Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - OtoBan Minik bi qoSTErim :) sayqıLar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

OtoBan Minik bi qoSTErim :) sayqıLar

OtoBan Minik bi qoSTErim :) sayqıLar
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RaKiPSiz_
Üye
Üye

Nereden: aFYONkARAHİSAR

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:36    Mesaj konusu: OtoBan Minik bi qoSTErim :) sayqıLar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En son RaKiPSiz_ tarafından 30.10.2007 - 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
RaKiPSiz_ Çevrimdışı RaKiPSiz_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaKiPSiz_, öncelikle aramıza hoşgeldin.
ama sana direk kızgın olarak birşeyler demek istiyorum.tekteker yapabilirisin hatta en iyi olduğunuda savunabilirsin ama canını hiç düşünmediğini söylemem gerekiyor. Sinirlendim
hani korumaların nerede Sinirlendim sen bunu böyle insaların önünde yaptığın sürece senin gibiler yüzünden motoru motor gibi kullanan insanlara bir sürü laf diyorlar Sinirlendim
seni sadece kınıyorum Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle kollanmaya devam edersen bütün motorculara laf getirirsin ve kullanacağın 2 tekerde kalmaz Beğenmedim Sinirlendim
gsx-r600 Çevrimdışı gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RaKiPSiz_
Üye
Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozaman pardon arkadasLar konu başlıqını yaLnış tarif ettım Dans nasıL duzeltcem bıLmıyom Üzgünüm
Başa dön
RaKiPSiz_ Çevrimdışı RaKiPSiz_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaKiPSiz_, hoş geldin maşallah iyisinde belli ama bu şekilde çok tepki alırsın.korumasız kasksız Beğenmedim

bir söz vardır ;düşen ve düşme sırasını bekleyen motorcular diye .bari sıranı korumalarla binerek bekle genç kardeşim. :-)

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu şimdi Çevrimiçi nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RaKiPSiz_
Üye
Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bızım burda kımse kask kullanmıyor valla Ağlıyorum bende ondan yabancıyım kaskaa
Herzaman YoLa bisMiLLah dıyoz cıkıyoz Çok gülüyorum
Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaKiPSiz_, ummadığın anda hesaplar tes gider kafan karpuz misali asvaltta patlar... benim gibi tekerde döner omuz kol kırarsın korumaların olduğu halde 2 ay yorgan döşek yatarsın demedi deme kardeşim.

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu şimdi Çevrimiçi nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaKiPSiz_, sen korumalarını tam giy . ondan sonra bismillah deyip yola çık.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaKiPSiz_ demiş ki:
abi bızım burda kımse kask kullanmıyor valla Ağlıyorum bende ondan yabancıyım kaskaa
Herzaman YoLa bisMiLLah dıyoz cıkıyoz Çok gülüyorum

Ben de korumaları giymiyim o zaman bundan sonra. Bismillah der çıkarım yola baksana boşu boşuna giyinip kuşanmışız senelerce.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

RaKiPSiz_, aman aman burda böle kasksız gozukme hem bızım ıcın hemde kendı canın ıcın Bravo aramıza h.g

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ilteber
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Resim hosting: YollaYap.com" alt="" border="0" />

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korumayı unutma Öfkeliyim
Başa dön
ilteber Çevrimdışı ilteber Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaKiPSiz_ tüm korumaların üzerinde ve kasklı da olsan bu yaptığın hareket trafiğe açık hiç bir yolda yapılacak hareket değil.

beceri, kabiliyet, cesaret çok hassas hediyelerdir. bunları dikkatli kullanmazsan kendine ve çevrene zarar verirsin. Bu kadar becerilerine inancın ve motorsiklete sevgin varsa bu işi spor olarak, lisanslı ve pistte yapmalısın. o zaman ayakta alkışlarım.

kısacası gerçekten böyle gençleri pistlerde göğsümüzü kabartırken görmek isteriz Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyisin ama sağlığın için kask takmayı ihmal etme Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RaKiPSiz_
Üye
Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

qeneLde hepımınız abımsınız ben 17 yas hepınızın yorumu tek tek okuyom teseekurler birisini dusunduqunuz ıcın
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal