Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kısa bi aradan sonra Doktor tekrar sahnede.Hadi hayırlısı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kısa bi aradan sonra Doktor tekrar sahnede.Hadi hayırlısı

Kısa bi aradan sonra Doktor tekrar sahnede.Hadi hayırlısı
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 02:43    Mesaj konusu: Kısa bi aradan sonra Doktor tekrar sahnede.Hadi hayırlısı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Havanın son demlerini değerlendirme amaçlı kısa bir Dalya,Demirciköy,Uzunya turu attık.Bahaneyle bikaç foto cektim.Motorum motorum,buda benim güzel motorum.Namı değer Karakartal ın ilk resimleri.Hayırlı olsun beklerim... Çok gülüyorum

Üzerinde Alarm,koruma takozları.Akropovic titanium-carbon slip-on,Puig dark smoke öncam ve özel plakası var şimdilik.Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça, atasözüne istinaden en güzel motor benim motor. Delirdim Dans
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Göktan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla

MesajTarih: 05.11.2007 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Numara 10 =) , kawanın egsozlara bittim bu arada..Herneyse güle güle kullanın eski motorunuz neydi...Onunda konusu varsa linklerseniz sevinirim.

Göktan Konuralp
A Rh (+)
Başa dön
Göktan Çevrimdışı Göktan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 05.11.2007 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi makina on numara hayrını görrrr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ama ducatı ye bittim vallaa Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yaşa karakartal!!!!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
her ne kadar hakem engellerine takılsakta Bravo Bravo
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2move demiş ki:
çok yaşa karakartal!!!!! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
her ne kadar hakem engellerine takılsakta Bravo Bravo

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StrongeR, cook güzel allah kazadan beladan korusun gercekten cok yakışıklı plakanızda cook uyumlu olmuş DR Çok gülüyorum

Ama motosikletlerin yanında bir z1000 var o da beni bitirdi ya Üzgünüm
Hayallerimin makinası.. Çoook seviyorum

------iStAnBuL------
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooooooooonnnnnnn numara makine harbiden . Alkışlıyorum
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

41 kere maşallahhhh Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar cok teşekkürler.
2move, bulosel, Allahtan motorun hakemlerle işi olmuyo yoksa onuda alırlar altımızdan Feneri aldıkları gibi Çok gülüyorum
Sercat 46, Z1000 in üzerinde asılı olan kask rossinin kaskı.AGV T-Tec onu görme daha cok bitersin... Çok gülüyorum
aspuzlu, Honda fanatiğiyim ama Ducati hayranıyım.Üzerindeki termignoniler bi kükrüyo duyma. Çoook seviyorum
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel makina allah kaza bela göstermesin bu ara o z1000 ekzosları süper yaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun motorun . oradaki z 1000i trabya taraflarında görmüştüm sahibi o tarafta oturuyor galiba.
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 05.11.2007 - 04:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StrongeR cok iyi bir alet gule gule kullan , ciddi bir makina ve is bitirici. Gülümsüyorum
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 05.11.2007 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StrongeR, abi motora bittim vallahi..kazasız belasız sürüşler dilerim...yandakilerde bitilmicek gibi de değil Dil çıkarıyorum
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 05.11.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki yi beğendim abi.........egzozlar iyi durmuş.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 05.11.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal