Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorcuya KIZ verilir mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorcuya KIZ verilir mi?

Sayfa 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Evet verilir
47%
 47%  [ 154 ]
Hayır asla vermem
15%
 15%  [ 52 ]
Kızım olursa ve gelip bir motorcu isterse düşünürüm
37%
 37%  [ 121 ]
Toplam Oylar : 327

Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.10.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Motorcuya KIZ verilir mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hep sizlermi makara yapacaksınız.. Çok gülüyorum

Genelde toplumdaki imajımız belli..
Gerçi MD olarak yaptıgımız okul yardımları,fidan dikme,iftar çadırı,kan bagışı,huzurevi ziyareti,cumhuriyet kortejleri ile üzerimizdeki anlamasız SERSERİ imajını silmek için çok çalışsakda yinede diğerlerinden bizlere ÖCÜ gözüyle bakanlarda yok degil..

Eskiden bir laf fardı..Yaşı 30 üzeri olanlar bilir..

"Çalgıcıya kız verilmez" yani müzisyenden bahsedilirdi..

Şimdi gel zaman git zaman MOTORCU aldı onun yerini..

Pekiiiiiiiiiiiiii...
Siz ne yapardınız...
Kızınızı istemeye elinde kaskı,sırtında Dainese deri ceketi ile damat adayı gelse..
VERİRMİSİNİZ kızınızı...
16 yıldır motosikelt camiasındayım ,her türlü ortamı gördüm ve motorcunun evli olanınıda,bekar olanınıda ,çapkın olanınıda bilirim...
Zaten hemen hemen bizler oturmuş tipleriz,yaşantılarımız,ortak zevklerimiz çok fazla..Hepimiz ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE düşkünüz,genelde ÇAPKINIZ(Arzu duymasın Çok gülüyorum )

Bu şartlar altında "BABALIK BEN KIZINA TALİBİM" DİYEN MOTORCUYA KIZ VERİRMİSİNİZ?

Ben en son cavaplıyacagım Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 31.10.2007 - 20:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 31.10.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, boşanma sebebi olur bu yazı benden söylemesi Çok gülüyorum
benim babam vermedi.. vermezde.. motor dediğin zaman adamın saçları dikiliyo valla... gözleri bi psiko bakmaya falan başlıyo.. korkuyorum Gülümsüyorum ama benim bohçam hazır ben kaçarım Çok gülüyorum Delirdim Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazıyordum tam koptu yine bağlantı. Şok oldum
Bende kız yok Erbil'e sormak lazım. Gülümsüyorum
Bende olsaydı verirdim ama önce onunla bir gazlardım.Ne kadar risk alıyor görmem lazım Gülümsüyorum Sonrasını düşünürüz Bravo

En son GSXR-PRO tarafından 31.10.2007 - 18:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insan gibi insana canımı veririm.

Ama insan değilse padişah olsa günahımı vermem
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aa motorcudaki paylaşımcı ruhu kimde var :P bence motorcudan çok iyi bir eş olur :P
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım benım babam nisanlımın motor alacagını duysa nısanı attırır ama kendısıde zamanında motor sevdalısıymıs. wala ne derse desın bız hem motor alacagız hem evlenecegiz Delirdim Delirdim
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla kim ne derse desin, 21 yy da yaşıyoruz, kız evlenicem dedikten sonra babaya pek söz hakkı düşmüyor...
Eskidenmiş o Çok gülüyorum
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

açıkcası bana vermediler hatta kızın babası yüzüme baka baka alayınız serserisiniz dedi tabi ben şok oldum kurtaracak bi yolda bulamadım Üzgünüm
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire demiş ki:
açıkcası bana vermediler hatta kızın babası yüzüme baka baka alayınız serserisiniz dedi tabi ben şok oldum kurtaracak bi yolda bulamadım Üzgünüm
of çok kötü bi durum yaa.dumur olmuşsundur valla Çok gülüyorum benim kızım yok ama olursa da verirdim heralde.kendim motorcu olmasam belki vermezdim ama şu durumda yakışmaz.hakan abi bundan sonra bi de motorcu kız alınır mı die bi topic açsan bomba olur Delirdim Delirdim
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:22    Mesaj konusu: Re: Motorcuya KIZ verilir mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Bu şartlar altında "BABALIK BEN KIZINA TALİBİM" DİYEN MOTORCUYA KIZ VERİRMİSİNİZ?

Vallaha bir kızım yok ama motorcu olduğum halde ileride bir motorcu gelip kızımı isterken bana bu yukarda yazdığınız şeyi söylerse kesinlikle vermem ama yukarıdaki speedycrew arkadaşımızında dediği gibi insan olana canımı bile veririm ama insan olmayana günahımı dahi vermem... Gülümsüyorum

En son d-devil tarafından 31.10.2007 - 18:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
d-devil Çevrimdışı d-devil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birçok arkadaşım evlenebilmek için Motorculugu bıraktı..
Bizler kendimizi biliyoruz ama diğerlerinede hak vermek gerek...
Yani KORDON a çıkıyosunuz bütün motorcular AVLANMAYA çıkmış..
Bunu insanlar görüyor ve herkesi aynı düşünüyor...
Geçenlerde şahit oldugum bir olay var...
İki hanım kız yürüyorlar ve onların yürüyüş hızıyla birlikte yanlarında 2 racing..Öyle ısrar ediyorlarki kızlar sıkılıyor,ama bizimkiler devam ediyor..Vallahi ben 300 mt. civarında oturdugum yerden gördüm kızlara asılmaya devam ettiler...Ondan sonrası görüş alanımın dışındaydı Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su an bir tane kizim iki oglum var. benim kizim gönlünü bir motorcuya kaptirmissa veririm egerki kizima islam ahlakini ve dogruyu yanlisi ve kültürümüzü dogru birsekilde asilamissam oda mutlaka kendi kültürüne sahip bir insani bulacaktir o insanda motorcuysa damadimla motor gezileri yapariz demektir
0 RH +

En son Stunter tarafından 31.10.2007 - 18:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım bazı kızlarda direk atlıyo be Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

Alıntı:

Pekiiiiiiiiiiiiii...
Siz ne yapardınız...
Kızınızı istemeye elinde kaskı,sırtında Dainese deri ceketi ile damat adayı gelse..
VERİRMİSİNİZ kızınızı...

valla böyle bir durumda ben bile vermem kızımı Çok gülüyorum

benim babamın gözünde ise hiç şansı kalmazdı sevgilimin ,bu sekilde gelseydi Gülümsüyorum bunun dışında motorcu kimligine birşey demezdi heralde çünkü kendiside kullandı kısacası kişiligine göre yargılardı sanırım.
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.10.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biri gelecek dainese mont lazer kask kolunda gelecek benden
BABALIK KIZINLA EVLENMEK İSTİYORUM ??????
Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum Onu oracıkta gömüverrim. Kızım seviyormuş pehhhh Sinirlendim Sinirlendim O kızı da yanına gömerim çok seviyorsa Sinirlendim Sinirlendim

Motorcu ya da çalgıcı. İnsan olsun canımı veririm yeterki gözüm tutsun Bravo ama motorcuya iki fazla daha düşünürüm
Kızımın dul kalma riski olduğundan dolayı. Motorları bu devirde kasko bile yapmıyorlar ben kızımımı verecem?
Baya düşünürüm ve muhtemelen red olur. Tabi büyük konuşmayayım ama öyle Gülümsüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  Sonraki
1. sayfa (Toplam 23 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal