Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bende kaza yapanlar kervanına katıldım:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bende kaza yapanlar kervanına katıldım:(

Bende kaza yapanlar kervanına katıldım:(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.11.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Bende kaza yapanlar kervanına katıldım:( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün varyantta sakin sakin çıkarken belediye otobüsünden dökülen mazot yüzünden motor altımdan kaydı gitti:(
Bende hiçbirşey yok motordada alternatör kapağı değişmesi gerek cok çizilmiş sol grenajında çıkartmalar çizilmiş onların değişmesi gerek.Adamlar tam virajda resmen tuzak kurmuşlar bütün varyant mazotluydu bugün zaten son viraja kadar sakin sakin geldim son virajda önüme resmen göl gibi mazot cıktı motoru düzelttim mazotun üstünden düz gectim,kaldırıma dogru gelirken kuru yerde tekrar döndürmeye calışmamla lastiğe bulaşan mazot anında kaydırdı ön lastiği.Daha hala şoktayım üstüne titrediğim motorum mahfoldu.Tek dileğim depoyu agzına kadar doldurup depo kapagını kapatmayan harika şöför bugün benim yasadıgım üzüntünün on katını yasar umarım. Ağlıyorum
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.11.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f, Geçmiş olsun dostum sana birşey olmaması sevindirici Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
siya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.11.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmişolsun
sende bişey olmamış olması oldukça sevindirici
Başa dön
siya Çevrimdışı siya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 02.11.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın mazotta dehşet kayıyo
daha bir çok örneği var senin kazanın aynısı malesef Beğenmedim
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.11.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600f, geçmiş olsun. bence öyle umutlar edeceğine bir otobüs seni ezmediği için sevinmelisin. ordan 1 dakikada birsürü otobüs geçiyor. allah korumuş....
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
izmirli_husnu
Üye
Üye

MesajTarih: 02.11.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişolsun abi sende bişi yokya ona bak:)
Başa dön
izmirli_husnu Çevrimdışı izmirli_husnu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 02.11.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 02.11.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun sana bişey olmadıya ama sana hak veriyorum bende motorumun üstüne çok varıyorum ve hep çiziliyor olsun bunlar düzelecek şeyler OK
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

Geçmiş Olsun En Azından Sende Bir şey Yok Gülümsüyorum
GunTurk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 03.11.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun,allah beterinden korusun.

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 03.11.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kross
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Milas

MesajTarih: 03.11.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşım...
ne kadar tedbir alsak da dışarıdan gelen tehlikelere karşı hazırlıklı olmalıyız...Allah beterinden korusun arkadaşım,canına birşey olmamış ;şükür.....
Başa dön
kross Çevrimdışı kross Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.11.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun daha kötü birşey olmamış iyi.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 03.11.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sende birşey olmaması sevindirici büyük geçmiş olsun
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.11.2007 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş ossun İstemiyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal