Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 30.10.2007 - 13:44 Mesaj konusu:
RaKiPSiz_, öncelikle aramıza hoşgeldin.
ama sana direk kızgın olarak birşeyler demek istiyorum.tekteker yapabilirisin hatta en iyi olduğunuda savunabilirsin ama canını hiç düşünmediğini söylemem gerekiyor.
hani korumaların nerede sen bunu böyle insaların önünde yaptığın sürece senin gibiler yüzünden motoru motor gibi kullanan insanlara bir sürü laf diyorlar
seni sadece kınıyorum _________________
Tarih: 30.10.2007 - 13:45 Mesaj konusu:
böyle kollanmaya devam edersen bütün motorculara laf getirirsin ve kullanacağın 2 tekerde kalmaz _________________ extreme_hunter3@hotmail.com
Hayat bana o kadar uzun olmadığını belli etti veRR abi çoşkuyu veRR gazııı
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 30.10.2007 - 14:00 Mesaj konusu:
RaKiPSiz_, hoş geldin maşallah iyisinde belli ama bu şekilde çok tepki alırsın.korumasız kasksız
bir söz vardır ;düşen ve düşme sırasını bekleyen motorcular diye .bari sıranı korumalarla binerek bekle genç kardeşim. :-) _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 30.10.2007 - 14:10 Mesaj konusu:
RaKiPSiz_, ummadığın anda hesaplar tes gider kafan karpuz misali asvaltta patlar... benim gibi tekerde döner omuz kol kırarsın korumaların olduğu halde 2 ay yorgan döşek yatarsın demedi deme kardeşim. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Tarih: 30.10.2007 - 14:42 Mesaj konusu:
RaKiPSiz_ tüm korumaların üzerinde ve kasklı da olsan bu yaptığın hareket trafiğe açık hiç bir yolda yapılacak hareket değil.
beceri, kabiliyet, cesaret çok hassas hediyelerdir. bunları dikkatli kullanmazsan kendine ve çevrene zarar verirsin. Bu kadar becerilerine inancın ve motorsiklete sevgin varsa bu işi spor olarak, lisanslı ve pistte yapmalısın. o zaman ayakta alkışlarım.
kısacası gerçekten böyle gençleri pistlerde göğsümüzü kabartırken görmek isteriz _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız