Tarih: 04.11.2007 - 01:34 Mesaj konusu: Konya MD Yıldız Cafe Fotoları
Yine Konya MD ye yakışan bir kalabalık vardı.Herşey çok süperdi....
Bu akşamın tek acı yanı Çiğ köftelerdi ama onların hararetini de Colalar aldı...
Tüm gelen arkadaşlarıma ve abilerime teşekkür ediyorum...Her buluşmamızın böyle kalabalık geçmesi dileğiyle...
Not: Yarın Pilav var,Gelmek isteyen arkadaşlar Saat 10:00 da Evliye Çelebi Parkında Buluşuyoruz...Mehmet Çal Ustanın yeğeninin düğünü içinde Saat 13:00 da yine Evliya Çelebi Parkında Olacağız
ZevkMotor (Mehmet Çal Usta)
zevkmotor-sempatik_1982
hacidede_42 (Borsacı Mehmet)
Buluşmamızın Cumartesi günü olmasına en çok sevinen şahısta içeri girdi...Sempatik...
Haşin Başkan capodelcapo ve Haşin Komutan Siyah10 Murat Abi
Sempatik_1982
ACARtuning
Siyah10-OnlyonuR (Onur beni gördüğü zaman kan akışı hızlanıyormuş)
sempatik
Shreder_Mann
Yassin-zxrhalit
ALACA-SuSTaLi
Nofear_42 (Benim ortak)
MoToCraZzy (Ahmet)
Zx12aLi
RaceHasan Ve Kankası
RaceHasan'ın diğer kankası
sempatik-Elit Motor Mehmet Şirin
oMeR_BoZKuRT-Firebladeosman-ACARTuning
Yassin-zxrhalit-TahiRR
OsmanR6
cbrmusti
chocolateman (Fazıl Abi)
candost-writertr
NiGhTExPReSs (Cengiz)
Samet abi ve Eşi
Yeni Has Kankam Ama Daha Adını Bilmiyorum .SuSTaLi'dan Bu Çocuğu Soğutmam Gerek
chocolateman-SuSTaLi
Zx12aLi-zevkmotor-NiGhTExPPReSs-Yassin
zxrhalit-TahiRR
ALACA-Capodelcapo (Çılgın Hiphopçular)
Yeni üye adayımız
sempatik-Mehmet Şirin
FirebladeOsman (Osman Şirin)
MOTOMER42 (Bülent)
oMeR_BoZKuRT
Abi felan dinlemem,Böyle Hazırola Dikerim Adamı
Ve Artık Gelsin Köfteleeeerrr
Kankalar Ne Ayak,Aranızda Duygusal Yakınlaşma Seziyorum
5 Kişilik Çiğ Köfte Ekibi
Bu gece çok yoruldular
Erman Abi
oMeR_BoZKuRT_oGuZ_HaN-Capodelcapo
Cengiz'im telsize dikkat et,anteni çok uzun
capodelcapo-zevkmotor (Metin Çal)
ASOSMAN (Sonunda Osman Abi de geldi,geçte olsa güçte olsa geliyor)
OnlyOnuR-Racehasan-capodelcapo
OnlyonuR
chocolatmen-sempatik-SİYAH10
Sempatik-Karayolcu Mustafa Abi
Ömer-Ali Bozkurt
Ali-Oğuzhan Bozkurt
_________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
En son Hayabusa tarafından 04.11.2007 - 17:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Çok güzeldi geç kalmıs olsamda.Bütün arkadaslara birliktelik ve hos paylasım icin tesekkurler _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
yaaa offf ben gelemedimm allahım bu ne şanss _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tarih: 04.11.2007 - 01:46 Mesaj konusu:
konya md afiyet bal şeker olsun.. neyse bu sefer pek kıskanmadım çünkü yiyemiyorum çiğ köfte _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
crayz_84, Nurullah'cım motosikletleri çekmeye vakit bulamadım,ama inan süper bir kalabalık vardı,en son 70 kişi saydım.Ondan sonra gelenlerde oldu.10 da fazla araba ve bir o kadar da motosiklet vardı.Ama makinanın gece çekimi iyi değil
nofeaR6, teşekkür ederim başkanım.Biz de limonu sıktık sıktık yedik,harbiden mideye inişi çok güzeldi,gerçi bunun birde çıkışı var. _________________ BoZKuRT MD
HaYaBuSa, ahmet abi foto yorumlarin ve emegin icin önce sana tesekkur ediyorum bekledigime deydi süper bir gece olmus yine her zamanki gibi cilgin KONYA MD arkadaslarimi alkisliyorum burdan valla en cok evde olan hanimlar seviniyordur bu ise her gün bir yerde yemek yarinda pilav var sanirim harikasiniz
ReHa'cım teşekkür ederim canım kardeşim.Seni çok özledim ben,ne zaman geleceksin
crayz_84, Ömer abim bir tane makina hediye etmişti ama biz onu kırdık,yani Mehmet usta kırdı ,makina garantiye gitti,o en kısa zamanda gelecek _________________ BoZKuRT MD
Tarih: 04.11.2007 - 02:45 Mesaj konusu:
harika mükkemmel süper fevkalade bi dahaki toplantıyı kesinlikle kaçırmamalıyım iyice özledim konya md yi _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız