Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet nakliyatı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet nakliyatı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Motosiklet nakliyatı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaza doğru almayı planladığım motosikletimi, ayvalıktaki yazlığıma yaz başı nakil ettirip,yaz sonu tekrar istanbula getirmek istiyorum bu şekilde lojistik destek sağlayan bildiğiniz güvenilir bir şirket varmı ? ve fiyat olasılığı nedir bundanda biraz söz ederseniz çok sevinirim saygılar...
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.11.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok pahalı olur bence git kendin bırak otobüsle falan da geri gel Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 04.11.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SilverRider, deli para isterler tek secenek binerek götürmek yada binici bul o götürsün getirsin daha ucuza gelir
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur teşekkürler demek çok pahalıya gelir, bi şekilde halledicez artık Motordelisi
Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 04.11.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istersen sana yardımcı olurum.
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 04.11.2007 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede bınıcı bul o gotursun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.11.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bencede bınıcı bul o gotursun

aynen
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 04.11.2007 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en güzeli binerek götürmen abi..uzun yol ve macera yapmış olursun en güzeli atla motoruna götür......yollar seni bekler...... OK
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mevlut_250mct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 04.11.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bir binici bul o getirsin daha hesaplı olur
yildirimmen
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.11.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor büyük bi şey değilse otobüsün bagajına sığarsa bir bilet parasına götürürler otobüsçüler
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ettim zzzzzz dostum yaza doğru görüşürüz olmadı Göz kırpıyorum yildirimmen senin sölediğin şey ise sevindirici ama pek mümkün olmayan birşey gibi Gülümsüyorum
Başa dön
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 04.11.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otobüslede götürebilirsin..403 lerin sadece bir modeline sığmıyormuş..diğerlerine sığıyor bagaja.sende otobüstesin Bravo
excavator_zx6 Çevrimdışı excavator_zx6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 04.11.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SilverRider, kargo yada nakliye şirketlerine verip göndermeni şiddetle tavsiye etmem...orada karşılayan motor yerine parçalarını bulabilir çünki....en mantıklı olanı in üstüne doğru ayvalık semalarına güzel bir sürüş Bravo yada sürecek birini bulup göndermen
Üye
Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyisi bir binici bul yada sen götür.diğer türlü pahalıya patlar Bravo
Başa dön
ssedatt Çevrimdışı ssedatt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_ teşekkürler dostum, excavator_zx6 otobüs olayı kafama yatıyor gibi, kendim o kadar uzun yola cesaret edemiyorum açıkçası
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal