Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ehliyetsiz yakalandım 800 ytl ceza yedim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ehliyetsiz yakalandım 800 ytl ceza yedim

ehliyetsiz yakalandım 800 ytl ceza yedim
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
icha
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.11.2007 - 23:56    Mesaj konusu: ehliyetsiz yakalandım 800 ytl ceza yedim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyetsiz motor kullandığımız için 800 ytl ceza yedik. arkadaşlar bucaya tansaşın oraya ehliyetsizseniz sakın gitmeyin. adam hiç acımıyor. birde motoru kullanan 16 yaşındaki erkek kardeşim olunca bendeki b sınıfı da bişeye yaramadı bastılar cezayı. sinirden oturdum ağladım ya... iki gün önce işten ayrıldım şimdi gelde ceza öde. allahtan ehliyeti olan bi arkadaş kurtardı da motoru bağlatmadık. yani işin kısası hiç acımadan 800 ytl'yi yazdılar. siz siz olun ehliyetsiz motor kullanmayın. bi musibet bin nasihattan iyiymiş. ödeyecez artıkÜzgünüm
Başa dön
icha Çevrimdışı icha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ehliyetsiz motor kullandığımız için 800 ytl ceza yedik. arkadaşlar bucaya tansaşın oraya ehliyetsizseniz sakın gitmeyin. adam hiç acımıyor

adam acımasın zaten
Öfkeliyim Hiçbir zaman hiçbirşekilde ehliyetsiz motor hatta araba bile kullanma geçmiş olsun ders olsun.
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehliyetsizlik 800 değl 600 ytl ilk 15 günde ödersen 450 ytl arkadas geçmiş olsnn
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun alsaydın keşke ehliyeti..valla bizim burda 800ytl ye 3 tane ehliyet alırsın...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun ama ehliyetsiz binmemelisiniz ehliyet istenilen araclara...
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeRhAt_ApAk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

icha, geçmiş olsun İstemiyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

geçmiş olsun alsaydın keşke ehliyeti..valla bizim burda 800ytl ye 3 tane ehliyet alırsın...

bizim burda 8 tane Çok gülüyorum Çok gülüyorum 100 ytl motor ehliyeti
bu arada geçmiş olsun. başa gelmiş mecbur çekilir...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
icha
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya 200 ytlsi motor sahibine 600'ü bana... bu sefer hem E hemde A2 alacağım fakat ceza bizim ufaklığa yazıldı... yaşı küçük kaçarsız ödeyecez. bağladık mootoru garaja ehliyet alana kadar çürüyecek artık. bize trafik yasak artıkÜzgünüm
Başa dön
icha Çevrimdışı icha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

icha, olan olmuş geçmiş olsun herkeze ders olsun bu

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasil baska ceza yemezsiniz anlamiyorum, fransa da ehliyetsiz araba ve ya motorsiklet kullanmak=para cezasi + hapis cezasi(kesin). Kusura bakma ama bence az bile yapmislar 16 yasinda ki cocugun trafikte isi ne?? hormonlari tavan yapmis bir cocugun motora binmesini hic tasvip etmiyorum. Kendi caninizdan kendiniz sorumlusunuz ama siz baskasinin canina da mal olabilirsiniz eger ara sokaksa ogrenmek amaciylaysa lafimi geri alirim ancak arac olarak kullaniyorsa bunun icin daha agir cezalar lazim.
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
semico45
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkeze selam... kardeş olsun be ondada vardır bi hayır bende yedim geçen gün hem 15 günüde geçti 600 ödücem rhs.. sahibide 220 ödedi olur böle şeyler neden çünkü suçlu biziz ehliyetsiz kullanıyoruz yani kendi kazdığımız kuyuya kendimiz düşüyoruz:)
Başa dön
semico45 Çevrimdışı semico45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
axoy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:29    Mesaj konusu: olan olmuş Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüh keşke kardeşin kullanacağına sen kullansaydın demiyeceğim seninde motor ehliyetin yokmuş. kask varmıydı?
Başa dön
axoy Çevrimdışı axoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yucelanalp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun yoluna gıtseydınız keske Üzgünüm
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

icha, geçmiş olsun ehliyetsiz kullanmamak lazım para cezaları çok ağır
bu arada B sınıfı ehliyet motosiklet üzerinde iken hiçbir işe yaramıyor İyi fikir
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.11.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benmde ehliyetm yok sınawa girdm şimdi direksiyona grcem ama 5-6 senedr trafikteym gecen ay köprü yolunda ewrak kontrolüne yakalandım motorlu polislere ehliyet yok dedm sora bikaç ehliyetsiz daha yakaladılar bende fırsattan istifade ederekmuhabbet kurdum hemn agızmda ii laf yapar yaıptır sölemesi yarım saat geyik muhabbeti döndü sora polis kowdu bizi bidaha görmiyim keratalar die Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal