Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 31.10 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafe FOTOLARI....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 31.10 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafe FOTOLARI....

Ankara MD / 31.10 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafe FOTOLARI....
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.11.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Ankara MD / 31.10 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafe FOTOLARI.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğlencenin doruğa tırmandığı, kahkahanın hiç bitmediği muhteşem bir çarşamba gecesinden sonra geldik gene işimizin başına.
Yeni mekanımız hakkında söylenebilecek fazla birşey yok, mekan bizimdi zaten. Gülümsüyorum
Yalnızca bizler için ayrılmış bir bölümün olması hem iyi oldu hem kötü.
İyi olan kısmı avazımız çıktığı kadar bağıra bağıra konuşabiliyorduk.
Kötü olan kısmı öbür tarafta da çok güzel kızlar vardı yaw. Gülümsüyorum

İşte 31.10.2007 BROTHERS Cafe Fotoları.

İbrahim abi ve Emre

Ünsal ve Arkadaşı Osman

Genç ve haşin MD gitarci1453 ve matrixkamil

Ben ve Yiğit abi.

Abdullah ve Murat (Abi demedim yaşınız ortaya çıkmasın diye Göz kırpıyorum )

Kart aşıklar Emre ve Nihat.

Caner ve Caner de geldiler.

Bakmayın böyle şirinlik yaptığına reklam amaçlı hareketler bunlar.

Yiğit abim söylesen ben çekerdim. Gülümsüyorum

Abdullah, İbrahim abi, Emre, Mustafa ve ucundan azıcık gözüken Ercüment

Orçun abi ve Nihat abi (yaw 28 yaşımıza geldik hala herkez bizden büyük abi demekden bi hal oldum.)

Orçun abi, Nihat abi ve Caner

Nihat ve Caner çifti.
,

Yılın sipastiği yarışmasının birincisi Ben

Hayrola neye şaşırdın böyle.

OOOOO Şevki beylerde gelmişler.

Kapıdan bi selam verip kaçan Ali

Bora

Biz

Bize Taylan eklenmiş hali.

Ercüment Caner ve Yiğit abi.

İbrahşm abi, Murat ve Benim kasanın yandan görünüşü.

Günü Salı sanan ve evde yatıp uyurken kaldırılıp buluşmaya getirtilen Fatih Kınıyorum seni. Dil çıkarıyorum

Kulakdan çok boynuza benzemiş len onlar.

Nihat, Caner ve Bora arasında bu taraflarda ciddi bir sohbet dönüyor.

İkiside yan yan nereyi kesiyor acaba.

Mustafa, Yiğit ve Nİhat (Yine abiler)

Emre, Fatih ve Ercüment...

Bu kasa kimin kasa diye sormayacam. Zaten anlaşılıyor.

Toparlanın artık gidiyoruz...

Mustafa abi akbaba uçuşuyla Caner'e dalmak üzere.

Emre ve İbrahim abi..

Üstdekine Caner eklenmiş hali.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 01.11.2007 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumların beni koparttı yine müdürüm...ellerine sağlık, eğlencemiz her daim sürsün inşallah Delirdim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

mekan güzeldi, diğer taraftaki hatunlar hoşmu değilmi dikatimi çekmedi.
evli barklı adamız başımızı belaya sokmayın yaw Sinirlendim

bi ara aşırı hararet yaptım, mekan çok sıcaktı bizde motorla geldiğimizden ortamda su kaynattık.
neyse sonra ısıtıcıyı kapattırdık ta rahatladık biraz :s
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.11.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaça kadar orda oluyosunuz ben işten 9da çıkıyorumda onun için soruyorum????* Üzgünüm
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelimeyle harika geçen bir geceydi teşekkürler brothers cafeye ve organizatörlerimize
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fyzr06
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar yine sizlerle güzel bir akşam geçirdik yeni mekanda bize tahsis edilmiş olması ayrca güzeldi Organizator tay den ve caner arkadaşlarım ayrıca teşekkür ediyorum
Başa dön
fyzr06 Çevrimdışı fyzr06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 01.11.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maddog demiş ki:
kaça kadar orda oluyosunuz ben işten 9da çıkıyorumda onun için soruyorum????* Üzgünüm

dün 10 a kadar durduk, ama bikaç kişi canlı müzik için bi müddet daha mekanda kaldı sanırım. yani genelde 10 - 10 buçuk Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelişim biraz zahmetli olsa da bu topluluğa katılmaya herşey değer Bravo . Mekan tam muhabbet yeri, öte beriyi sağa sola yayarak rahat rahat sığıp, istenildiği kadar taşkınlık yapmaya müsait.

TayDen, boşver yahu diğer taraftaki güzellikleri, onlar uzaktan güzel.

canerdemir79, bizim eğlencemiz bimez Bravo .
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paradoks2007
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesinde eksiksiz katılacağı bi ifade ile güzel mekan ,güzel hizmet, sıcak sohbetler ve muteşem bi gece idi .
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Fotograflara bakan arkadaşlara sesleniyorum :
Bakıp sakın ola kıskanmayın ; sadece gıpta edin ve buyrun sizde gelin .
Oturduğunuz yerde fotograflara bakıp iç geçirmek nafile derim Bravo
Malum bekar arkadaşların sayısı fazla olduğundan biz erken kaçıyoruz onlarsa dibine iniyorlar muhabbetin ;ama olsun böylede güzel.
Nice güzel akşamları sohbetleri yeniden paylaşmak dileğiyle Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
paradoks2007 Çevrimdışı paradoks2007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gene iyi kaynatmışsınız Ankara MD Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 01.11.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 01.11.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gece olduğuna eminim.fotolar ve yorumlar harika. Alkışlıyorum
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel geceydi..... Bravo ...fekat Emre'yle gece yarısına kadar uzattık....Hanımla henüz karşılaşmadık;sabah o giderken ben uyuma numarası yapıyordum....Oyacak herhalde....

Ziya'cım gözler seni aradı....,

Herkesi tebrik ediyorum ... Bravo

İhsan bey kareşime Hörmetler... Çok gülüyorum
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_KAPTAN_ demiş ki:
Hanımla henüz karşılaşmadık;sabah o giderken ben uyuma numarası yapıyordum....Oyacak herhalde....

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Abi istersen akşam bizde kalabilirsin. Hani yenge eve almazsa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
EEE diyorum o kadar Bekarlık Sultanlıktır diye. Göz kırpıyorum

leopoldo, Dedem nerelerdesin sen yaw özeltme kendini. Vallahi başkaları ne teklif ediyorsa iki katını veriyorum. Sensiz bir eğlence düşünemiyorum. Gülümsüyorum
Bu arada İhsan abime Hörmetler. Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz önce hanımı aradım....eve alacak herhalde. Çok gülüyorum ...ama size uyarsam yakında odamı hazırlayın derim....

İhsan bey kardeş Hörmetler dedik.. Öfkeliyim
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 01.11.2007 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen demiş ki:
[

leopoldo, Dedem nerelerdesin sen yaw özeltme kendini. Vallahi başkaları ne teklif ediyorsa iki katını veriyorum. Sensiz bir eğlence düşünemiyorum. Gülümsüyorum
Bu arada İhsan abime Hörmetler. Çok gülüyorum

nası vercen leyn,tey allaım yaw. Delirdim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

İhsan bey'ordamıydı yoksa malum mekana yatay geçiş mi yaptı.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal