Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 yeni hayabusa için ilk aksesuarım geldi.(özel koltuk)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 yeni hayabusa için ilk aksesuarım geldi.(özel koltuk)

2008 yeni hayabusa için ilk aksesuarım geldi.(özel koltuk)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 15:37    Mesaj konusu: 2008 yeni hayabusa için ilk aksesuarım geldi.(özel koltuk) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 hayabusaya ilk aksesuarı özel ithalatla kendim getirttim.fakat daha motor yok ortada .koltuğa bakıp hayal kurarız artık. Gülümsüyorum

arkadaşlar 2008 hayabusanın koltuğu eski kasa hayabusaya maalesef olmuyor.yeni koltuk daha uzun daha geniş ve daha ergononik.

En son hayabusacenter tarafından 05.11.2007 - 16:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 05.11.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi koltuk güzelde motoru bir alsaydın keşke. şimdi koltuğa bakıp beklemek çok zor olur. Şimdiden iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile. Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 05.11.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter, dostum,o koltuğun standardından farklı ne gibi bir özelliği var anlatırmısın?
deri kalitesimi??hayabusa yazısımı??aksesuar olarak koltuk değiştirildiğine pek tanık olmadımda.
o yüzden sormak istedim standartla olan farkını.
sakın yanlış anlama,sormak istedim sadece?
bu arada koltuk aksesuarı sadece hayabusayamı ait yoksa diğer marka araçlarda da varmı bu aksesuar?
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter, hayırlı olsun motor gelene kadar ustune oturup eskıtme OK
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Getirttiğiniz koltuğu umarım kısa zamanda 2008 hayabusanızın üzerinde görürüz Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter, hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dieğiyle
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter, slm hayırlı olsun...yeni hayabusanın fiyatı bellimi?? yada bi tahmininiz varmı?
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
hayabusacenter, dostum,o koltuğun standardından farklı ne gibi bir özelliği var anlatırmısın?
deri kalitesimi??hayabusa yazısımı??aksesuar olarak koltuk değiştirildiğine pek tanık olmadımda.
o yüzden sormak istedim standartla olan farkını.
sakın yanlış anlama,sormak istedim sadece?
bu arada koltuk aksesuarı sadece hayabusayamı ait yoksa diğer marka araçlarda da varmı bu aksesuar?

arkadaşlar bu koltuğun görselliğe ve konfora yönelik özellikleri var nasılmı ?üzerinde kumaş özel bir deriden(bir kısmı karbon kumaş) imal edilmiş.sürücü oturduğu zaman kolay kolay ileri geri kaymıyor,yine suyu emen bir özelliğe sahip,kumaşın montajındaki çizgiler motosikletin dizaynıyla uyum gösteriyor,kumaşın altında özel bir jel sünger var.uzun yolculuklarda özellikle nazik yerlerimizin ağrımasını engelliyor.üzerinde ki hayabusa logosu sadece hayabusa için üretildiğini temsil ediyor.
size orjinaliyle yan yana birkaç resim daha göstereyim.
BU ARADA TÜRKİYEDE 2008 HAYABUSANIN KOLTUĞUNA İLK BEN OTURDUM GALİBA (hani öyle derler ya)

diğer motosiklet marka ve modelleri için özel kolutuk üreten firmalar var fakat gümrük mevzuatından dolayı bu ürünler çok pahalıya geliyor ülkemize.yinede isteyen olursa getirtebiliriz.
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gule gule kullan. Sen de benim gibi motosiklet gelmeden aksesuarlari getirtendensin. Hic vakit kaybetmeden motosikletin ustunu doldurup daha ilk gununden oyle binmek istiyorsun di mi? Bilirim o duyguyu. Iyi gunlerde kullan.
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esther demiş ki:
hayabusacenter, slm hayırlı olsun...yeni hayabusanın fiyatı bellimi?? yada bi tahmininiz varmı?
2008 hayabusa yaklaşık 35000 ytl ye türkiyede satılması planlanıyor.ilk parti grey market olarak ve 12 adet geliyor.benimde 2 müşterimin siparişi var.daha sonra suzukinin de getirmesiyle belki fiyatlarda oynama olabilir.euro bu kadar düşmüşken tabi.eğer dövizde oynama olursa fiyatlarda buna bağlı olarak değişebilir. Gülümsüyorum
koltuk gayet rahatmış.ilk oturuş. Dil çıkarıyorum .

En son hayabusacenter tarafından 05.11.2007 - 16:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Harunn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter demiş ki:
esther demiş ki:
2008 hayabusa yaklaşık 35000 ytl ye türkiyede satılması planlanıyor.ilk parti grey market olarak ve 12 adet geliyor.benimde 2 müşterimin siparişi var.daha sonra suzukinin de getirmesiyle belki fiyatlarda oynama olabilir.euro bu kadar düşmüşken tabi.eğer dövizde oynama olursa fiyatlarda buna bağlı olarak değişebilir. Gülümsüyorum
Çok teşekkür ederim..bende 2006 var bu yıl sıfır almıştım bordo..henüz 3 bin km de..onu verip yenisini alayım diye düşündüm bi ara ama hiç gerek yok diyo içimden bir ses.. o farka bir tane 1000 lik yada 600 lük bi makina daha olur..akrep varmı sizde karbon?? 1 çift tüp bari alayım diyorum.bu gidişle motoru yenilemeyeceğim anlaşıldı..
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter, aydınlatma için teşekkürler Bravo
güle güle kullanman dileğiyle Bravo
çok farklı ve hoş bir aksesuar Bravo
fakat anladığım kadarıyla diğer markalar için yok sanırım,mesela r1 e yada k8 için??
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bildiğim kadarıyla tüm marka ve modeller için koltuk mevcut Cüneyt bu konuda yardımcı olacaktır.
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne renk alcan haybusayı hayabusacenter, sut beyaz fena Göz kırpıyorum
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
hayabusacenter, aydınlatma için teşekkürler Bravo
güle güle kullanman dileğiyle Bravo
çok farklı ve hoş bir aksesuar Bravo
fakat anladığım kadarıyla diğer markalar için yok sanırım,mesela r1 e yada k8 için??

söylediğiniz motosikletlere koltuk üreten firmalar var.gsxr 1000 ve yamaha R1 için CORBİN isimli firma ürün üretiyor.

birde suzukinin ürettiği var.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal