Tarih: 04.11.2007 - 23:10 Mesaj konusu: Yamaha Rx King 135 mi? Sıfır Yamaha Ybr mi ?
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum...
17 yaşındayım 1 ay içerisinde motor almak istiyorum
bir tane rx king var çok temiz 160 - 170 e kadar basıyor...
ilk defa motor alacagım bundan once hiç motor sürmemiştim çabuk alışacagımı düşünüyorum ama rx king in biraz benim için tehlikeli olabilecegini düşünüyorum onun için diger aalternatif olarak ybr düşünüyorum... rx king'i 2.500ytl ye alabiliyorum su anda benim de motora verebilicegim rakam ruhsatıyla fln toplam 2.750ytl...
ama bi türlü karar veremedim... sizce ne yapmalıyım ?? Motora çabuk alışacagımı düşünerek benim için tehlikeli olan Rx King i mi almalıyım, yoksa neolur neolmaz hiç riske fln girmeden Sıfır Ybr mi alsam ?
Yardımlarınız için şimdiden hepinize çok tşk ederim...
bende ybr kullanıcısıyım ama motorun gazı yediğini hissetmek istiyosan rx al ama şişme olayı falan oluyo onlarda biniyim arızam olmasın diosan sıfır ybr al tipi yeter
Öncelikle hoşgeldin aramıza...
rx king i aldığın gün 160 170 basacak halin yok sanırım ama o motor bildiğim kadarıyla 2 zamanlı yani seri bir motor.Model olarak da yeni üretiliyor mu bilmiyorum...ybr 125 daha gösterişli ve daha fazla tutulan ve satması kolay olan bir motor bence artıları ybr 125 in daha fazla 2.500 2. el ybr al sonra ilerde değiştirirsin...UNUTMADAN,rx king ağır bir motor deil ve 130 dan sonra bence uçar ve kontrolü kaybetmen de kolay olabilir bunu da kimse istemez ama ybr 125 en fazla 120 130 basarsın,tabii rx king kullanmadım daha önce hiç o yüzden bu kadar yardımcı olabiliyorum!!! Kısacası al bir ybr 125 bak keyfine _________________ "sakary@lı"
Farınız da yolunuz da hep açık olsun!!!ALLAH başımıza kasktan başka şey takdırmasın
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 04.11.2007 - 23:37 Mesaj konusu:
bu işler yavaş yavaşolur heycana gerekyok!! küçüktenbaşla zamanla hem tecrübe hemdepara yaparsın sağlam adımatarsın, bakdaha çok gençsin sevdiklerini üzme!!! _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
:P ben de işte o açıdan söyledim 2750 yi:D bende de ybr125 var da,şiddetle onu tavsiye ederim,açıkçası ömürlük motor,hepimizi gömer,hiç sıkılmıyorsun da,ama başka motorları illaki hayal ediyorsun o ayrı,bu kaçınılmaz,bak hayabusa alan bile onu modifiye etmeye uğraşıyor,bu işlerin bir sonu yok yani,tatmin olmayı bilmek lazım
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 05.11.2007 - 00:05 Mesaj konusu:
rx te parca sorunu yaşayabilirsin ayrıca motor ömrüde 2 zamanlı olduğu için daha kısa olur üstüne birde fazla yakar ve benzinle beraber yağda koyman gerekecek masraflı olur
ybr honda cg yada cbf150 bu üçünden birine karar verirsen bence daha mantıklı olur _________________ www.tekizmk.com
kardeş eğer bindiğinde gazı tutan eline hislerinle değilde beyninle hakim olabileceksen rx al ama yok gaz yedikçe açarım beynim nederse desin umrumd aolamz diosan ybr al bende rx vardı şimdi ybr var ikiside hoş motor ama hala gönlüm rx 115 ten yana _________________ KİM DEMİŞ SARHOŞLUK KÖTÜ DİYE BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN KAYIP ETTİM......
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 05.11.2007 - 15:40 Mesaj konusu:
135 king işçiliği ile beni zamanında kendine hayran bırakmıştı. şu anda bi tane ybr 125 im bir de suzuki gs 500 üm var ybr tercihimin sebebi daha uzun ömürlü olması rx king seri bir alet ama sen 160-170 basıyor gibi düşünceler içindeysen ybr bile tehlikeli olabilir. açıkçası mesajında çok hevesli olduğunu ama hevesinin motosikletten çok hıza olduğunu seziyorum. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 05.11.2007 - 16:42 Mesaj konusu:
öncelikle cümleten hoşbulduk...
hepinize yorumlarınız için tşk ederim... onümde 1 ay gibi bir süre var. bu sürede tüm söylediklerinizi iyice düşünecegim..
hayabusa2785 demiş ki:
135 king işçiliği ile beni zamanında kendine hayran bırakmıştı. şu anda bi tane ybr 125 im bir de suzuki gs 500 üm var ybr tercihimin sebebi daha uzun ömürlü olması rx king seri bir alet ama sen 160-170 basıyor gibi düşünceler içindeysen ybr bile tehlikeli olabilir. açıkçası mesajında çok hevesli olduğunu ama hevesinin motosikletten çok hıza olduğunu seziyorum.
evet haklısın biraz hız için ama bir de şöyle de düşünüyorum. bu rx king çok temiz ve km si düşük. şimdi bu rx kingi elimden kaçırırsam, ileride böyle bi motor almaya kalksam bu kadar temiz ve iyisini bulamayacagımdan eminim... ybr ömürlük ve saglam motor oldugunu biliyorum, parca sıkıntısı da cekmeyecegimi biliyorum, yakıt tüketiminin de rx e bakarak 3-4 kat az oldugunu biliyorum bu nedenlede ybr de düşünüyorum... bi ara mondial 150KN yi fln da düşündüm ama o motorlarda hiç saglam degil.. zaten cok titreme yapıyor. çin malından hayır çıkmaz zaten
Kayıt: Jun 28, 2007 Mesajlar: 211 Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz
Tarih: 05.11.2007 - 16:54 Mesaj konusu:
Arkadaşım bende de rx 115 var 2000 model 8. yılına giriyor ve daha motora sekman bile atılmadı yani iki zamanlı öyle cabuk ölür falan diyenlere aldırma bence.. Çünkü yağını eksik etmediğin sürece iki zamanlı herzaman 4 zamanlıdan daha fazla zevk verir. Yakıt konusuna gelirsek 2 zamanlı biraz daha fazla yakar ama alacağın zevke göre bakarsan hakeder yaktığı benzini..
Bence king al parça sorununu kafana takma arayan herşeyi bulur.. Şuan rx 115 orjinal pistonu 30 ytl nerede diye soruyorsan tekirdağ motomax ta butun parcalar var.. Al sen kingi ilerde pişman olma.. ybr alırsan 2-3 ay sonra pişman olacaksın rx herzaman efsanedir.. _________________
eski 135 e 2.500 verecegine en azından 2.250 ye taş gibi 2.el ybr al artı çok rahat ve acemiler için kullanımıda kolay satarkende en azından piyasası var.şimdi moda 4 zamanlı motorlar 2 zamanlı çok yakar ve parça sorunu olur al ybr karizmayı tamamla _________________ Beklenen Gün Gelecekse,Çekilen Çile Kutsaldır!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız