BU MOTOSİKLET ŞAHSIMA AİT OLUP YOSHİMURA FİRMASININ HAYABUSA X1 MODELİNİN REPLİCA SI OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.MAKİNESİ STANDART OLUP YAPILAN DIŞ MODİFİYELERLE ARKA TEKERDE 176 HP,GRANKTA YAKLAŞIK 205 GÜÇ VERMEKTEDİR.STANDART 40 ARKA DİŞLİ İLE SON HIZI GPS İLE 336 KMH OLARAK ÖLÇÜLMÜŞTÜR.VORTEX 38 ARKA DİŞLİ İLE 350 KMH LERE RAHATLIKLA ÇIKMAKTADIR.BU HIZLAR İÇİN HAFİF JANTLAR,ÖZEL ALÇALTMA KİTLERİ VE (ELF 106 OKTAN YAKIT)KULLANILMASI GEREKMEKTEDİR.
ÜZERİNDEKİ EKSTRALAR
1.yoshimura racing abs body kit
2.yoshimura tri oval dual exit racing egsoz
3.marchessinin alimyum forget jantlar
4.braking racing ön diskler
5.dynojet power commander usd III
6.dynojet wide band commander
7.dynojet ignition module
8.dynojet LCD conttroller
9.ngk cr8 EIX iridyum bujiler
10.tre limitör kesici chip
11.keehin performans air filter
12.shnitz karbon fiber hava girişleri
13.yoshimura air box
14.yanashiki triple tree (direksiyon)
15.yanashiki tank bumper(depo yan koruma)
16.yanashiki arka ayaklık kapama,logolu
17.vortex gold arka dişli
18.carbon fiber ön ve arka hafif çamurluk
19.veypor datalogin(mini dinamometre)
20.carbon fiber tank pad
21.pazzo hafif debriyaj ve fren maneti
22.yoshimura direksiyon topuzları
23.street machine racing ledli aynalar
24.far koruma muhafazası
25.brembo racing ön ve arka fren balataları
26.goodridge çelik fren hortumları
27.clear smoke ön sinyaller
28.clear smoke ledli arka stop
29.340 suzuki hayabusa orjinal kmh tablosu
30.370 hayabusa entegre kmh tablosu
31.puig racing ön cam
32.puig yan koruma takozları
33.carbon fiber alternatör kapağı
34.alternatör koruma takozu
35.yoshimura maşa kaldırma aparatı
36.cromline şase vida kapakları
37.yoshimura carbon fiber arka kuyruk (extra)
38.yoshimura hayabusa x1 sticker seti
39.yoshimura pair valve.(emisyon kapakları)
40.hayabusa egsoz sensör iptali
41.yanashiki hayabusa arka alçaltma aparatı
42.sunpro yağ basınç saat
43.sunpro su hararet saati
44.sunpro voltmetre
45.vortex ayarlanabilir hafif ayaklıklar.
46.luı moto özel karbon koltuk kumaşı
47.puig preload adjuster
bunların maliyetine gelince .arkadaşlar ne siz sorun nede ben söyleyeyim.şu kadar bir ipucu vereyim 2007 model bir hayabusa alabilirsiniz üzerindekilerle.
cüneyt kutlu
En son hayabusacenter tarafından 02.11.2007 - 14:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Bu motoru günümüz türkiyesindeki kısıtlı imkanlar göz önüne alındığında bukadar özel hale getiren insan ayakta alkışlanır _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
En son deliemin tarafından 02.11.2007 - 12:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sevgili erbil,iste sorun orada zaten.zamanından önce bir motosiklet hazırlayıp ortaya çıkardığında,henüz buna çevrenizin hazır olmadığını hissediyorsunuz. ne yapalım yaş 40 a dayandı ömür geçip gidiyor.hep ağzımız sulanarak dergilerden ve internetten bakardık yurt dışında tuning yapilmış motosikletlere.burada yapılabileceğine inanarak yaptım hayabusayı.ticaret yapmama rağmen cebimizin zorlandığı çok zamanlar oldu.türkiye bu konuda henüz çok bakir.ama ileriki yıllarda gelişeceğine inanıyorum.görsel modifiyede sınır yok .hayal gücünüzün ve cebinizin elverdiği ölçülerde varsınız.arkadaşlarımız anlamsız yere kıyaslama yapıyorlar.ben bu motosikleti yarışlara sokmak ve başka modellerle kıyaslamak için hazırlamadım.türkiyede görsel modifiyenin sınırlarını zorluyorum.bizler arkadaşlarımızla çok keyifli geziler yapıyoruz.yaptıklarımızıda videoya çekip evimizde ailemizle neskafelerimizi yudumlarken seyrediyoruz.kimseyi hıza özendirmek değil maksadımız.bizler yaşamayı ve gezdiğimiz arkadaşlarımızı çok seviyoruz.onların onurunu kıracak davranışlardan uzak duruyoruz.fakat her nedense konuyu bilmeyen bazı arkadaşlar yok hayabusa geçmiş yok zzr geçmiş kavgası içerisine girmişler.gerek yokki böyle şeylere.hayabusa benim.zzr 1400 de sevgili abim mustafanın.ister geçerim ister geçmem.bu konu beni ve mustafayı ilgilendirir.seyretmek isteyende gezilerimize katılır.konuya vakıf olur.
En son hayabusacenter tarafından 02.11.2007 - 14:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 02.11.2007 - 13:33 Mesaj konusu:
hayabusacenter, cvb tatmin ediciydi teşekkürler
iyiki yanlış anlamadın ki şu açıdan sordum.
bende yıllardır sürekli sıfır alet alıp standardı fazla bozmadan kullanıyordum
cam,eksoz filtre falan filan.bilindik şeyler yani
yaşımız dediğin gibi 40 a tam dayanmasa da yaklaşıyor.
son kez bir sıfır alet alıp komple modifiye olayına girmek istiyorum
jubilemi sağlam yapmak ve hep yapmak istediğimi yapıp hayellerimi
senin yaptığın gibi full+full doldurmak istiyorum.göründüğü gibi ciddi bir para kaybı getiriyor bunun yanında.
şu açıdan sordum ki,2009 da sıfır makinemi aldığımda bukadar masraf yaptıktan sonra
bir pişmanlık yaşayabilirmiyim açısından.
makineni çoktandır biliyorum.harika bir iş çıkarmışsın.tebrik ederim
teşekkürler _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 02.11.2007 - 13:41 Mesaj konusu:
turkiye de böle bir motor olmasından grur duydum hep yabancılarmı özendircek bizi yurdum insani yapsın bizde arkasında duralım abi gerçekten hayranlık duyulacak bir makina yapmışın 4 4lük bir canavar olmuş başarılarının devamını dilerim !!! _________________ YOLUMUZA ÇİZGİ ÇEKENİN ASFALTINI SÖKER ATARIZ !!!
Cüneyt abi, Nazar, boncuğunu da unutmamışssın
48. Nazar boncuğu diyede ekle istersen
Allah nazar değdirmesin, güle güle binmeyi nasip etsin inşallah... _________________ Dostluğumuz baki..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız