Tarih: 02.11.2007 - 04:27 Mesaj konusu: Borusan'dan Son inciler ;
Sevgili motor dostları,
benim bir K 1200 LT yüzünden "BMW almadan mutlaka okuyun" adlı başlığımda birçoğunuz okuyarak fikirlerinizi samimiyetle bildirdiniz...
Bu gün her zamanki arızalara yenileri eklenmiş vaziyette motorumu borusan a 20.000 km bakımına götürdüm. Tabii randevu alarak ve saat öğleden önce 10 30 civarı.... Ve tamirlerin uzun sürmesi durumunda ya sadece 20 000 bakımı yapılıp teslim edilmesini yada daha uzun sürecekse bana , Sanayi ve Ticaret Bakanlığının, 14 Haziran 2003 Tarihli Resmi Gazete de yayınlamış olduğu, 25138 sayılı "GARANTİ BELGESİ UYGULAMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK " dayanarak bana aracımın muhadili bir araç tahsis edilmesini yazılı olarak talep ettim, ve de böyle bir imkan olmadığı takdirde "hakem heyetine" verilmek üzere bunun bana yazılı olarak bildirilmesini istedim. Bunu istediğimde saat 15:00 civarı idi. Yeni araç kabul görevlisi Hikmet Bey'in "aracınızı alacakmısınız" sorusuna "evet" cevabı vererek saat 19:00; yani mesai sonuna kadar bekledim. Servis ışıkları söndü ve ben o ana kadarki sabrımla "peki şimdi ne olacak" diye sordum ve "e henüz bitmedi" cevabı aldım. Ve kocaman kocaman plakatlarla "sizin için değişiyoruz" sloganının ne demek olduğunu idrak ettim.. "Peki bana verilecek yazı ne oldu" diye sorduğumda "Onu yazabilecek yetkili yok" cevabı geldi.... 3 Borusan elemanı ile oturup konuyu tartışmaya başladık.. Yetkiliye ulaşamadıkları, motorumu veremeyecekleri, ve muhadil bi motor olmadığı yarın gelmem söylendi ve de iki de güvenlik görevlisi çağırıldı.... E iyi o zaman bende polis çağırıp öyle alayım motorumu dedim... Birden bire yetkiliye ulaşılıverdi.... Yetkili: hakem heyetine "çalışıyoruz servis ağımızı genişleteceğiz - ve- 1000 bakımına bile 45 gün sonraya randevu verdikleri müşterilerinin servise geç girdiği masalını anlatan servis sorumlusu sayın Onur Bey.....
Uzunca bir telefon tartışmasından sonra, yukarıda belirttiğim yönetmelikten haberi olmasını zaten beklemediğim yetkili, bana bir araç tahsis etmek zorunluluğu olmadığı, orada bulunan arkadaşlarında yazı yazma yetkisi olmadığını inatla belirtti. Ben Onur Bey e bu talebimi saat 15 de masasına ulaştırdığımı hatırlattığımda ise aldığım cevap muhteşemdi "Selim Bey tek işimiz sizmisiniz" diye bir cevap aldım. Yani randevu ile giden bir müşteriye verilen cevap...varın gerisini siz düşünün... Bu arada motorum toplanmış vaziyette lift te dururken, bana kesinlikle liftten indiremiyeceklerini belirterek motorumu vermediler.. Ve Onur Bey bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu, (bunu kesinlikle kendisi ile konuşmış olmamıza ve hatta 20.000 bakımının akşama teslim edileceği teyidini almış olmasına rağmen) benim motoru alacağımı düşünmediğimi belirtirken sanırım servisde benim taşlıtarla minübüsünü beklemekte olduğunu zannetmiş olmalı.
Yani BORUSAN " GASP" kavramına yeni bir yorum getirmiş durumda; hemde güvenlikçiler eşliğinde arkadaşlar... Motorunuzu servise verirken dikkatli olun derim...Heleki motorunuzda gerçekden problem varsa ve de sizde hakkınızı almaya karar verdiyseniz, işin içine güvenlikçilerde giriyor artık... hani "bizim için değişiyor" larmış ya !!!!!
Tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler, BMW sürücüsü arkadaşlara özellikle iyi şanslar dilerim...
Oyun iyicene heycanlanıyor
Sevgiler
topik başlıgı tümünün büyük harf ile yazılması düzen acısından yasaktır..düzenledim Sercat 46
Tarih: 02.11.2007 - 11:18 Mesaj konusu:
bu nedir yaa..daha önceki topic lerinizide okumuştum...yazıklar olsun borusan bmw ye problemlerinizi almanca mail olarak fabrikaya gönderseniz olmuyormu acaba??? _________________ LİVE TO RİDE&RİDE TO DİE
İşte bütün mesele bu,aldığınız marka ne olursa olsun ister japon,ister alman yada italyan veya amerikan farketmiyor.
Eğer türkiyedeki yapılanması servisi alt yapısı dandik ise yani Türkiye bacağı topalsa bizler paramızla sürünüp,rezillik
çekeriz.
14.ayında iken aküsü bitince servis bunların sarf malzemesine girdiğini söyleyip yapacak bişey yok demişti ben de
YUASA bayiine giderek ölçüm yaptırdım ve cihaz aküde kısa devre var değişmesi gerek dedi.Raporu türkiye YUASA ya yolladığımda ise ''motoru alırken bize mi sordunuz ve biz yamaha nın kar ortağımıyız ki '' değişelim diyerek benimle
alay ettiler.Ama o idareciler şunu anlayamıyorlar ki; yamaha bu markayı ciddi ve üretimi kaliteli bulduğu için taktı yani biz tüketicilere sorun yaşamadan uzun yıllar binelim diye merdiven altı ucuz mal koymadı.Fakat bizim ticari zihniyeti ve ahlakı
olmayan zavallılarımız ise garanti belgen mii var ki diyerek su yüzüne çıkmaya çalıştılar,tapu gibi ruhsata bile itibar etmeyen
bu zavallılara başka markaya geçerek veda ettim.
Malum FIAMM -BOSCH-MOTORCRAFTT-VARTA ve HOPPECKE gibi başka dünya devleri de var,işte bir örnekte benden.... _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Tarih: 02.11.2007 - 11:31 Mesaj konusu:
highwayguide, dostum almanya ile yazışma yapıyor musun? eğer almanca konusunda desteğe ihtiyacın olursa elimden geldiği kadar sana yardımcı olabilirim. _________________
Almayın kardeşim bmw
borusan size zorla mı sattı o motosiklerileri?
bilmiyormuydunuz sanki borusanın bu hallerini?
genelleme yapmayın her markanın servis bunlar kadar beceriksiz ve burnu havada değil
illa bmw ya binerim prestij lazım bana diyorsanız borusan sizi daha çok minübüsle eve yollar.
ben bu siteyi 2004 den beri takip ediyorum buraya yazılan kimbilir kaçıncı borusan hikayesi
ben bıktım siz bıkmadınız ne diyim Allah kurtarsın
Aynen öyle sırf motordelisi.com'da 2004 ten beri 2004 adet BMW-BORUSAN ın vatandaşa çektirdikleri serisini okumaktan gına geldi..AMA NASIL BİR MİLLETİZ Kİ hala çatır çatır BMW alıyoruz..!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız