Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Yıldız Cafe Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Yıldız Cafe Fotoları

Konya MD Yıldız Cafe Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Konya MD Yıldız Cafe Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine Konya MD ye yakışan bir kalabalık vardı.Herşey çok süperdi....

Bu akşamın tek acı yanı Çiğ köftelerdi ama onların hararetini de Colalar aldı... Dil çıkarıyorum

Tüm gelen arkadaşlarıma ve abilerime teşekkür ediyorum...Her buluşmamızın böyle kalabalık geçmesi dileğiyle...
Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Not: Yarın Pilav var,Gelmek isteyen arkadaşlar Saat 10:00 da Evliye Çelebi Parkında Buluşuyoruz...Mehmet Çal Ustanın yeğeninin düğünü içinde Saat 13:00 da yine Evliya Çelebi Parkında Olacağız

ZevkMotor (Mehmet Çal Usta)

zevkmotor-sempatik_1982

hacidede_42 (Borsacı Mehmet)

Buluşmamızın Cumartesi günü olmasına en çok sevinen şahısta içeri girdi...Sempatik...

Haşin Başkan capodelcapo ve Haşin Komutan Siyah10 Murat Abi

Sempatik_1982

ACARtuning

Siyah10-OnlyonuR (Onur beni gördüğü zaman kan akışı hızlanıyormuş) Göz kırpıyorum

sempatik

Shreder_Mann

Yassin-zxrhalit

ALACA-SuSTaLi

Nofear_42 (Benim ortak) Çok gülüyorum

MoToCraZzy (Ahmet)

Zx12aLi

RaceHasan Ve Kankası

RaceHasan'ın diğer kankası Çok gülüyorum

sempatik-Elit Motor Mehmet Şirin

oMeR_BoZKuRT-Firebladeosman-ACARTuning

Yassin-zxrhalit-TahiRR

OsmanR6

cbrmusti

chocolateman (Fazıl Abi)

candost-writertr

NiGhTExPReSs (Cengiz)

Samet abi ve Eşi Çoook seviyorum

Yeni Has Kankam Çok gülüyorum Ama Daha Adını Bilmiyorum Şok oldum .SuSTaLi'dan Bu Çocuğu Soğutmam Gerek Sinirlendim

chocolateman-SuSTaLi

Zx12aLi-zevkmotor-NiGhTExPPReSs-Yassin

zxrhalit-TahiRR

ALACA-Capodelcapo (Çılgın Hiphopçular) Dans Dans

Yeni üye adayımız Çok gülüyorum

sempatik-Mehmet Şirin

FirebladeOsman (Osman Şirin)

MOTOMER42 (Bülent)

oMeR_BoZKuRT

Abi felan dinlemem,Böyle Hazırola Dikerim Adamı Dans

Ve Artık Gelsin Köfteleeeerrr

Kankalar Ne Ayak,Aranızda Duygusal Yakınlaşma Seziyorum Çok gülüyorum

5 Kişilik Çiğ Köfte Ekibi Çok gülüyorum

Bu gece çok yoruldular

Erman Abi

oMeR_BoZKuRT_oGuZ_HaN-Capodelcapo

Cengiz'im telsize dikkat et,anteni çok uzun Göz kırpıyorum

capodelcapo-zevkmotor (Metin Çal)

ASOSMAN (Sonunda Osman Abi de geldi,geçte olsa güçte olsa geliyor) Alkışlıyorum Alkışlıyorum

OnlyOnuR-Racehasan-capodelcapo

OnlyonuR

chocolatmen-sempatik-SİYAH10

Sempatik-Karayolcu Mustafa Abi

Ömer-Ali Bozkurt

Ali-Oğuzhan Bozkurt

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi

En son Hayabusa tarafından 04.11.2007 - 17:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet bal seker olsun yarasın yine katılamadım Ağlıyorum ınsallah diger etkinliklerde beraber olmak ümidiyle
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi kerede yemek olmasın be kardeşim Dil çıkarıyorum

HaYaBuSa, sğl kardeşim..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu köftelerin güzelliğine bak yaw Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzeldi geç kalmıs olsamda.Bütün arkadaslara birliktelik ve hos paylasım icin tesekkurler Alkışlıyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa offf ben gelemedimm allahım bu ne şanss İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sTaRt,yemeksiz olmuyor be kardeş Çok gülüyorum

gsxr750, abi senin telaşen sana yeter,işlerini en kısa zamanda halletmen dileğiyle Bravo

motorcuman035, birdahakine buyur sende gel Çok gülüyorum

oGuZ_HaN, abi sana diyecek bişe bulamıyorum,abim benim Delirdim

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş gelemedim yaf Üzgünüm ahmet motorların resimini göremedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konya md Alkışlıyorum Gülümsüyorum afiyet bal şeker olsun.. neyse bu sefer pek kıskanmadım çünkü yiyemiyorum çiğ köfte Şok oldum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crayz_84, Nurullah'cım motosikletleri çekmeye vakit bulamadım,ama inan süper bir kalabalık vardı,en son 70 kişi saydım.Ondan sonra gelenlerde oldu.10 da fazla araba ve bir o kadar da motosiklet vardı.Ama makinanın gece çekimi iyi değil İstemiyorum

nofeaR6, teşekkür ederim başkanım.Biz de limonu sıktık sıktık yedik,harbiden mideye inişi çok güzeldi,gerçi bunun birde çıkışı var. İstemiyorum

Başa dön
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: München/

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, ahmet abi foto yorumlarin ve emegin icin önce sana tesekkur ediyorum Bravo bekledigime deydi süper bir gece olmus yine her zamanki gibi cilgin KONYA MD arkadaslarimi alkisliyorum burdan Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum valla en cok evde olan hanimlar seviniyordur bu ise her gün bir yerde yemek Delirdim Delirdim yarinda pilav var sanirim Bravo harikasiniz
Başa dön
Jiggy Çevrimdışı Jiggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, alın bi makina bea konya md olarak sen anladın
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: München/

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piranha35, dostum seni hala cok ac gördüm Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

ReHa'cım teşekkür ederim canım kardeşim.Seni çok özledim ben,ne zaman geleceksin

HaYaBuSa, Ağlıyorum en kisa zamanda cikaracaz bu ayriligin acisini sen merak etme Göz kırpıyorum Çoook seviyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:

HaYaBuSa, hahahaaah ahmet abi yukariya bak OK cevabin yukarda az kafani yoracan ama Delirdim Delirdim
Başa dön
Jiggy Çevrimdışı Jiggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.11.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ReHa'cım teşekkür ederim canım kardeşim.Seni çok özledim ben,ne zaman geleceksin Ağlıyorum

crayz_84, Ömer abim bir tane makina hediye etmişti ama biz onu kırdık,yani Mehmet usta kırdı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ,makina garantiye gitti,o en kısa zamanda gelecek Çok gülüyorum

Başa dön
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 04.11.2007 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika mükkemmel süper fevkalade bi dahaki toplantıyı kesinlikle kaçırmamalıyım iyice özledim konya md yi

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal