Tarih: 01.11.2007 - 11:17 Mesaj konusu: Bir lastiğin Başına gelenler
Geçtiğimz hafta sonu Çerkezköy deki arkdaşlarımız Otobandan Edirne' ye gazlamayaçıktılar yolun ortalama 30. km sinde bir titreşim geldiğini farkeden Kemal abi durduğunda daha 400 km olan motorunun arka lastiğinin bu halde olduğunu farketmiş. Tabi durduğunda diğer arkadaşlarını da durduran Kemaş abi aynı marka kullanan 2 arkadaşının daha aynı problem olduğunu görmüş. İşte fotoğraflar.
yorumu size bırakıyorum..
Sebebi hakkında yorumu olan bilgi versin...
Lastiğin markası: BIRIDGESTONE
Motorlar : GSX-R 1000 - CBR1000 RR ve R1
Lastikte fabrikasyon bi hata olabilir.. ama işin ilginç tarafı aynı anda 3 motorun lastiklerinin de aynı şekilde dağılması çok meark ettim doğrusu bu durumu, tek motoru az çok anlayabiliyorum olmayacak şey değil de?? işte aynı anda 3 lastiğin su koyuvermesi
Bu konu ile ilgili bir takım lastikte biz gönderdik bridgestone firmasına
çok şaşırdılar gerekli incelemeleri yapacaklarını söylediler gelen cevaba göre mahkemeye vereceğiz lastik firmasını konuyla Sina Afyoneri yakından ilgileniyor. Bu yıl britgestone lastiklerini çok beğenip arkadaşlara tavsiye etmiştim ama yanıldım galiba umarım en kısa zamanda düzeltirler bir arkadaşımıza kaza bela vermeden
Lastiğin üretim tarihine bakmak lazım,K7'ler 2007'de piyasaya çıktı.Haliyle daha eski raf ömrünü bitirmiş lastikler takıldıysa(kimsenin günahını almak istemem) böyle durumlar olabilir.Bendede 2008 gsxr-1000 var 1200 km'de bir sorun yaşamadık.Ama ilginç....
mhs26, Murat abii Olayda madur olanları tanıyorsun
Daha önce 600 F olan Kemal abi, Bahtin Abi (pasha59) ve Gökhan abi.
Zaten GSX-R 1000 alınan bayiye geri götürüldü. _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 01.11.2007 - 12:24 Mesaj konusu:
bu olay tamemen skandal büyük geçmiş olsun
olası ihtimalle üretimden seri hatalı bu lastikler.
yazık yazık allah korumuş direkmen dava açabilir maddi ve manevi tokatınızı atabilirsiniz arkadaşlar geçmiş olsun.
bu yaz buz motor sattığı bütün pilot power 2gt serisinin ön lastiklerini tek tek elemanları çağırarak değişime gitti sebep;lastiklerin belli tarihler arasında çıkanlarında üretim hatası tesbit edildiği için
siz sıfır makinada bu olayı yaşıyorsunuz nedemek ya bayinin canına okurlar hakkınızı aramayı bilin derim _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Tarih: 01.11.2007 - 12:51 Mesaj konusu:
hondagokhan, yaniii hakketten ohhaaa falan ldum hayatımda ilk defa böyle bişey gördüm çok mu cahilim bilemiyorum ama valla daha önce hiç görmemiştim böyle bişey şaka gibi yaaa.. Allah'tan size bişey olmamış.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 01.11.2007 - 12:53 Mesaj konusu:
vampir daha 2007 yılındayız 2008 modelden bahsediyon .Bu lastiği yarılan arkadaşta 5 gün önce aldı motoru.27.000 ytl para isterken iyi motora takmıycaklar raf ömrü bitmiş lastiği ozaman.Adamın hayatıyla kimsenin oynamaya hakkı yok.Başka ülkede adamı donunu alırlar ayağından böyle olayda.
Tarih: 01.11.2007 - 13:01 Mesaj konusu:
valeo, Bende de batlax var ben gayet memnunum. O seri hatalı üretimdir. Bütün batlaxlar da bu sorun yok, ben 6000 km dir kullanıyorum öyle olsa ben çoktan mefta olmuştum
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 01.11.2007 - 13:06 Mesaj konusu:
arkadaşlar batlax ların bir namı vardır adı ;katil lastik diye geçer
geç ısınır çabuk soğur . özellikle torkluve sağlam 1000 cc lerde tavsiye olunmaz hafif soğuk havada allah korusun paten kaysan daha iyi dedirten bir berbat performansa sahiptir .
dragon diablo süper corsa ,pilot 2 gt yada m3sportech şiddetle tavsiye olunur _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
bu yaz buz motor sattığı bütün pilot power 2gt serisinin ön lastiklerini tek tek elemanları çağırarak değişime gitti sebep;lastiklerin belli tarihler arasında çıkanlarında üretim hatası tesbit edildiği için
[/b]
Modum canın yidiiim 2gt değil 2 CT michelin plot power 2 CT olucak
bu arada buz motor michelin lastiklerinin ana bayisi .. o toplatmadı michelin lastiklerini geri aldı.... fransada imal edilen michelin plot power 2 CT model lastiklerin sadece ön tekerinde hata olduğu saptanmış ama bugune kadarda hiç bir şekilde şikayet gelmemiş ....
bende gökanım o arkadaşların bu olayı mahkemeye taşımaları lazım diye düşünüyorum _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 01.11.2007 - 13:23 Mesaj konusu:
Arthas biz bugüne kadar hiç bir lastikle senin gibi 6000 km yapamadık malesef bizim cocuklar deli biraz otobana cıktık 300 km ye kitlediler makineleri 50 km de bu hale geldi lastikler. genelde 3500 km civarında bitiyo bizim lastiklerimiz.Ama şu kesin bu lastkler hatalı ve asla alınmaz
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız