Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kaza sonrası...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kaza sonrası...

Kaza sonrası...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 05.11.2007 - 03:51    Mesaj konusu: Kaza sonrası... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi sabahı babamı karşılamak için yenikapıya gittim.
-Nerdesiniz?
diye telefon ettiğimde
- Burada bir kaza var diye başladı söze babam. Motosiklet kazasıymış... Gittiğimde gördüm Honda marka bir race yatıyordu yerde önü dağılmıştı. Bir sürü CD saçılmıştı ortalığa. Motosikletin bir kaç fotoğrafını çektim. Sağlık görevlileri gence boyunluk takmaya çalışıyorlardı. Kasktan dolayı takamadılar. Kaskı çıkarmaya çalışırlarken bir kaç kez bağırdım yanlış yapıyorsunuz, yanlış çıkarıyorsunuz diye ama o hengamede kimse dönip bakmadı bile. Full face kaskı direk geriye doğru asılıp çıkarttılar:((( Birde bunlar ambulans görevlileri... gencin görünen bir kanaması yoktu ama tüm vucudu sapsarı olmuştu...

plakası: 34 VJ 0814 Tanıyan var mıdır?
Motosikletin fotoğrafını direk yüklemiyorum isteyen tıklayıp bakar...
http://img339.imageshack.us/img339/665/kazahp2.jpg

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

07 600rr mı ben mi yanlış gordum?

buyuk geçmiş olsun
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 05.11.2007 - 04:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun umarım ciddi bir sorunu yoktur Ağlıyorum Ağlıyorum
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 05.11.2007 - 04:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok fena bayağı hızlı çarpmış sanırım inşallah durumu iyidir Ağlıyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 05:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadasa gecmis olsun... Üzgünüm Ambulans gorevlilerine de yaziklar olsun... Beğenmedim
Model, 954RR gibi geldi bana.
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 05.11.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah şifa versin umarım bişey olmaz yaaa Üzgünüm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: s virajından ---- İSTANBUL M.D

MesajTarih: 05.11.2007 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bunu ben tanıyorum 954 rr bu şişhanede dükkanları var adamların hatta motorda satılık sahibindende İstemiyorum geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyo
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 05.11.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazık ya..İnşallah bişey olmamıştır arkadaşa be.. Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.11.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 05.11.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cana gelceğine mala gelisin demekten başka birşey yok büyük geçmiş olsun Üzgünüm Abicim sende yanına gitseydin ya allah muhafaza boyundaki sinirleri zedeler KASAP ambulans görevlileri yazık canımız kimlere emanet umarım birşeyi yoktur arkadaşın insallah Ağlıyorum

Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 05.11.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante evet abi tanıyorum kendisini aynı piyasada çalışıyoduk iş yerleri az aşağımızdaydı. 2002 954RR motor. çok üzgünüm Allah rahmet eylesin boynu kırılmış kaza anında sanırım. Babası kahroldu Allah kimseye evlat acısı vermesin.
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 05.11.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsuninşallah ciddi bi şeyi yoktur... Üzgünüm
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 05.11.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, BAşınız sağolsun. Allah ailesine sabırlar versin.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, boynu mu kırılmış ? Vay anam vayyy yaa Üzgünüm
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 05.11.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, nasıl yani allahın rahmetinemi kavuşmuş kardeşimiz Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
başımız saolsun Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal