Bugün varyantta sakin sakin çıkarken belediye otobüsünden dökülen mazot yüzünden motor altımdan kaydı gitti:(
Bende hiçbirşey yok motordada alternatör kapağı değişmesi gerek cok çizilmiş sol grenajında çıkartmalar çizilmiş onların değişmesi gerek.Adamlar tam virajda resmen tuzak kurmuşlar bütün varyant mazotluydu bugün zaten son viraja kadar sakin sakin geldim son virajda önüme resmen göl gibi mazot cıktı motoru düzelttim mazotun üstünden düz gectim,kaldırıma dogru gelirken kuru yerde tekrar döndürmeye calışmamla lastiğe bulaşan mazot anında kaydırdı ön lastiği.Daha hala şoktayım üstüne titrediğim motorum mahfoldu.Tek dileğim depoyu agzına kadar doldurup depo kapagını kapatmayan harika şöför bugün benim yasadıgım üzüntünün on katını yasar umarım.
600f, geçmiş olsun. bence öyle umutlar edeceğine bir otobüs seni ezmediği için sevinmelisin. ordan 1 dakikada birsürü otobüs geçiyor. allah korumuş....
Geçmiş olsun arkadaşım...
ne kadar tedbir alsak da dışarıdan gelen tehlikelere karşı hazırlıklı olmalıyız...Allah beterinden korusun arkadaşım,canına birşey olmamış ;şükür.....
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız