Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bursa MD 13.kasım Salı Buluşması&Sonrasındaki PARTY

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bursa MD 13.kasım Salı Buluşması&Sonrasındaki PARTY

Bursa MD 13.kasım Salı Buluşması&Sonrasındaki PARTY
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2007 - 02:35    Mesaj konusu: Bursa MD 13.kasım Salı Buluşması&Sonrasındaki PARTY Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlarımız Salı günü Toplantı sonrasında güzel bir organizasyon düşüncesi içine girdi
ve askere gidecek olan kardeşlerimize bir süpriz Party yapmak istediler bizde degerlendirdik
Akın ultraukala topik acmıştı fakat saolsunlar yine topigimiz silindi Sinirlendim

Bizler Bursa MD olarak Her zamanki gibi Çok gülüyorum
13 Kasım 2007 tarihinde
Vitamin Cafe'de
Saat : 19:00
itibariyle yine buluşma yerimizde olucaz

ve saat 19:45 itibariyle Party yapacagımız Kumla'ya Konvoy halinde Türk bayraklarımızla beraber
yola cıkacagız.. Tüm gece boyunca FULL Müzik+İçeceklerimiz ile Go-Kart Pistinde eglencemize
devam edicez..
Dans tabiki öncesinde mangal ziyafeti yapacagımızı es gecmiyeyim Delirdim

Arkadaşlar katılım listemizde bizlere yardımcı olursanız topige bu konuda yazarsanız cok sevinicez..
Party e katılım sayısını belirlemek ve ona göre hazırlık yapılması için önemlidir..

Detaylı bilgi için bana ulaşamayan olursa juniorghost kaandan veya ultraukala dan pm atıp bilgi alabilirler.. Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.11.2007 - 02:58    Mesaj konusu: Re: Bursa MD 13.kasım Salı Buluşması&Sonrasındaki PARTY Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46 demiş ki:
ve saat 19:45 itibariyle Party yapacagımız Kumla'ya Konvoy halinde Türk bayraklarımızla beraber
yola cıkacagız.. Tüm gece boyunca FULL Müzik+İçeceklerimiz ile Go-Kart Pistinde eglencemize
devam edicez..
Dans tabiki öncesinde mangal ziyafeti yapacagımızı es gecmiyeyim Delirdim

Bursa MD şimdiden iyi eglenceler..
Party ler güzeldir..ASKER arkadaşlarımız içinde önemli bir jest.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Bekliyor olacagız gelişmeleri ve sonrasındaki Fotoları.. Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Unıted States Of BURSA_TR

MesajTarih: 02.11.2007 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EVET ARKADASLAR GEREKLI MSN ADRESLERI md_sercat,juniır_ghostrider,ultraukala @hotail.com adreslerınden yada Kaan cep 0539 955 91 99 Akın 0555 718 64 36 nolu telden yolculuk gunu oncesı haftakı toplantıdan ve bu topıcden takıp edebılırler.NOT GELMIYENLERLE BIZZAT ILGILENICEM HABERINIZ OLSUN GELENLER MSNDEN YADA Telefon ıle ulasırlarsa memnun kalırız.Bu eglencede tabıkı eglence yerıne varılana kadar 20 ytl olarak belırledıgımız para toplıyacagız Lısteye adınızı kesın olanların yazdırması vede bellı belırsız son dakıka gec kalan arkadaslarında yerımızın GEMLIK KUCUK KUMLA BELDESI 11.DURAK (ÖN HALISAHAYI GECTTIKDEN SONRA PARADISSODISCONUN ONU VILLALARIN KARSISI ) LAZ OLYMPUS GOKART VE EGLENCE MERKEZIDIR KATILIMIN YUKSEK OLUSU HERKEZI SEVINDIRICEGINDEN EMINIZ DAMSIZ GELINICEKDIR BILGINIZE SUNARIZ Bravo 13 kasım salı gunu ıcın araclarınızın bakımları bayraklar benzın vs gerekn ıslemlerı halleder ısek daha keyıflı bı zaman gecırecegımızdende emınız.
junyor_ghostrider Çevrimdışı junyor_ghostrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam destek full destek hep destek Bravo
Sercat 46, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MasterBoy
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 02.11.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa Md Alkışlıyorum Alkışlıyorum şimdi party zamanııı katılımın fazla olması dileğiyle....

www.bursamd.com
masterboy@bursamd.com
Başa dön
MasterBoy Çevrimdışı MasterBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MasterBoy, yok bea nerden çokluk orda ....... biz bize yeteriz Metin Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

junyor_ghostrider, bizi kimse adamdan saymıyor heralde ?

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist bağcılar

MesajTarih: 02.11.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelebülürüm banada yer açın Delirdim ama kesin değül Beğenmedim
Başa dön
Darkday Çevrimdışı Darkday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 02.11.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler Bursa MD Bravo Bravo Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 02.11.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Efet arkadaslar başlığım silindi kimliği belirsiz bir kişi tarafından kimse de açıklama yapmadı...sertaç ve kaan başlığı açmamı istediler ben de hazırlayıp açtım ama kimse bir açıklama yapmadan başlığımın ortadan kaybolduğunu gördüm.Ayrıca yerine çıkıp bir başkası aynı topici açmış yetmezmiş gibi.Kimsenin bişe dediği de yok...Çok terbiyesizce şeyler oluyor kınıyorum sorumlularını.Ve açıklama bekliyorum.... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Arkadaslar çok anlamlı bir gece olacak herkesleri bekliyoruz...İsteyen istediği kadar içip sapıtabilir Delirdim Delirdim Delirdim Byraklarımız eşliğinde grup sürüşü şeklinde Kumla Go kart pistine gideceğiz.Yol boyunca umarım uygunsuz hareketlerle karşılaşmayız..Belki bazılarınıza sadece espri gibi geliyor fakat grup sürüşünde yaptığımız hatalar bir çok kişinin canını yakabilir lütfen dikkatli olunuz... Bravo Herkes bayraklarını hazırlasın Bursa MD asker uğurlayacak... Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER!!!.... Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala, ben önceki topiklerimde belirttim akıncım grup sürüşüne uymayanlar bizimle yola cıkmasın diye hepimizin saglıgı için

Alıntı:

Byraklarımız eşliğinde grup sürüşü şeklinde Kumla Go kart pistine gideceğiz.Yol boyunca umarım uygunsuz hareketlerle karşılaşmayız..Belki bazılarınıza sadece espri gibi geliyor fakat grup sürüşünde yaptığımız hatalar bir çok kişinin canını yakabilir lütfen dikkatli olunuz...

Bravo Bravo Bravo

HakanDincer, resimleri paylaşıcaz hakan abi Göz kırpıyorum

Black_Night, teşekkürler OK

serhat24766, gel gel atla makinaya gel yahu nasılsa taşl gibi exup var artık Çok gülüyorum

MasterBoy, max_49, Çok gülüyorum Çok gülüyorum aynen Bravo anlaşıldııı Delirdim
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.11.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46 demiş ki:
ultraukala, ben önceki topiklerimde belirttim akıncım grup sürüşüne uymayanlar bizimle yola cıkmasın diye hepimizin saglıgı için

Alıntı:

Byraklarımız eşliğinde grup sürüşü şeklinde Kumla Go kart pistine gideceğiz.Yol boyunca umarım uygunsuz hareketlerle karşılaşmayız..Belki bazılarınıza sadece espri gibi geliyor fakat grup sürüşünde yaptığımız hatalar bir çok kişinin canını yakabilir lütfen dikkatli olunuz...

Bravo Bravo Bravo

HakanDincer, resimleri paylaşıcaz hakan abi Göz kırpıyorum

Black_Night, teşekkürler OK

serhat24766, gel gel atla makinaya gel yahu nasılsa taşl gibi exup var artık Çok gülüyorum

MasterBoy, max_49, Çok gülüyorum Çok gülüyorum aynen Bravo anlaşıldııı Delirdim

patladım hacı motorla gelemicem ama ademin arabayla gelme ihtimalim var Delirdim kesin değil
Başa dön
Darkday Çevrimdışı Darkday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 02.11.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

.serhat24766, İi halt ettin patmamışmış...Adam akıllı git diyoruz boşuna konuşmuyoruz heralde..Dikkatli ol biraz daha etrafındakiler üzmeye hakkın yok unutma..

Bu arada sinirden kusura bakma ama insna kızıyor sevdiklerine bişe olunca...Geçmiş olsun çok... Üzgünüm

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala, aynen katılıyorum Sinirlendim

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.11.2007 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49 demiş ki:
ultraukala, aynen katılıyorum Sinirlendim

abi bursa mdye karşı bişimi var yoksa ben yanlışmıyım genelde bursa md topicleri kitleniyor sebepsiz yere benim başlıkta gümlemişti hakan başkanım yardımcı oldu bana Alkışlıyorum
kim siliosa sebepsiz o topicleri kınıyorum onları kınandınız Sinirlendim
Başa dön
junyor_ghostrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Unıted States Of BURSA_TR

MesajTarih: 02.11.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EVET ARKADASLAR KATILIMCILARIN KESIN CEVAPLARINI BEKLIYORUZ YUKARDA HERSEY DETAYLI BICIMDE BULUNMAKTADIR SERHAT KARDES SANADA GECMIS OLSUN ALLAHA EMANET HERKESIN TEKERLERI YERDE KALSIN 13 KASIMA IHTIYACINIZ OLUCAK MILLLET Delirdim Dans Çoook seviyorum Çoook seviyorum
junyor_ghostrider Çevrimdışı junyor_ghostrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal