Tarih: 02.11.2007 - 10:48 Mesaj konusu: Ankara MD / 07 Kasım 2007 Çarşamba / BROTHERS Cafedeyiz...
Arkadaşlar sanırım yeni mekanımızı hepimiz çok sevdik onun için bu Çarşamba da BROTHERS CAFE deyiz.
Bizler için rezerve edilmiş 150 kişilik bölümü ve bizlere özel ikramları ile BROTHERS CAFE bizi bekliyor.
Buluşma saatimiz 19:30 dur. Haydi bakalım Çarşamba görüşmek üzere.
Hangi marka, hangi cc motorun olursa olsun, yada motorun olmasın sen yinede gel, Herkez davetlidir.
Kısaca BROTHERS CAFE :
1992 yılında sizlere merhaba diyen, brothers cafe haftanın yedi günü, 10:00 – 01:00 saatleri arasında sizlere hakettiğiniz kaliteyi ve hizmeti sunuyor. Gün boyunca en seçkin yiyecek ve içecekleri tadabilir, huzurlu ve sakin bir cafe ortamının tadını çıkarabilirsiniz.
mutlaka ordayım çok güzel bir buluşma olmuştu geçtiğimiz çarşamba
taylanım ortamı iyi bulmuş hani
Unutmadan bazı arkadaşlara hatırlatalım çarşambayı salı sanmasınlar _________________ Bol bol tebessüm et, gülümse, hem maliyeti sıfır hemde bedeline paha biçilemez!!!
Arkadaşlar bırakın buluşmalara katılmayı, forumdan bile iki satır yazamaz olduğuma çok üzülüyorum. inşallah işleri bi rayına koyup yine aranızda olacağım günlerin hasretini çekiyorum. hepinizi çok özledim.
yazamasamda elimden geldiğince topiclerden neler yaptığınızı takip etmeye çalışıyorum. Tek avuntum Ankara MD nin hiç bitmeyecek ortamı. Bi gün biyerlerinden tutunurum mutlaka.
Allah mutlulşuğunuzu daim etsin. görüşürüz. _________________
Tarih: 02.11.2007 - 13:19 Mesaj konusu:
maddog, Arkadaşım biz zaten en az saat 10'a kadar orda oluyoruz genelde saat 10 dan sonrada muhabbet bitmiyor.
Başka mekanlara geçiyoruz, yani saat kaç olursa olsun gel.
Geldiğine deyecektir emin olabilirsin.
Tarih: 02.11.2007 - 15:51 Mesaj konusu:
bi aksilik çıkmazsa geliyorum. şu yeni mekanı bi görelim bakalım
nnc77, yok abi bu sefer tuttyuracam o bir kere olur
fyzr06, hakkaten ya ben geçen buluşmaya gelemedim ama haberleri aldım 22 odalı evi varmış çok merak ettim en iyisi be bi cepten arayıp görüşüyüm havalar iyice bozmadan bi gitmek lazım.. organizatörlere duyurulur..
aserdar75, abi neyaptın sen ya nerelerdesin kendini iyice işe kaptırdın. önceden yolda falan çakışıyoduk şimdi hiç göremez olduk bi 10 dkkada olsa uğrada özlemimizi giderelim yaw..
maddog, taytayında dediği gibi biz zaten 10a kadar dağalmıyoruz hatta 10uda geçiyo...
neyse yine çok yazdım hadi görüşürüz.. _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
sTaRt, adam öncekileri kopyala yapıştır yapıyor orayı mecbur yazıyor yazmayıda tam beceremediğinden öyle şeyler oluyor tabii
hava güzel olursa 22 odalı eve haftaya gideriz heralde maddog, biz herhafta minimum 10 a kadar ordayız yada hangi buluşma noktasındaysak dolayısıyla merak etme yanlız kalmazsın
tabiiki her hafta olduğu gibi orda olacağımmmmmm
hava güzel olursa pazar eymir yapalım gelebilecek arkadaşlara duyurulur
Tarih: 02.11.2007 - 23:46 Mesaj konusu:
sTaRt, Saolasın Türk dil kurumunda çalışan arkadaşım benim. Düzelttim yazıyı.
Arkadaşlar bu hafta sonu hem duygusal hemde havasal sebeplerden dolayı şu anda gözüken bir organizasyon yok.
Hafta sonu hava yağışlı gözüküyor.
Ancak havadurumu yanılırda havalar iyi olursa hızlandırılmışından bir organizasyon düzenler ve Eymir yapabiliriz.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız