Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorcu ve Organ Bagışı..Siz bagışlar mısınız?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorcu ve Organ Bagışı..Siz bagışlar mısınız?

Motorcu ve Organ Bagışı..Siz bagışlar mısınız?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Motorcu ve Organ Bagışı..Siz bagışlar mısınız? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen Motoshow fuarında ençok ilgimi çeken ORGAN BAGIŞI için kurulan bir stand olmuştu..
Yıllardır bu konuda hep düşünürüm..
Acaba bagışlasam mı?
Ama ortalarda gezen bir şehir efsaneside beni korkuttu ve soguttu bu konudan..
Malum ORGAN çok pahalı,10 binlerce dolara organlar satılıyor..
Ve ortalıkta bir organ mafyası söylentisi var..Hiçbir şey boşa söylenmez..

Bu sebeple ALLAH korusun bir kaza anında eger kurtulacagınız varsada organlarınızı bagışlamayı talep ettiğiniz için şu sözde mafya ile anlaşmalı Hastane yada Hekimler size gereken tıbbi müdahaleleri yapmıyorlarmış..

Peki merak ediyorum sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Organ baışı yapan var mı?
Yada yapmayı düşünen...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer
Tüm bu olumsuz örneklere rağmen EVET.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew, EVET bagışladım mı? yoksa EVET bagışlıyacagım mı?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben asla düşünemiyorum.bağışın hertürlüsüne varım ama kendi organlarımı kıyamam be başkanım Göz kırpıyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

işe yarıcak organ kalırsa yaparız tabi başkanım ama tembihledim bizimkilere öle herkese vermek yok... hele bir türk taşımıcaksa benim organımnı hayatta işim olmaz... toprak altında napam ben akciğeri böbreği.. sebeplensin birileri....
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
yok daha bağışlamadım, şimdilik yerlerinde duruyor ama ölünce bağışlayacağım.
ehliyetimde zaten işli durumda.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mysugar demiş ki:
işe yarıcak organ kalırsa yaparız tabi başkanım ama tembihledim bizimkilere öle herkese vermek yok... hele bir türk taşımıcaksa benim organımnı hayatta işim olmaz... toprak altında napam ben akciğeri böbreği.. sebeplensin birileri....

Buda degişik bir bakış açısı..
Yani öldükten sonra eegr organlarını bagışlamak gibi harika bir işe yaradıysan Türk yada Japon olması fark edermi?
Tabikide önce kendi insanımız faydalansın ama sonuçta bir insan hayat buluyor ve öbür tarafa gittiğinde sanırım dil,din,ırk gözetmeksizin bunlar senin hanene SEVAP olarak yazılıyor...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende çok düşündüm bağış yapmayı ama hep bu sölediklerin yüzünden vazgeçtim.artık bağışlamayı da düşünmüyorum rahmetli babamın organlarını da bağışlamadım.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew, Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yani demek istediğim bunlarla ilgili başvuruyu yaptınmı isi..
Herhalde yaşarken bagışlıyacak kadar aramızda CESUR yoktur..

Yoksa var mı?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, ama hangi türk ister...? politik olmasın anladın sen abicim onu... sonucta burası dünya.. istermisin barzaninin içinde senın bir böbreğin var... amerikalıda ne işi var eger öle biri takıcaksa benım organımı birileri eminim benim üzerimden para kazanmıştır. sence sevap ama bence diil.. ama tr de bir sürü insan var sırada organ bekleyen.. haa bizimkilerin ihtiyacı olmaz.. insan olan birine karşılıksız takılsın ama önce türk abicim önce TÜRK....
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
speedycrew, Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yani demek istediğim bunlarla ilgili başvuruyu yaptınmı isi..
Herhalde yaşarken bagışlıyacak kadar aramızda CESUR yoktur..

Yoksa var mı?

Aslında yaşarkende bağış yapabiliyorsunuz. artık ilik nakli operasyonuda organ bağışı kapsamında tutuluyor.
birde böbrek satma işi var Çok gülüyorum

Ben sadece ehliyetime işlettirdim. tabi trafiktede kayıt bulunuyor. onun dışında bir yere başvuru yapıp kayıt yaptırmadım.
Eşim ve ailemde bu bağış isteğimi biliyorlar.
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.10.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

organ mafyalarından biri kesin rusya...+ 18

http://www.youtube.com/watch?v=hMefmoMRX6E
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.10.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gözümü kırpmadan veririm walla ölünün kime faydası war bari ölcek insanlar hayata baglansın
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 30.10.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizim evde de sürekli konusu olan bir olaydır bu(her ne kadar annem çok üzülsede konu açıldığında)ben bağışlamayı çok istiyorum ve annemden,babamdan,kardeşimden söz aldım bu konuda,işe yarayacak her türlü organımı bağışlamaları için.

ama asla bi hastane yada bi hekimle anlaşıp bi kağıda imza atmam bunun için,malum dediğiniz gibi kimin neyle bağlantısı olduğu bilinmez kimsenin.

hani bide bu olayın dini boyutu var.aslına önyargı ve kör inançlar yüzünden bu konuya karşı soğuk duran da çok malasef.bir yandan da bu tabuları yıkmam gerek,dinayet açıklama bile yaptı bu konuda ama ne yazık ki geçmişten gelen bu inançları yıkmaz çok zor.

eğer gerçekten işe yarayacaksa,benle beraber toprakta çürüyeceğine helal eder bağışlarım tabi. Bravo
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 30.10.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öldüğüm zaman bağışlarım,çünkü ya tekini bağışladığımda diğeride iş görmez hale gelirde ben organ bağışı bekler duruma gelirsem olayı var Üzgünüm

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal