Çok talihsiz bir kaza olmuş. Eskiden valensiya yarışları Rossi Show'a dönüşürdü. Önce motoru süsletirdi, sonra showunu yapardı.. 2003 yılında valensiyadaki son yarışta son turu tek teker üstünde dolanarak yatalak insanları bile ayakta alkışlatmıştı...
Yarın yarışta sevgili dostlar, eğer yaparsa show sırası stoner'dadır ve annesinin ak sütü gibi helaldir. Bunu hak etti stoner.. Podyum törenlerinden sonra Şampiyonları tek tek kürsüye çağıracaklar ve şampanya patlattıracaklar. Üç kategorinin şampiyonu motorlarıyla basının karşısına geçekler ve onlara BMW firması cabrio araba hediye edecek. Geçen yıla kadar bu böyleydi, bilmem aynısı olur mu. Ama biz bu görüntülerin sadece bir kısmını izleye bilecez.. Aynı gün eurosportta saat 22:00'da haftanın motor sporları dünyasında olanları programında bu görüntülere yer verilebilir.. Bunuda buradan duyurmuş olalım. Yarın ki yarış yine de izlenir.. 125cc'de şampiyon belli değil, üçüncülük içinde çekişme olacak, klasmanın ilk 10 sırası bir üst basamağa çıkmak içinyine mucadeleye devam edecek, bu 1.. 250cc'de ilk üç sıra belli yalnız arkadan gelen bir üst basamağa çıkmak için yine ter dökmek zorunda, sonuçtadünya şampiyonası boru değil.. ve moto gp: 2. belli değil aslında. pedrosa kazanırsa, rossi puan alamazsa pedrosa 2. olur, rossi üçüncü olur. arkadan gelenler ise çk yakın puandalar. 7. olan birisi kazanırsa dünya 4'ncüsü olabilir.. Böyle de ilginç bir durum var, o yüzden yine şöle bi bakmak lazımdır diye düşünüyorum..
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1311 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 03.11.2007 - 22:15 Mesaj konusu:
CNN yayın akışında göremedim yine seyredemiyeceğim anlaşılan.
Eurosport'u nasıl seyrediyorsunuz? arkadaşlar.Bendede uydu var çift çanak ama seyredemiyorum _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Büyük geçmiş olsun.Parmaklarının kırıldığını duydum ama detaylı bilgim yok.. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız