Bu sabah çağlayan hyundai bayisinin önünde sol şeritte bir kaza meydana gelmiş, babam servisle işe giderken, solda bariyerlerin önünde yatan birini görmüş, direk servisi durdurup inmişler apar topar, yerde bir motorcu biraz daha ilerisinde ise benzin deposu delik bir scooter la karşılaşmışlar, direk motorcuyla konuşmuşlar şoktaymış kazanın nasıl olduğunu sormuşlar cevap verememiş bilmiyorum demiş, kanayan herhangi bir yeri yokmuş fakat vücudunda çok sayıda kırık varmış sol kolu dışındaki yerlerini oynatamıyormuş neyseki yoldan geçen bir doktor bulmuşlar ve sonrasında hastaneye kaldırılmış, kaza yerinde olmamam nedeniyle motorun ne olduğuna dair bir bilgim yok babamın anlattığı kadarıyla büyük bir scootermış, başka bir üzücü durum ise olay esanısında yoldan geçerken olayı gören üstünde 2 kişi olan bir motor durmuş olayı sormuşlar geride trafik polisi varmış,bizimkiler emniyet şeridinden gidip trafik polisine haber vermelerini istemiş fakat işimiz var deyip çekip gitmişler, sonrasında arkadaştan herhangi bir haber alamadık inş. birşeyi yoktur ve sağlığı yerindedir duyan gören olursa durumu bildirirseniz seviniriz.
En son SilverRider tarafından 30.10.2007 - 21:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 30.10.2007 - 21:56 Mesaj konusu:
umarım çok ciddi birşeyi yoktur... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Oct 01, 2004 Mesajlar: 186 Nereden: Ankara - Çayyolu
Tarih: 30.10.2007 - 22:38 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. Oradaki motorcular muhtemelen kendileri ehliyetsiz oldukları için gidip polise haber verememişler, işimiz var diyerek bahane ile uzamışlardır. _________________ cbf500
valla burada ve buna benzer sitelerde yolda dağ da taşda 2 teker üstünde kım olsa yardımcı olmaya çalışıyoruz bugün bende bir kaza atlattım şöför biraz dikaatsiz olsa şu an iki bacağım kırık olabilirdi barıel dibinden giderken arkamdan bir motosikletli arkadaş geliyordu anlamadım saniyelik olay bir anda arabanın arkasından geçip soluna girdi şoför farkedince bir anda beni sıkıştırduı ama motosiklet geçince direk yolumu açtı haklı olmasına rağmen özür diledi. diğeceğim oki kazalarda sebebiyet veren genelde bu tip motorun cambazı sanan kendini bilmezler bunların yüzünden bizlerede uyuz olanlar malesef çok. önce bir birimize saygı
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 30.10.2007 - 23:20 Mesaj konusu:
tears_of_the_sun demiş ki:
valla burada ve buna benzer sitelerde yolda dağ da taşda 2 teker üstünde kım olsa yardımcı olmaya çalışıyoruz bugün bende bir kaza atlattım şöför biraz dikaatsiz olsa şu an iki bacağım kırık olabilirdi barıel dibinden giderken arkamdan bir motosikletli arkadaş geliyordu anlamadım saniyelik olay bir anda arabanın arkasından geçip soluna girdi şoför farkedince bir anda beni sıkıştırduı ama motosiklet geçince direk yolumu açtı haklı olmasına rağmen özür diledi. diğeceğim oki kazalarda sebebiyet veren genelde bu tip motorun cambazı sanan kendini bilmezler bunların yüzünden bizlerede uyuz olanlar malesef çok. önce bir birimize saygı
bu akşam Anadolu yakasından Avrupaya geçiyorduk patronla...birşeye dikkat ettim...Emniyet şeridinden o kadar hızlı geeçiyor ki motorlar akıllara zara...biri kafayı bir uzatsa direkt Ömer Uzma abinin kazasına benzer bişey olacak... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
haklısın yolda gider gibi gidiyorlar. (benim bariyel dibinden gitmem kırmızı yanan ışığın yanına ulaşa bilmek yanı boşlukları kullanmakhızım max 10km falan )
Tarih: 30.10.2007 - 23:33 Mesaj konusu:
gecmıs olsaun sadece kırıklar vardır ve bıran once ıyılıesır _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
ALLAH herkezi her türlü kazadan korusun.Ama buradan anladığım tek şey artık insanlık ölmüş kardeşim.Benim iki elim kanda olsa o insana yardım ederdim.yani ehliyetiyokmuş,işi varmış vs. bunlar hikaye.yardım etmeden giden o insanların vicdanları ne durumda merak ediyorum.tabi bir vicdanları varsa.yazık. İnşallah o arkadaş iyidir Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
onlar sadece sayılı kışıler yardım severler çoğunlukta bunu gözlerimle gördüm önümde giden mondial motosikler bır anda takla attı durdum dururkende ellerimle arabaları dur işaretini yapmaya çalıştım ve durdurmayı başardım inanın 2 dk da olay yerinde 30 40 tane motosiklet toplandı herkezde bir ilgilenme yardım duygusu vardı ozaman anladım motoru kulanırken yanlız olsamda allah kımseye göstermesin kaza anında yanlız olmicam. ama bugünkü olaydakı şahısların zihniyetinde birine denk gelirsem yanlızda kalabilirim
bu akşam Anadolu yakasından Avrupaya geçiyorduk patronla...birşeye dikkat ettim...Emniyet şeridinden o kadar hızlı geeçiyor ki motorlar akıllara zara...biri kafayı bir uzatsa direkt Ömer Uzma abinin kazasına benzer bişey olacak...
Valla bende aynı kanıdayım. emniyet şeridini kullananları kınıyorum. _________________ ERZURUMUN DADAŞI DÜĞÜNDE ÇEKER BAŞI..!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız