Efet bu kortejin başlığını ben açmıştım....Buluşma yerinde hareket 18:30 idi...Lakin organizenin kötü olduğu aşikar...18:30da pazar yerinde kimsecikler yok idi...Bir grubu gördüm pazar yerinde doğru geliyor.Kimse yok nereden kalkacak bu kortej dediler...FSM'ye doğru gidelim bi dedim.Orada olabilirler.Fener alayına katılınacak dedim.18:45'te FSM'de idik...Kortej'e girişimizde önümüzde giremezsiniz grubun düzenini bozacaksınız alamayız dendiğini duyduk...Sebep geç kalmamız imiş.Buyrun bakalım kim haklı...Organizasyonu yapan Hüseyin Dilek tersteker nickli üye...MD-MT-MV-Motokervan bu organizasyonun gördüğüm topiclerin yer aldığı bir kaçı sadece...MD ile MT'ye bizzat kendim açtım topici...Az sonra linkini koyacağım kabak gibi de belli.Kalkış saati!Böle anlamlı bir günde kalkıpta gruba giremezsiniz düzeni bozacaksınız denmesi bütün moralleri bozdu tabii ki...Haklıymış gibi karşımıza dikilip kesinlikle alamayız geç kaldınız denmesi...Şu anda yazarken bile öfkeleniyorum.İnanın bana...
Ardından korteje en arkadan katıldık ve arkadaslarımızın yanına doğru ilerledik...ve kortejin ortasına yerleştik.
Muhteşem bir ahenk vardı,muhteşem bir gurur vardı, Bursa yapacağını yaptı milliyetçilik duygularımızın hat safhada olduğu böyle bir zamanda 29Ekim Cumhuriyet Bayramı herşeyden güzel geçti...
Organizasyon sorumlusu olarak Hüseyin Dilek'e gerçekten çok kırgınım...Gerçekten çok saygı duyduğum ve sevdiğim biri idiniz...Lakin böyle bir tepki ile karşılaşmak beni gerçekten çok üzdü...Hem haksız idiniz hem de üste çıktınız...Böyle bir güne kötü başlamak...yazık oldu...Bi de haberi yaymak adına uğraşan ben iken bunla karşılaşan ben oldum öyle bir koydu ki anlatamam...
İçimi dökmek istedim birazıcık haklı olarak da tabi...bu kadar çaba sarfettim milleti haberdar etmek için toparlamak adına ama yanlışı görünce ben mahçup oldum aksine yetmezmiş gibi bölyle bir durumla karşılaştım... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız