Cumartesi sabahı babamı karşılamak için yenikapıya gittim.
-Nerdesiniz?
diye telefon ettiğimde
- Burada bir kaza var diye başladı söze babam. Motosiklet kazasıymış... Gittiğimde gördüm Honda marka bir race yatıyordu yerde önü dağılmıştı. Bir sürü CD saçılmıştı ortalığa. Motosikletin bir kaç fotoğrafını çektim. Sağlık görevlileri gence boyunluk takmaya çalışıyorlardı. Kasktan dolayı takamadılar. Kaskı çıkarmaya çalışırlarken bir kaç kez bağırdım yanlış yapıyorsunuz, yanlış çıkarıyorsunuz diye ama o hengamede kimse dönip bakmadı bile. Full face kaskı direk geriye doğru asılıp çıkarttılar:((( Birde bunlar ambulans görevlileri... gencin görünen bir kanaması yoktu ama tüm vucudu sapsarı olmuştu...
Kayıt: Aug 08, 2007 Mesajlar: 174 Nereden: s virajından ---- İSTANBUL M.D
Tarih: 05.11.2007 - 09:40 Mesaj konusu:
ya bunu ben tanıyorum 954 rr bu şişhanede dükkanları var adamların hatta motorda satılık sahibindende geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyo _________________ hayata 2 elle, motoruma 4 elle sarılırım...!
Tarih: 05.11.2007 - 10:20 Mesaj konusu:
Cana gelceğine mala gelisin demekten başka birşey yok büyük geçmiş olsun Abicim sende yanına gitseydin ya allah muhafaza boyundaki sinirleri zedeler KASAP ambulans görevlileri yazık canımız kimlere emanet umarım birşeyi yoktur arkadaşın insallah
Tarih: 05.11.2007 - 10:43 Mesaj konusu:
Ante evet abi tanıyorum kendisini aynı piyasada çalışıyoduk iş yerleri az aşağımızdaydı. 2002 954RR motor. çok üzgünüm Allah rahmet eylesin boynu kırılmış kaza anında sanırım. Babası kahroldu Allah kimseye evlat acısı vermesin. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 05.11.2007 - 10:57 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi, nasıl yani allahın rahmetinemi kavuşmuş kardeşimiz
başımız saolsun _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız