Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sezonun Son yarışı Valensiya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sezonun Son yarışı Valensiya

Sezonun Son yarışı Valensiya

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DesMoseDici
Üye
Üye

MesajTarih: 03.11.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Sezonun Son yarışı Valensiya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün yapılan Pedrosa 1.olurken , 5 tur atan Rossi kaza yaparak 17 sırada yer aldı.

fena dağıtmış ama

yarış yarın 15:00 te olmadık yerlerde reklam veren Beğenmedim NTV kanalında
Başa dön
DesMoseDici Çevrimdışı DesMoseDici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 03.11.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MotoGp nin eski zevki hiç kalmadı , gerçekten resmi geçit töreni gibi yarışlar oluyor Üzgünüm
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 03.11.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kazada rossinin sağ kolunda 3 kırık varmış Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
motodrift Çevrimdışı motodrift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tamada
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.11.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok talihsiz bir kaza olmuş. Eskiden valensiya yarışları Rossi Show'a dönüşürdü. Önce motoru süsletirdi, sonra showunu yapardı.. 2003 yılında valensiyadaki son yarışta son turu tek teker üstünde dolanarak yatalak insanları bile ayakta alkışlatmıştı...

Yarın yarışta sevgili dostlar, eğer yaparsa show sırası stoner'dadır ve annesinin ak sütü gibi helaldir. Bunu hak etti stoner.. Podyum törenlerinden sonra Şampiyonları tek tek kürsüye çağıracaklar ve şampanya patlattıracaklar. Üç kategorinin şampiyonu motorlarıyla basının karşısına geçekler ve onlara BMW firması cabrio araba hediye edecek. Geçen yıla kadar bu böyleydi, bilmem aynısı olur mu. Ama biz bu görüntülerin sadece bir kısmını izleye bilecez.. Aynı gün eurosportta saat 22:00'da haftanın motor sporları dünyasında olanları programında bu görüntülere yer verilebilir.. Bunuda buradan duyurmuş olalım. Yarın ki yarış yine de izlenir.. 125cc'de şampiyon belli değil, üçüncülük içinde çekişme olacak, klasmanın ilk 10 sırası bir üst basamağa çıkmak içinyine mucadeleye devam edecek, bu 1.. 250cc'de ilk üç sıra belli yalnız arkadan gelen bir üst basamağa çıkmak için yine ter dökmek zorunda, sonuçtadünya şampiyonası boru değil.. ve moto gp: 2. belli değil aslında. pedrosa kazanırsa, rossi puan alamazsa pedrosa 2. olur, rossi üçüncü olur. arkadan gelenler ise çk yakın puandalar. 7. olan birisi kazanırsa dünya 4'ncüsü olabilir.. Böyle de ilginç bir durum var, o yüzden yine şöle bi bakmak lazımdır diye düşünüyorum.. Bravo
Başa dön
tamada Çevrimdışı tamada Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 03.11.2007 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık olmuş rossie İstemiyorum İstemiyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 03.11.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CNN yayın akışında göremedim Üzgünüm yine seyredemiyeceğim anlaşılan.
Eurosport'u nasıl seyrediyorsunuz? arkadaşlar.Bendede uydu var çift çanak ama seyredemiyorum Üzgünüm
DesMoseDici
Üye
Üye

MesajTarih: 03.11.2007 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende merka ediyorum..

Stoner ve M3 ü Alkışlıyorum
Başa dön
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 03.11.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ROSSİ _ abimize buradan geçmişolsun diyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
DesMoseDici
Üye
Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

west rossiye eliyle 'geç geç' işareti ederken sanki ona acıyormuş gibi geldi Üzgünüm
pedrosa deli yarıştı Delirdim stoner hiç kasmadı zaten Alkışlıyorum

şimdi 2008 i bekle dur Dans Dans Dans
Başa dön
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

Büyük geçmiş olsun.Parmaklarının kırıldığını duydum ama detaylı bilgim yok..
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.51 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal