Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 05.11.2007 - 14:48 Mesaj konusu:
dediğin doğru bende cilio var tem de yanımdan tır geçince hızlı bi şekilde sallıyo araba hafif ama bu iki tırn arasından böle yüksek bi hızla ve dediğin gibi tırlarında hızı toplanıcak en az 330 km oluyodur
gerçekten çok iyi hakim olmak lazım _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
Bu hareketin aynısını milli gururumuz ve medarı iftiharımız Türk yıldızları (Turkish acro team) havada ve 800 km. hızla yapıyor ve haklı olarak izleyenler ağlayarak ve avuçları patlarcasına alkışlayarak onlarla bu gururu paylaşıyorlar.Peki
sizce yerde ve trafikte yapılan bu hareket ne kadar övgüyü hak ediyor.
Yani bu bir cesaret oyunuysa hasbel kader her eline RACE geçiren bunu denemeye kalkarsa ve sonucunda pestil veya buhar
olursa onu teşvik edenlerimi alkışlayacağız. _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Tarih: 05.11.2007 - 15:07 Mesaj konusu:
taktire değer... KİM NE DERSE DESİN. _________________ DEVADAM_SELCUK@hotmail.com VaktiGeldi Ayryly?n Gidiyorm benSendn Yüregnden Sevdany Yolda? Yaptm Yüre?me Belki Çaldm Seni Sendn ama Af Diliyr Bu Gönlünn Hyrszy SEVDY?NDEN AFFT BENY
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 05.11.2007 - 15:14 Mesaj konusu:
skyhawk demiş ki:
Bu hareketin aynısını milli gururumuz ve medarı iftiharımız Türk yıldızları (Turkish acro team) havada ve 800 km. hızla yapıyor ve haklı olarak izleyenler ağlayarak ve avuçları patlarcasına alkışlayarak onlarla bu gururu paylaşıyorlar.Peki
sizce yerde ve trafikte yapılan bu hareket ne kadar övgüyü hak ediyor.
haklısın,bizim türk yıldızlarının yaptığını dünyada hiç kimse yapamıyor,hepsini yürekten alkışlıyoruz ve acaip gururlanıyoruz.
aynı şekilde soruna soru soracam
sence havada f16 lara binen diğer türk pilotları türk yıldız takımı gibi mi kullanıyorlar uçaklarını??
nasıl türk yıldızlarının yaptıklarını alkışlıyorsak
trafikte ghostriderin yaptıklarını da alkışlamaktan başka bir çaremiz yok maalesef.adam işi biliyor.
o bunu yapıyorsa her motora binen karşıdan gelen kamyonların arasına dalmıyor herhalde
dünyada bi tane ghostrider var
bırakın yapacağını yapsın adam.ister tost olsun patlasın
ister başarılı olsun dewam etsin
helal olsun adama,
fakat böle artistlik yaparken öldü diyorlar,ne derece doğru bilmiyorum..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 05.11.2007 - 15:22 Mesaj konusu:
skyhawk demiş ki:
yerde ve trafikte yapılan bu hareket ne kadar övgüyü hak ediyor.
Yani bu bir cesaret oyunuysa hasbel kader her eline RACE geçiren bunu denemeye kalkarsa ve sonucunda pestil veya buhar
olursa onu teşvik edenlerimi alkışlayacağız.
Bu fikre katılıyorum. Neden motosikletler ile, trafikte yapılan bu tarz akrobatik hareketler taktirle karşılanıyor anlam veremiyorum. Şimdi izlediğimiz videonun sonu güzel bitiyor... Ya bu video, tırların arasından geçtikten sonra, içinde çoluk çocuk ailecek giden bir araca tam ortadan patlayan bi motorcunun videosu olsaydı nasıl yorum yapacaktık? Yine iki tırın arasında geçtiği için "helal olsun" deyip, arabaya da çarptığı için "işte bu ve bu gibi kendini bilmezler bizim gibi iyi motorcuların adını kötüye çıkarıyolar" filan gibi eleştiriler yapacaktık... Öyle mi? Biraz çelişkili... _________________ Saygılarımla,
Koçero...
Tarih: 05.11.2007 - 15:36 Mesaj konusu:
olayın kurgu oldugunu anlamamıs sanırım bazı arkadaslar o ıkı tır sırf bu iş için ayarlanmıs gıbı gelıyor bana arkadan araba gelmemesıde ayarlanmıstır muhtemelen karsıdan motor gelıcek ıkı tır arasına kımse dıreksıyon kırmıycak sellektor yapmıycak yok ole bısı _________________
Tarih: 05.11.2007 - 15:46 Mesaj konusu:
Bu film kurgu olabilir, nitekim motor gidip bi arabya filan da çarpmadı. Ama kurgu olmayanlarını da biliyoruz hepimiz. Benim yazdıklarım genel bir yorumdu. _________________ Saygılarımla,
Koçero...
Kayıt: May 08, 2007 Mesajlar: 659 Nereden: istanbul/kozyatağı
Tarih: 05.11.2007 - 20:08 Mesaj konusu:
tabi ki bu bir kurgu...
gostrider illa da akan trafikte olmamalı yani o trafik olsa son gösterisi olucağından...
tek yapıcağımız alkışlamak ve helal olsun gibi sözcükler sarf etmek kimse gidipte yapmıcaktır (aklı olan)
zaten altınada yazdım sağlığa zararlı diye anlayana _________________ büyükdedemden kalma motor aşkı bana...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız