Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha Rx King 135 mi? Sıfır Yamaha Ybr mi ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha Rx King 135 mi? Sıfır Yamaha Ybr mi ?

Yamaha Rx King 135 mi? Sıfır Yamaha Ybr mi ?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
onuratasoy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 04.11.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Yamaha Rx King 135 mi? Sıfır Yamaha Ybr mi ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum...

17 yaşındayım 1 ay içerisinde motor almak istiyorum

bir tane rx king var çok temiz 160 - 170 e kadar basıyor...
ilk defa motor alacagım bundan once hiç motor sürmemiştim çabuk alışacagımı düşünüyorum ama rx king in biraz benim için tehlikeli olabilecegini düşünüyorum onun için diger aalternatif olarak ybr düşünüyorum... rx king'i 2.500ytl ye alabiliyorum su anda benim de motora verebilicegim rakam ruhsatıyla fln toplam 2.750ytl...

ama bi türlü karar veremedim... sizce ne yapmalıyım ?? Motora çabuk alışacagımı düşünerek benim için tehlikeli olan Rx King i mi almalıyım, yoksa neolur neolmaz hiç riske fln girmeden Sıfır Ybr mi alsam ?

Yardımlarınız için şimdiden hepinize çok tşk ederim...
Başa dön
onuratasoy Çevrimdışı onuratasoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
teamo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ybr kullanıcısıyım ama motorun gazı yediğini hissetmek istiyosan rx al ama şişme olayı falan oluyo onlarda biniyim arızam olmasın diosan sıfır ybr al tipi yeter
Başa dön
teamo Çevrimdışı teamo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamahapsr-a1000
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle hoşgeldin aramıza...
rx king i aldığın gün 160 170 basacak halin yok sanırım Çok gülüyorum ama o motor bildiğim kadarıyla 2 zamanlı yani seri bir motor.Model olarak da yeni üretiliyor mu bilmiyorum...ybr 125 daha gösterişli ve daha fazla tutulan ve satması kolay olan bir motor bence artıları ybr 125 in daha fazla 2.500 2. el ybr al sonra ilerde değiştirirsin...UNUTMADAN,rx king ağır bir motor deil ve 130 dan sonra bence uçar ve kontrolü kaybetmen de kolay olabilir bunu da kimse istemez ama ybr 125 en fazla 120 130 basarsın,tabii rx king kullanmadım daha önce hiç o yüzden bu kadar yardımcı olabiliyorum!!! Kısacası al bir ybr 125 bak keyfine
yamahapsr-a1000 Çevrimdışı yamahapsr-a1000 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 04.11.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işler yavaş yavaşolur heycana gerekyok!! küçüktenbaşla zamanla hem tecrübe hemdepara yaparsın sağlam adımatarsın, bakdaha çok gençsin sevdiklerini üzme!!!
teamo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru söylüyo ybr al Gülümsüyorum
Başa dön
teamo Çevrimdışı teamo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
M_F_E
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 04.11.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2750 ye sıfır ybr var mı ?
Başa dön
M_F_E Çevrimdışı M_F_E Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaRRiZMa_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: anTaLYa

MesajTarih: 04.11.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bncede ybr.çünkü şekil motor Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 53 saniye:

M_F_E demiş ki:

yok kardeş 3.350 filan

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

M_F_E demiş ki:

yok kardeş 3.350 filan
Başa dön
KaRRiZMa_07 Çevrimdışı KaRRiZMa_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
M_F_E
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.11.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:P ben de işte o açıdan söyledim 2750 yi:D bende de ybr125 var da,şiddetle onu tavsiye ederim,açıkçası ömürlük motor,hepimizi gömer,hiç sıkılmıyorsun da,ama başka motorları illaki hayal ediyorsun o ayrı,bu kaçınılmaz,bak hayabusa alan bile onu modifiye etmeye uğraşıyor,bu işlerin bir sonu yok yani,tatmin olmayı bilmek lazım
Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 05.11.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rx te parca sorunu yaşayabilirsin ayrıca motor ömrüde 2 zamanlı olduğu için daha kısa olur üstüne birde fazla yakar ve benzinle beraber yağda koyman gerekecek masraflı olur

ybr honda cg yada cbf150 bu üçünden birine karar verirsen bence daha mantıklı olur Bravo

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
M_F_E
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr125 de yedek parça çok ucuz,motor sorun çıkarmıyor,titremiyor Çok gülüyorum överim dahaaaa Çok gülüyorum
Başa dön
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 05.11.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş eğer bindiğinde gazı tutan eline hislerinle değilde beyninle hakim olabileceksen rx al ama yok gaz yedikçe açarım beynim nederse desin umrumd aolamz diosan ybr al bende rx vardı şimdi ybr var ikiside hoş motor ama hala gönlüm rx 115 ten yana
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 05.11.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

135 king işçiliği ile beni zamanında kendine hayran bırakmıştı. şu anda bi tane ybr 125 im bir de suzuki gs 500 üm var ybr tercihimin sebebi daha uzun ömürlü olması rx king seri bir alet ama sen 160-170 basıyor gibi düşünceler içindeysen ybr bile tehlikeli olabilir. açıkçası mesajında çok hevesli olduğunu ama hevesinin motosikletten çok hıza olduğunu seziyorum.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onuratasoy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle cümleten hoşbulduk...
hepinize yorumlarınız için tşk ederim... onümde 1 ay gibi bir süre var. bu sürede tüm söylediklerinizi iyice düşünecegim..

hayabusa2785 demiş ki:
135 king işçiliği ile beni zamanında kendine hayran bırakmıştı. şu anda bi tane ybr 125 im bir de suzuki gs 500 üm var ybr tercihimin sebebi daha uzun ömürlü olması rx king seri bir alet ama sen 160-170 basıyor gibi düşünceler içindeysen ybr bile tehlikeli olabilir. açıkçası mesajında çok hevesli olduğunu ama hevesinin motosikletten çok hıza olduğunu seziyorum.

evet haklısın biraz hız için ama bir de şöyle de düşünüyorum. bu rx king çok temiz ve km si düşük. şimdi bu rx kingi elimden kaçırırsam, ileride böyle bi motor almaya kalksam bu kadar temiz ve iyisini bulamayacagımdan eminim... ybr ömürlük ve saglam motor oldugunu biliyorum, parca sıkıntısı da cekmeyecegimi biliyorum, yakıt tüketiminin de rx e bakarak 3-4 kat az oldugunu biliyorum bu nedenlede ybr de düşünüyorum... bi ara mondial 150KN yi fln da düşündüm ama o motorlarda hiç saglam degil.. zaten cok titreme yapıyor. çin malından hayır çıkmaz zaten Çok gülüyorum
Başa dön
onuratasoy Çevrimdışı onuratasoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım bende de rx 115 var 2000 model 8. yılına giriyor ve daha motora sekman bile atılmadı yani iki zamanlı öyle cabuk ölür falan diyenlere aldırma bence.. Çünkü yağını eksik etmediğin sürece iki zamanlı herzaman 4 zamanlıdan daha fazla zevk verir. Yakıt konusuna gelirsek 2 zamanlı biraz daha fazla yakar ama alacağın zevke göre bakarsan hakeder yaktığı benzini..
Bence king al parça sorununu kafana takma arayan herşeyi bulur.. Şuan rx 115 orjinal pistonu 30 ytl nerede diye soruyorsan tekirdağ motomax ta butun parcalar var.. Al sen kingi ilerde pişman olma.. ybr alırsan 2-3 ay sonra pişman olacaksın rx herzaman efsanedir..

Aprilia Rs50 & Yamaha Rx115 & Yamaha Mbk Ms-1
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
garibanracing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eski 135 e 2.500 verecegine en azından 2.250 ye taş gibi 2.el ybr al artı çok rahat ve acemiler için kullanımıda kolay satarkende en azından piyasası var.şimdi moda 4 zamanlı motorlar 2 zamanlı çok yakar ve parça sorunu olur al ybr karizmayı tamamla
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal