Tarih: 04.11.2007 - 02:33 Mesaj konusu: İzmir MD,9 Kasım Cuma PUNTA buluşması
Her Cuma günü oldugu gibi,bu Cuma günüde, yani 9 Kasım 2007 akşamı ,saat 20:00 den itibaren PUNTA da toplanmaya başlıyoruz..
MD İZMİR grubu olarak Kış buluşmalarımızı bundan sonra bu mekanda yapacagız..
Kışın izmir MD nin kalbi PUNTA da atacak...
Şimdi nasıl diyorduk hep:
Duyanlar duymayanlara,bilenler bilmeyenlere söylesinki DUYDUK DUYMADIK kalmasın..
Bu hafta CUMA günü
Yani 26 Ekim de
Alsancak -Kıbrıs Şehitleri Caddesindeki PUNTA BAR da
Saat: 20:30 dan itibaren toplanıyoruz....
Kurtlarımızı dökmek için................... _________________
En son HakanDincer tarafından 10.11.2007 - 23:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geçen hafta dökmediniz mi Abi ne kadar kurtlusunuz ya
İzmir MD iyi eğlenceler...
Ayrıca bu konu vasıtası ile;
Aylardır yüzünü görmediğim Serter abime el sallamak istiyorum.Serter abi yazımı okuyorsan lütfen buraya gel.Biz ailecek seni çok özledik,sensiz buraların tadı tuzu yok. _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
başkanım bir karaoke akşamı daha düzenlesene geçen sefer çok eylenceliydi _________________ asıl doğru yol benim yolumdur,tanıyan tanır tanımayan yol alır
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 04.11.2007 - 03:27 Mesaj konusu:
Heralde Sanırsam Galiba bende orada olacağım _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 04.11.2007 - 04:15 Mesaj konusu:
Dün akşam çok güzeldi, herkese teşekkür ederim. _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 04.11.2007 - 12:49 Mesaj konusu:
ya bismillah başkanım daha bu cumanın yorgunluğunu attınız mı,ne çabuk? .ne yiyosunuz ,içiyosunuz siz ya,nerden geliyo bu enerji?
ama hani kareoke fotoları,videoları,yooksaa yoksaaaaa aman Tanrım Halil canımm benim için şarkı söylemedin mi,o kadar da potporilik liste yapmıştım
resimleri bekliyoruz en kısa zamanda... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1058 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 04.11.2007 - 23:50 Mesaj konusu:
The_Reason, biz tavır yapan kimse görmedik. o tavır sadece sanamı oldu acaba. çünkü herkez çok iyi eglenmiş gibiydi gördügüm kadarıyla _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız