ehliyetsiz motor kullandığımız için 800 ytl ceza yedik. arkadaşlar bucaya tansaşın oraya ehliyetsizseniz sakın gitmeyin. adam hiç acımıyor. birde motoru kullanan 16 yaşındaki erkek kardeşim olunca bendeki b sınıfı da bişeye yaramadı bastılar cezayı. sinirden oturdum ağladım ya... iki gün önce işten ayrıldım şimdi gelde ceza öde. allahtan ehliyeti olan bi arkadaş kurtardı da motoru bağlatmadık. yani işin kısası hiç acımadan 800 ytl'yi yazdılar. siz siz olun ehliyetsiz motor kullanmayın. bi musibet bin nasihattan iyiymiş. ödeyecez artık
Kayıt: Apr 16, 2006 Mesajlar: 552 Nereden: istanbul / Bahçeşehir
Tarih: 04.11.2007 - 00:00 Mesaj konusu:
Alıntı:
ehliyetsiz motor kullandığımız için 800 ytl ceza yedik. arkadaşlar bucaya tansaşın oraya ehliyetsizseniz sakın gitmeyin. adam hiç acımıyor
adam acımasın zaten
Hiçbir zaman hiçbirşekilde ehliyetsiz motor hatta araba bile kullanma geçmiş olsun ders olsun. _________________ cbr 125 repsol
A Rh(-)
34 UF 7136
geçmiş olsun alsaydın keşke ehliyeti..valla bizim burda 800ytl ye 3 tane ehliyet alırsın... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
ya 200 ytlsi motor sahibine 600'ü bana... bu sefer hem E hemde A2 alacağım fakat ceza bizim ufaklığa yazıldı... yaşı küçük kaçarsız ödeyecez. bağladık mootoru garaja ehliyet alana kadar çürüyecek artık. bize trafik yasak artık
nasil baska ceza yemezsiniz anlamiyorum, fransa da ehliyetsiz araba ve ya motorsiklet kullanmak=para cezasi + hapis cezasi(kesin). Kusura bakma ama bence az bile yapmislar 16 yasinda ki cocugun trafikte isi ne?? hormonlari tavan yapmis bir cocugun motora binmesini hic tasvip etmiyorum. Kendi caninizdan kendiniz sorumlusunuz ama siz baskasinin canina da mal olabilirsiniz eger ara sokaksa ogrenmek amaciylaysa lafimi geri alirim ancak arac olarak kullaniyorsa bunun icin daha agir cezalar lazim.
herkeze selam... kardeş olsun be ondada vardır bi hayır bende yedim geçen gün hem 15 günüde geçti 600 ödücem rhs.. sahibide 220 ödedi olur böle şeyler neden çünkü suçlu biziz ehliyetsiz kullanıyoruz yani kendi kazdığımız kuyuya kendimiz düşüyoruz:)
Kayıt: Mar 03, 2005 Mesajlar: 691 Nereden: zıkkımın kökünden
Tarih: 04.11.2007 - 00:37 Mesaj konusu:
icha, geçmiş olsun ehliyetsiz kullanmamak lazım para cezaları çok ağır
bu arada B sınıfı ehliyet motosiklet üzerinde iken hiçbir işe yaramıyor _________________ 600 RR & yoshimura RS-5 full carbon cone & Zero Gravity
satılık spidi ve held mont http://www.motordelisi.com/ftopict-39502-.html
Tarih: 04.11.2007 - 00:39 Mesaj konusu:
benmde ehliyetm yok sınawa girdm şimdi direksiyona grcem ama 5-6 senedr trafikteym gecen ay köprü yolunda ewrak kontrolüne yakalandım motorlu polislere ehliyet yok dedm sora bikaç ehliyetsiz daha yakaladılar bende fırsattan istifade ederekmuhabbet kurdum hemn agızmda ii laf yapar yaıptır sölemesi yarım saat geyik muhabbeti döndü sora polis kowdu bizi bidaha görmiyim keratalar die _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız