Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TRABZON ===KAMOK===SÜRMENE ZAHRA DAĞI GEZİSİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TRABZON ===KAMOK===SÜRMENE ZAHRA DAĞI GEZİSİ

TRABZON ===KAMOK===SÜRMENE ZAHRA DAĞI GEZİSİ
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 01.11.2007 - 19:40    Mesaj konusu: TRABZON ===KAMOK===SÜRMENE ZAHRA DAĞI GEZİSİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SÜRMENE MERKEZDEYİZ

ZAHRA DAĞINA ÇIKMAYA BAŞLIYORUZ

ÖNÜMÜZDE 6 KM LİK YOKUŞ VAR

SONUNDA ZAHRA DAĞINA ULAŞTIK

OTELDE BİZİ MOTORCU ABİMİZ AHMET ABİ(sağda)KARŞILADI.KENDİSİ AYNI ZAMANDA OTEL MÜDÜRÜ

HAVUZ BAŞI

HÜSEYİN ABİ

BU GÜZEL DOĞAL MANZARA KARŞISINDA KAHVALTI YAPILMAZ MI ?

NACİ AMCAM BENİM MOTORCU OLMAMA AKTİVİTELERE KATILMAMA KARŞI.HALBUKİ BANA MOTOR HASTALIĞI ONDAN BULAŞTI.BANA DESTEK OLACAĞINA KÖSTEK OLUYOR 

MUSA ABİM.BU GEZİYE ONUN SAYESİNDE KATILDIM.Gülümsüyorum İYİ Kİ VARSIN İYİKİ SENİNLE TANIŞTIM MUSA ABİ

AMCAM KUYMAĞIN KOKUSUNU ALINCA GÖZÜ DÖNDÜ

HÜSEYİN ABİNİN BMW ‘Sİ

MUSA ABİNİN TDM ‘Mİ

NACİ AMCAMIN T MAX ‘I

KAHVALTIYI BEKLERKEN SOHBETE DEWAM…

VE KAHVALTIYA BAŞLIYABİLİRİZ…

TRABZONUN YÖRESEL YEMEKLERİNDEN OLAN KUYMAK NASILDA İŞTAH AÇIÇI GÖZÜKÜYOR DEĞİLMİ….YEMEDE YANINDA YAT

HÜSEYİN ABİ DAHA FAZLA DAYANAMADI LOKMASINI ALDI HEMEN

VE UZUN Bİ SOHBETİN VE GÜZEL Bİ KAHVALTININ ARDINDAN GİTME VAKTİ GELDİ

KAPIDA AHMET ABİ BİZİ YOLCU ETTİ

VE NİHAYET SAHİL YOLUNDAYIZ

[img]http://img401.imageshack.us/img401/134/img0266eg2.jpg [/img]

YOL KENARINDAKİ YARIŞ PİSTİ DİKKATİMİ ÇEKTİ

GÖLGEMİZ NASIL!!!

YOL KENARINDAKİ BİR MAĞZAYA UĞRADIK

YOL KENARINDAN BİR MANZARA

ŞİMDİ İSE KAMOKCULARIN BULUŞTUĞU FAROZ LİMANINA ÇAY İÇMEYE GİDİYORUZ…

VE FAROZ LİMANINDAYIZ

VE BU GEZİMİZİDE BÖYLECE TAMAMLAMIŞ OLDUK.BİR DAHAKİ GEZİDE BULUŞMAK DİLEĞİ İLE … M-O-T-O-R-C-U C-İ-H-A-N
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)

En son motorcucihan tarafından 01.11.2007 - 20:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RaKiPSiz_
Üye
Üye

Nereden: aFYONkARAHİSAR

MesajTarih: 01.11.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo qoLqenız harıkaaaaaaa Dans

http://www.youtube.com/watch?v=w5dIcTa8tfo
Başa dön
RaKiPSiz_ Çevrimdışı RaKiPSiz_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.11.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimleri yanlış eklemişsin düzeltte bi bakalım resmlerin başındaki ve sonundaki [/img] yi sil ozaman düzelirler Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
akifmtl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: beyşehir

MesajTarih: 01.11.2007 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gezmissiniz Bravo
Başa dön
akifmtl Çevrimdışı akifmtl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heloffanicefela
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 01.11.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah karadenizim ah ,abi kuymağı filan koymasaymışsınız olurmuş resimlere yiyen var yiyemeyen var yaw, otelde ki manzara inanılmaz güzelmış tam bi adresi verirseniz birdahaki sefere kalıcak süper bir yer olur:)
Başa dön
heloffanicefela Çevrimdışı heloffanicefela Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heloffanicefela, gel trabzona bi cayımızı iç sonra biz seni otele yolarız: Bravo
Başa dön
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 01.11.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, çok guzel kareler bence emeğine sağlık teşekkürler.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motoo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.11.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş paylaşım için sağolun...
Başa dön
motoo Çevrimdışı motoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.11.2007 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim çok güzel resimler yılar önce gelmiştim baktımda hala çok güzel.paylaşım için tşekkürler.ellerinize emeginize saglık.ALLAHAemanet olun.başka fotolarda bekliyoruz bol manzaralı.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 01.11.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim harika bi gezi olmuş,keşke haberim olsaydı gezmediğim bi karadeniz kaldı sebeb olurdunuz valla uzun zamandır dışardaydım yunanistanda işlerim uzadı siteden ve sizlerden uzak kaldığım sürede çok şey kaçırmışım tekerinize saglık güzel gezi olmuş fotolar onu gösteriyo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dans
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.11.2007 - 00:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sizi tebrik ediyorum, ben de Giresun'dan bu sabah geldim. Dağlarında dolandım 10 gün, sahil yolunu ise dönüş zamanı gördüm... İnşallah; sizin kadar detaylı olmasa da en kısa zamanda bu gezimi siteye koyacağım... Helal olsun, devamını bekleriz... Alkışlıyorum Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 02.11.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk fırsatta gideceğim oralara. Karadeniz en çok görmek istediğim yerlerden biri Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 02.11.2007 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manzaralar muhteşemdi,hoş kareler Bravo HARİKASINIZ Bravo Bravo Bravo
trabzonun yöresel yemeği kuymak dikkatımı çekti,neyden yapılıyor acaba???
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 02.11.2007 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güzel resimler kendimi trabzonda hisstettim Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal