Tarih: 20.01.2005 - 23:39 Mesaj konusu: Honda Türkiye'nin hatası
Honda TR CBF 600 leri getirmiş. Hem de ABS li olarak gelmişler.. Motor gercekten çok güzel görünüyor..
Ama Koskoca su soğutmalı CBF 600 e adamlar teknik özelliklerinde HAVA sogutmalı yazmışlar.. İnanamadım.. Hemen bir mail attım kendilerine.. Bakalım ne zaman düzeltecekler.. Ayıp valla.. hiç mi kimse kontrol etmiyor bunları anlamıyorum..
İşte motor ve teknik özellikler..
Teknik Özellikler
Motor Hava soğutmalı, 4-zamanlı, 16 sübaplı DOHC sıralı 4 silindirli
Silindir çapi & strok (mm) 65x45.2
Motor hacmi (cc) 599,9
Sikistirma orani 11.6 ; 1
Yakit sistemi 34 mm VP tipi karbüratör
Max güç 77,5 hp / 10500 dev/dak
Max tork 58 Nm / 8000 dev/dak
Atesleme Elektronik avanslı bilgisayar kontrollü dijital transistörlü
Çalistirma Elektrikli
Sanzyman 6 vites
Aktarim O-Ringli zincir
Boyutlar (UxGxY)(mm) 2170x765x1230
Teker arasi mesafesi (mm) 1480
Sele yüksekligi (mm) 785 (+-15)
Yerden yükseklik (mm) 130
Yakit deposu (litre) 19 (3,5lt rezerv dahil)
Tekerlekler
Ön/Arka 6 çift U-profilli alüminyum döküm
Lastikler Ön 120 / 70 ZR17 M/C (58W)
Arka 160 / 60 ZR17 M/C (69W)
Süspansiyon Ön 41mm teleskobil çatal, 120mm esneme aralıklı
Arka 7 konumlu ön yüklemeli monoshock amortisör, 125mm esneme aralıklı
Frenler Ön Çift piston kaliperli 296x4,5mm´lik çift hidrolik disk, ABS, cüruflu metal balatalı
Arka Tek piston kaliperli 240x5mm´lik hidrolik disk, ABS, cüruflu metal balatalı
Agirlik 202 KG
Renk seçenekleri Gümüş, Lacivert, Mavi, Siyah
Bu arada dipnot. CBR 125 in fiyatı belli.. 4500 YTL.. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 20.01.2005 - 23:41 Mesaj konusu:
eralp, bu Hondanın yaptığıda ayıp vallaha,adamlarda utanma diye birşey yok! yazık :oops: _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
abi motor şahane, hava soğutma su soğutma bahane 8)
---şaka bi yana senin dikkatin, utandırır inşallah honda'yı :!: _________________ ---Özgür ARSLAN---
....0535 390 3874.... hot rod çizgileri ta?yyan
....0543 312 1998.... çok özel, unique ybr 125R
---.Bakyrköy/ IST.---
Tarih: 21.01.2005 - 00:03 Mesaj konusu:
ne olursa olsun valla, ne diyim çok hoşbir motor _________________ Motor Demek? ?zg?rl?k Demek....
=======================
Suzuki GS500
(B?y?nce 750 olacak)
Hondaya biraz ağır bir mail yazdım. Hiç kontrolörünüz yok mu bu kadar buyuk bir hatayı nasıl gözden kaçırırsınız diye.. Tüketici saf zannediyolar hala..
Honda'dan gelecek cevabı buyuk bir sabırsızlıkla bekliyorum. (tabi cevap vermeye tenezzül ederlerse). _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Bende Suzuki'ye bir mail atmıştım motorbike'da çıkan Ocak kampanyalarına (aralık ayında imiş sanırım o kampanya çünkü hala Suzukiden bir ses çıkmadı) yönelik fiyatlar ve avantajlara dair. Genelde pek dikkate alınmıyor birkaç tüketicinin e-mailları !! Çünkü "Ocak ayında herkes bir suzuki bayisine uğrasın herkese uygun fiyatlar ve oranlarımız mevut" gibisinden bir yazı vardı ve fakat gittim baktımki yok öyle birşey ! Suzukiden buna dair bir bilgi alayım dedim, eğer kampanyalar ve oranlar öyle ise hemen alacağımı belirttim ama tık yok. Burası Türkiye, tüketici genellikle haksızdır
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız