Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bursadaki MD abilerim yardım edermisiniz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bursadaki MD abilerim yardım edermisiniz

Bursadaki MD abilerim yardım edermisiniz
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 05.11.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Bursadaki MD abilerim yardım edermisiniz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba.Ben bursadan bir md yim.Hayatımda hiç motorsiklet sürmedim ama motorlu scooter tarzı aletler sürdüm.Bir yerde motorsiklet eğitimi almak istiyorum.Bu güne kadar bursada hiç böyle bir yere rastlamadım ancak bilgisi olan Bursa MD arkadaşlarım ve abilerim varsa yardımcı olurlarsa sevinirim bu arada yaşım 15 herhalde bir sorun çıkarmaz.
Başa dön
mertowski Çevrimdışı mertowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 05.11.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk baştan bi 17yaşını doldur.Ardından git ehliyetini al Bravo Sora motorunu al Bravo Ardından eğitim işini hallederiz Bravo

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmm..ehliyet en onemlısı ehlıyetını al sen hallederız sonra
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 05.11.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertowski Bursa yı bilmediğim için genel olarak konuşacağım. Genel olarak ehliyetsiz trafiğe çıkman yasak olduğu için eğitim aldıktan sonra da motosikleti trafiğe kapalı alanlarda kullanma şansın olacak. Senin yaşındakileri eğitim almaya istekli görünce ben memnun oluyorum. Motosiklet ile isim yapmış birçok kişi bunu küçük yaşta motorla tanışmasına borçlu, yeter ki o tanışmada bilinç olsun Bravo Senden tek ricam eğitimini aldıktan sonra trafiğe çıkmak için ehliyetini almanı beklemen, trafiğe kapalı alanlarda motosiklet kullanımı sonuna kadar serbest. Hayatımızda belli prosedürleri yapmak zorundayız ehliyet sınavıda bunlardan biri
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrekarasu
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 06.11.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ula bisey olamz kocum sen bakma bu kuralci abilerine soralim baklim siz ehliyetiniz yokken motora binmiyormuyduinuz yani tabiki abilerin hakli ehliyetsiz olmaz ama kendini tatmin edecek kadar binebilirsin.motor pazarindan 50 cc pejo ile basla simdiden ben cok bindim onun ekzosuna falan basiyoduk hehehheh Delirdim
Başa dön
emrekarasu Çevrimdışı emrekarasu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 06.11.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertowski, bursa tecrübesiz kullanıcılar için sehir trafiği olarak cidden riskli senn içinde varsa zaten herkes sana ehliyeti bekle desede sen bineceksin küçük cc bi motorla başla ve mümkünse ilk zamanlar kötü hava sartları ve gece yolculuklarından uzak dur kardesim merağın başlamadan hüsran olmasınn Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.11.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertowski, hevesini anlayabiliyorum.. sana her konuda yardımcı olmaya calışırız fakat yaşının kücük olması sana bir zarar anında bizi ailene karşı cok zor durumda bırakır. eger ki illa egitim istiyorsan yazın başlarına dogru Honda'nın kendi pistlerinde ve motosikletleri ile profesyonel olarak düzenledigi bir egitim var oraya başvurabilirsin Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 06.11.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaf 2 sene nası beklicek çock bnm almama 3 ay felan war bn dayanamıom o nası dayansın Gülümsüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.11.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence arkadaşımızın yaşı eğitim almasını engelleyecek bir yaş değil arkadaşlar.. adı üstünde eğitim. ama abilerinin trafik konusunda söylediklerini lütfen yabana atma.
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.11.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben motorsikleti almadan önce motorsiklet sürmeyi bilmek istediğim için eğitim almak istiyorum ve bu hondanın eğitimi ücretlimi acaba??
Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.11.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertowski, öncelikle hoş geldin...

Sercat 46,
ultraukala,

Sertaç ve Akın abin sana gerekli açıklamayı yapmış umarım dikkatlerini göz önünde bulundurursun...

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.11.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akın abi o senin imzandaki fotoğrafları nerdeki fuarda çektirdin bursada mı bursadaysa bu fuar ne zmn oluor bilgi verebilirseniz sevinirim yada bursada motoshow bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

Ya bişey sorucam henüz motorsikletim yok ama ehliyet zmn ı ailemi ikna edebilirsem alıcam (inşallah ikna olurlar) hangi motorsikleti tavsiye edersiniz onu sorucam bide birileri ailemi ikna etmeme yardımcı olabilir mi Gülümsüyorum
Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.11.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertowski, aradığın her sorunun cvp bende saklı mertowski,
motoshow mu arıyorsun tam adamındasın 500 m2 bi dükkanım var 220 m2 si showroom istediğim marka model motor mevcut Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

tabiki gelip gezebilirsin görebilirsin en kötü ihtimal artçı olursun bana yaşın ancak bunlara uygun Bravo

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mertowski
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artçı??yeniyimde çok fazla terim bilmiyorum
Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertowski, arkada oturursun Göz kırpıyorum

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal