SÜRMENE MERKEZDEYİZ
ZAHRA DAĞINA ÇIKMAYA BAŞLIYORUZ
ÖNÜMÜZDE 6 KM LİK YOKUŞ VAR
SONUNDA ZAHRA DAĞINA ULAŞTIK
OTELDE BİZİ MOTORCU ABİMİZ AHMET ABİ(sağda)KARŞILADI.KENDİSİ AYNI ZAMANDA OTEL MÜDÜRÜ
HAVUZ BAŞI
HÜSEYİN ABİ
BU GÜZEL DOĞAL MANZARA KARŞISINDA KAHVALTI YAPILMAZ MI ?
NACİ AMCAM BENİM MOTORCU OLMAMA AKTİVİTELERE KATILMAMA KARŞI.HALBUKİ BANA MOTOR HASTALIĞI ONDAN BULAŞTI.BANA DESTEK OLACAĞINA KÖSTEK OLUYOR
MUSA ABİM.BU GEZİYE ONUN SAYESİNDE KATILDIM. İYİ Kİ VARSIN İYİKİ SENİNLE TANIŞTIM MUSA ABİ
AMCAM KUYMAĞIN KOKUSUNU ALINCA GÖZÜ DÖNDÜ
HÜSEYİN ABİNİN BMW ‘Sİ
MUSA ABİNİN TDM ‘Mİ
NACİ AMCAMIN T MAX ‘I
KAHVALTIYI BEKLERKEN SOHBETE DEWAM…
VE KAHVALTIYA BAŞLIYABİLİRİZ…
TRABZONUN YÖRESEL YEMEKLERİNDEN OLAN KUYMAK NASILDA İŞTAH AÇIÇI GÖZÜKÜYOR DEĞİLMİ….YEMEDE YANINDA YAT
HÜSEYİN ABİ DAHA FAZLA DAYANAMADI LOKMASINI ALDI HEMEN
VE UZUN Bİ SOHBETİN VE GÜZEL Bİ KAHVALTININ ARDINDAN GİTME VAKTİ GELDİ
ah karadenizim ah ,abi kuymağı filan koymasaymışsınız olurmuş resimlere yiyen var yiyemeyen var yaw, otelde ki manzara inanılmaz güzelmış tam bi adresi verirseniz birdahaki sefere kalıcak süper bir yer olur:)
Kayıt: Sep 14, 2007 Mesajlar: 1869 Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--
Tarih: 01.11.2007 - 21:30 Mesaj konusu:
heloffanicefela, gel trabzona bi cayımızı iç sonra biz seni otele yolarız: _________________ |^^^^^^^^^^^^^^^|
|_((((K-A-R-M-O-K))))__ ||",__
|_____________ ====||__|.... ]
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
tebrik ederim çok güzel resimler yılar önce gelmiştim baktımda hala çok güzel.paylaşım için tşekkürler.ellerinize emeginize saglık.ALLAHAemanet olun.başka fotolarda bekliyoruz bol manzaralı.. _________________
Kayıt: Sep 21, 2005 Mesajlar: 234 Nereden: Manisa /Turgutlu
Tarih: 01.11.2007 - 23:09 Mesaj konusu:
kardeşim harika bi gezi olmuş,keşke haberim olsaydı gezmediğim bi karadeniz kaldı sebeb olurdunuz valla uzun zamandır dışardaydım yunanistanda işlerim uzadı siteden ve sizlerden uzak kaldığım sürede çok şey kaçırmışım tekerinize saglık güzel gezi olmuş fotolar onu gösteriyo _________________ YA SEVECEKSİN YA TERK EDECEKSİN
Tarih: 02.11.2007 - 00:52 Mesaj konusu:
Arkadaşlar sizi tebrik ediyorum, ben de Giresun'dan bu sabah geldim. Dağlarında dolandım 10 gün, sahil yolunu ise dönüş zamanı gördüm... İnşallah; sizin kadar detaylı olmasa da en kısa zamanda bu gezimi siteye koyacağım... Helal olsun, devamını bekleriz... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız