harika bence trafıkten arabaları kaldırsınlar herkez motor kullansın hem goruntu olarakta harıka oluyo baksanıza _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Tarih: 01.11.2007 - 22:15 Mesaj konusu:
görüntü on numara... kesin onlarda bizim cumhuriyet bayramında yaptığımız gibi özel bir günlerinde toplanmışlardır... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Polis jipine takıldı gözüm... Hyundai marka ama aynı Mercedes ML serisi _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 01.11.2007 - 22:44 Mesaj konusu:
Babocan trafik polisleri eskortluk yapıyo arkadaşlara. Bana problemli (gösteri yürüşü veya bir organizasyona katılım için) toplanma gibi geldi.Arabanın yolcu bölümündeki ve gerideki trafik polisi arkadaki gruba bakıyo.
(Bende bi emniyet görevlisi olaraktan yani )
En son muratgergerli tarafından 01.11.2007 - 22:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Sep 21, 2005 Mesajlar: 234 Nereden: Manisa /Turgutlu
Tarih: 01.11.2007 - 23:27 Mesaj konusu:
baba bunların hepsi benzin almaya gidio olsaydı benzinci dört köşe olurdu valla şaka bi yana keşke tırafikte yaya ve arabalar hiç olmasa ölümüne motor.....hehhehehhhe.. _________________ YA SEVECEKSİN YA TERK EDECEKSİN
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız