arkadaslar size bir sorum var. ybr çift silindir ramzeyi yermi bende ybr var ark. da çift silindir ramzey bi dengini bulup kapışamadim sizce sonuç ne olur
Kayıt: Jun 13, 2007 Mesajlar: 1205 Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m
Tarih: 02.11.2007 - 23:15 Mesaj konusu:
Arkadaş YBR gitmez! YBR'yi draglara hazırladım olmuyor yine olmuyor... Çin malı gider abi!!! Benim kanımca YBR'yi hiç oynamadan binecen. Ayrıca YBR 35-40 yaş arası bir NAKED türü bir motosiklet! _________________
∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Arkadaş YBR gitmez! YBR'yi draglara hazırladım olmuyor yine olmuyor... Çin malı gider abi!!! Benim kanımca YBR'yi hiç oynamadan binecen. Ayrıca YBR 35-40 yaş arası bir NAKED türü bir motosiklet!
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 02.11.2007 - 23:37 Mesaj konusu:
dostum sitede ybr hakkında baya konuşuldu takip ettiysen bilirsin.motorun sağlamlığına kimse laf söliyemez ama gitmiyo işte _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız