Yaza doğru almayı planladığım motosikletimi, ayvalıktaki yazlığıma yaz başı nakil ettirip,yaz sonu tekrar istanbula getirmek istiyorum bu şekilde lojistik destek sağlayan bildiğiniz güvenilir bir şirket varmı ? ve fiyat olasılığı nedir bundanda biraz söz ederseniz çok sevinirim saygılar...
Tarih: 04.11.2007 - 15:29 Mesaj konusu:
SilverRider, deli para isterler tek secenek binerek götürmek yada binici bul o götürsün getirsin daha ucuza gelir _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
en güzeli binerek götürmen abi..uzun yol ve macera yapmış olursun en güzeli atla motoruna götür......yollar seni bekler...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ettim zzzzzz dostum yaza doğru görüşürüz olmadı yildirimmen senin sölediğin şey ise sevindirici ama pek mümkün olmayan birşey gibi
Tarih: 04.11.2007 - 22:32 Mesaj konusu:
SilverRider, kargo yada nakliye şirketlerine verip göndermeni şiddetle tavsiye etmem...orada karşılayan motor yerine parçalarını bulabilir çünki....en mantıklı olanı in üstüne doğru ayvalık semalarına güzel bir sürüş yada sürecek birini bulup göndermen _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız