Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2104 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 05.11.2007 - 15:53 Mesaj konusu:
vallahi koltuk güzelde motoru bir alsaydın keşke. şimdi koltuğa bakıp beklemek çok zor olur. Şimdiden iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile. _________________
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 05.11.2007 - 15:58 Mesaj konusu:
hayabusacenter, dostum,o koltuğun standardından farklı ne gibi bir özelliği var anlatırmısın?
deri kalitesimi??hayabusa yazısımı??aksesuar olarak koltuk değiştirildiğine pek tanık olmadımda.
o yüzden sormak istedim standartla olan farkını.
sakın yanlış anlama,sormak istedim sadece?
bu arada koltuk aksesuarı sadece hayabusayamı ait yoksa diğer marka araçlarda da varmı bu aksesuar? _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
hayabusacenter, dostum,o koltuğun standardından farklı ne gibi bir özelliği var anlatırmısın?
deri kalitesimi??hayabusa yazısımı??aksesuar olarak koltuk değiştirildiğine pek tanık olmadımda.
o yüzden sormak istedim standartla olan farkını.
sakın yanlış anlama,sormak istedim sadece?
bu arada koltuk aksesuarı sadece hayabusayamı ait yoksa diğer marka araçlarda da varmı bu aksesuar?
arkadaşlar bu koltuğun görselliğe ve konfora yönelik özellikleri var nasılmı ?üzerinde kumaş özel bir deriden(bir kısmı karbon kumaş) imal edilmiş.sürücü oturduğu zaman kolay kolay ileri geri kaymıyor,yine suyu emen bir özelliğe sahip,kumaşın montajındaki çizgiler motosikletin dizaynıyla uyum gösteriyor,kumaşın altında özel bir jel sünger var.uzun yolculuklarda özellikle nazik yerlerimizin ağrımasını engelliyor.üzerinde ki hayabusa logosu sadece hayabusa için üretildiğini temsil ediyor.
size orjinaliyle yan yana birkaç resim daha göstereyim.
BU ARADA TÜRKİYEDE 2008 HAYABUSANIN KOLTUĞUNA İLK BEN OTURDUM GALİBA (hani öyle derler ya)
diğer motosiklet marka ve modelleri için özel kolutuk üreten firmalar var fakat gümrük mevzuatından dolayı bu ürünler çok pahalıya geliyor ülkemize.yinede isteyen olursa getirtebiliriz.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3854 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 05.11.2007 - 16:35 Mesaj konusu:
Gule gule kullan. Sen de benim gibi motosiklet gelmeden aksesuarlari getirtendensin. Hic vakit kaybetmeden motosikletin ustunu doldurup daha ilk gununden oyle binmek istiyorsun di mi? Bilirim o duyguyu. Iyi gunlerde kullan. _________________ R1 Hedef
2008 hayabusa yaklaşık 35000 ytl ye türkiyede satılması planlanıyor.ilk parti grey market olarak ve 12 adet geliyor.benimde 2 müşterimin siparişi var.daha sonra suzukinin de getirmesiyle belki fiyatlarda oynama olabilir.euro bu kadar düşmüşken tabi.eğer dövizde oynama olursa fiyatlarda buna bağlı olarak değişebilir.
koltuk gayet rahatmış.ilk oturuş. .
En son hayabusacenter tarafından 05.11.2007 - 16:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
2008 hayabusa yaklaşık 35000 ytl ye türkiyede satılması planlanıyor.ilk parti grey market olarak ve 12 adet geliyor.benimde 2 müşterimin siparişi var.daha sonra suzukinin de getirmesiyle belki fiyatlarda oynama olabilir.euro bu kadar düşmüşken tabi.eğer dövizde oynama olursa fiyatlarda buna bağlı olarak değişebilir.
Çok teşekkür ederim..bende 2006 var bu yıl sıfır almıştım bordo..henüz 3 bin km de..onu verip yenisini alayım diye düşündüm bi ara ama hiç gerek yok diyo içimden bir ses.. o farka bir tane 1000 lik yada 600 lük bi makina daha olur..akrep varmı sizde karbon?? 1 çift tüp bari alayım diyorum.bu gidişle motoru yenilemeyeceğim anlaşıldı.. _________________ İstanbul-MD
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 05.11.2007 - 16:49 Mesaj konusu:
hayabusacenter, aydınlatma için teşekkürler
güle güle kullanman dileğiyle
çok farklı ve hoş bir aksesuar
fakat anladığım kadarıyla diğer markalar için yok sanırım,mesela r1 e yada k8 için?? _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
hayabusacenter, aydınlatma için teşekkürler
güle güle kullanman dileğiyle
çok farklı ve hoş bir aksesuar
fakat anladığım kadarıyla diğer markalar için yok sanırım,mesela r1 e yada k8 için??
söylediğiniz motosikletlere koltuk üreten firmalar var.gsxr 1000 ve yamaha R1 için CORBİN isimli firma ürün üretiyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız