Tarih: 05.11.2007 - 20:01 Mesaj konusu:
mototeam, umarım keşan gezisinde gelen 1000rr lı arkadaş değil kendisi.. çok moralim bozuldu.. sebep nedir ? _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 05.11.2007 - 20:07 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesn daha net bilgiler yokmu arkadaslar durumla ilgli?? _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 05.11.2007 - 20:16 Mesaj konusu:
NOFEAR6:
KIRMIZI 1000RR KULLANICISI
ASIRI ALKOL VE INTIHAR ILK GORUNTULERE GORE
GERCI TAM NET BILGI ADLİ TIP RAPORUNDAN SONRA BELLI OLACAKTIR.FARKLI SEBEBLER VARMIS _________________ WELLCOME TO HELL BABY
Tarih: 05.11.2007 - 20:26 Mesaj konusu:
mototeam, çok üzüldüm.. keşke elimizden bişey gelebilseydi.. zaten hergün birilerini kaybediyoruz kazalardan.. ama ona yaşayan ve yaşaması gereken biri olarak destek olamamaktan ötürü çok üzgünüm.. şimdi burdan söylenecek hiç bi kelimenin anlamı yok.. sadece ona ulaşamadık.. ve geç kaldık..
hep böyle zamanlarda daha çok düşünüyorum.. ne kadar ufak tefek şeylere ne kadar çok kafayı takıyoruz ve çoğu zaman boşuna ağlıyoruz.. ve biz ailemizden birini kaybettiğmizde de ağlıyoruz sevgilimzile kavga ettiğimizde de ağlıyoruz.. hiç birimizin yarını garanti değil.. gerçekten çok moralim bozuldu yaa... _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 05.11.2007 - 20:31 Mesaj konusu:
nofear6:
katılıyorum sana
ama napıcan elden bısı gelmıyor ve tek yapabılecegımız sey bas saglıgı dılemek ve yakınlara allahtan sabır diliyoruz _________________ WELLCOME TO HELL BABY
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız