Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 29 Ekim Bursa Görüntüleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

29 Ekim Bursa Görüntüleri

29 Ekim Bursa Görüntüleri
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Tersteker
Üye
Üye

MesajTarih: 31.10.2007 - 03:24    Mesaj konusu: 29 Ekim Bursa Görüntüleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursada düzenlenen 29 Ekim kutlamaları 265 motor ile İhsaniye F.S.M Bulvarında yapıldı...

Tersteker demiş ki:

Dün yaptığın hatayı unutmadan uyanabildiysen bugün,hatasız bir güne başlayacaksın demektir...

En son Tersteker tarafından 31.10.2007 - 03:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Tersteker Çevrimdışı Tersteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oguzbatu
Üye
Üye

Nereden: kütahya/simav

MesajTarih: 31.10.2007 - 03:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
oguzbatu Çevrimdışı oguzbatu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tersteker
Üye
Üye

MesajTarih: 31.10.2007 - 03:30    Mesaj konusu: Re: 29 Ekim Bursa Görüntüleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

....

Dün yaptığın hatayı unutmadan uyanabildiysen bugün,hatasız bir güne başlayacaksın demektir...
Başa dön
Tersteker Çevrimdışı Tersteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 31.10.2007 - 03:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler Bursa MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kizilderili
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.10.2007 - 03:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum muhteşem olmuş tebrikler resimlerde çok iyi katılan herkese sevgiler,saygılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tbk_1980
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 31.10.2007 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok teşekkürler bende nerden nasıl foto bulsam diyodum...
Selanlar...
Başa dön
tbk_1980 Çevrimdışı tbk_1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 31.10.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akıncılar gibi olmuşsunuz Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa en kalabalık günlerinden birini yaşadı.
SÜperdi.
Resimler için teşekkürler Bravo Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 31.10.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Efet bu kortejin başlığını ben açmıştım....Buluşma yerinde hareket 18:30 idi...Lakin organizenin kötü olduğu aşikar...18:30da pazar yerinde kimsecikler yok idi...Bir grubu gördüm pazar yerinde doğru geliyor.Kimse yok nereden kalkacak bu kortej dediler...FSM'ye doğru gidelim bi dedim.Orada olabilirler.Fener alayına katılınacak dedim.18:45'te FSM'de idik...Kortej'e girişimizde önümüzde giremezsiniz grubun düzenini bozacaksınız alamayız dendiğini duyduk...Sebep geç kalmamız imiş.Buyrun bakalım kim haklı...Organizasyonu yapan Hüseyin Dilek tersteker nickli üye...MD-MT-MV-Motokervan bu organizasyonun gördüğüm topiclerin yer aldığı bir kaçı sadece...MD ile MT'ye bizzat kendim açtım topici...Az sonra linkini koyacağım kabak gibi de belli.Kalkış saati!Böle anlamlı bir günde kalkıpta gruba giremezsiniz düzeni bozacaksınız denmesi bütün moralleri bozdu tabii ki...Haklıymış gibi karşımıza dikilip kesinlikle alamayız geç kaldınız denmesi...Şu anda yazarken bile öfkeleniyorum.İnanın bana... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Ardından korteje en arkadan katıldık ve arkadaslarımızın yanına doğru ilerledik...ve kortejin ortasına yerleştik.

Muhteşem bir ahenk vardı,muhteşem bir gurur vardı, Bursa yapacağını yaptı milliyetçilik duygularımızın hat safhada olduğu böyle bir zamanda 29Ekim Cumhuriyet Bayramı herşeyden güzel geçti...

Organizasyon sorumlusu olarak Hüseyin Dilek'e gerçekten çok kırgınım...Gerçekten çok saygı duyduğum ve sevdiğim biri idiniz...Lakin böyle bir tepki ile karşılaşmak beni gerçekten çok üzdü...Hem haksız idiniz hem de üste çıktınız...Böyle bir güne kötü başlamak...yazık oldu...Bi de haberi yaymak adına uğraşan ben iken bunla karşılaşan ben oldum öyle bir koydu ki anlatamam...

İçimi dökmek istedim birazıcık haklı olarak da tabi...bu kadar çaba sarfettim milleti haberdar etmek için toparlamak adına ama yanlışı görünce ben mahçup oldum aksine yetmezmiş gibi bölyle bir durumla karşılaştım... Beğenmedim

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayta_ist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 31.10.2007 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
hayta_ist Çevrimdışı hayta_ist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 01.11.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın kardeşim ama benm yüzümden geç kaldın
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 01.11.2007 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURSA MD sizi ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpermiş çok gelmek istiyodum iş sebebiyle gelememiştim Üzgünüm
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MoToCrazzy
Üye
Üye

Nereden: KONYA/Mevlana diyarı

MesajTarih: 01.11.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK OK OK OK OK OK OK OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK OK OK Alkışlıyorum yakın bi zamanda bursadayım allah izin verirse konya md den sevgiler..!
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler bursa md Alkışlıyorum Alkışlıyorum
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal