Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 hayabusa powerslide.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 hayabusa powerslide.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:01    Mesaj konusu: 2008 hayabusa powerslide. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 hayabusa muhteşem powerslide yapıyor.tabi bunu yaparken sürücünün profesyonelliğide çok önemli. Gülümsüyorum

http://img147.imageshack.us/img147/8240/final1oe6.gif
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA/TURKEY

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vido mu resim mi
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter, en sonunda bana hayabusa aldırttıracaksın walla billa yaaa Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahımm adam aynı ben gibi yaw birazdaha çalıssa daha iyi olacak ama yinede iyi ben kadar olmasada Çok gülüyorum makina arkadan goldwing gibi çok buyuk yaw
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağlam Bravo Bravo ..bazıları kamyon diyor bu makineye...yorum sizin..hayabusa prof işi..artık 600 1000 cc ..bayanlarda zebil
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

powerslide güzel başladı sonu kötü bitti olmuş.az kalsın highsiding de yapacaktı Çok gülüyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee demiş ki:
sağlam Bravo Bravo ..bazıları kamyon diyor bu makineye...yorum sizin..hayabusa prof işi..artık 600 1000 cc ..bayanlarda zebil

aynen çok yakında Alkışlıyorum Alkışlıyorum redlinee
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee demiş ki:

katılıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hareketi yapabilen prof oluyor herhalde Gülümsüyorum
akifmtl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: beyşehir

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
akifmtl Çevrimdışı akifmtl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
hayabusacenter, en sonunda bana hayabusa aldırttıracaksın walla billa yaaa Gülümsüyorum

a, Ekamba senin R1 Busa'yı geçemiyor mu yoksa??? Şok oldum Ooo, nerede kaldı efsane R1 Şok oldum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusacenter, makina şahane Gülümsüyorum
kulllanan şahane Gülümsüyorum
görüntü şahane Gülümsüyorum

olay budur Çok gülüyorum Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 demiş ki:
allahımm adam aynı ben gibi yaw birazdaha çalıssa daha iyi olacak ama yinede iyi ben kadar olmasada Çok gülüyorum makina arkadan goldwing gibi çok buyuk yaw
2008 hayabusanın arka görüntüsü için aslında yabancı sitelerde bayağı eleştriler oldu.fakat suzuki mühendisleri arka kısım bu şekilde olmasının nedeni 300 üzeri hızlarda motosikletin yere daha iyi basması için yapılan en iyi tasarımdır diye açıklama yapmışlar. Gülümsüyorum .
bu açıdan bakınca fenada durmuyor hani.gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz demişler.

En son hayabusacenter tarafından 05.11.2007 - 21:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
foxxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.11.2007 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, ulen yuh sana be sakın ha butun bayılere haber verelım arkadaslar erbılıssssss te r1 var bunları yapabılıyo hayabusa olsa aman deyım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 05.11.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee demiş ki:
hayabusa kullanan bayanlarda var hatta black daha geçen hafta sattı bi bayana =) bilgine.artık ne kullanırsın bilmem.
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal