son 2 haftadır bu bölüm e bakıyorum ve en ufak bi hareket yok olmamışta gördüm kadarıyla, forumda hiç atvsi olan veya atv sever yokmu benim gibi atvsi olan veya sevenler varsa hareket katalım biraz buraya buluşmalar düzenleriz belki[b]
En son SERTANNN tarafından 05.11.2007 - 21:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
atv şehir yaşamı için çok uygun değil, biz de şehirde yaşıyoruz genelde o yüzdendir..
kasabada kentte sakin bir yerde yaşasam alırdım ben kesinlikle, çok zevkli bir alet
eveeeet işte aynı şeyi merak eden biri daha kendi adıma bende şehir merkezinde yaşıyorum fakat boş zamanlarımda ATV mi alıp açık araziye kaçma fırsatını değerlendiriyorum ayrıca herkesede tavsiye ederim biraz tecrübe sahibi olduktan sonra bu canavarlarıneler yapabileceğine inanamazsınız!!!!
yatta arkadaşımızın da dediği gibi atv şehir için uygun deil...yani pek kullanışlı olmuo şehirlerde,ama dağda bayırda kumsallarda özellikle tavsiyemdir.
selametle _________________ "sakary@lı"
Farınız da yolunuz da hep açık olsun!!!ALLAH başımıza kasktan başka şey takdırmasın
Tarih: 05.11.2007 - 22:27 Mesaj konusu:
SERTANNN, Çanakkale md den canas nickli arkadaşımızın bi atv si var ve şehir şartlarına hiç uygun olmadığı düşünülsede o atv siyle şehirler arası yollarda boy gösteriyo _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 05.11.2007 - 23:35 Mesaj konusu:
atv alırken beklentiniz çok önemli alıp günlük hayatta kullancaksanız hiç düşünmeyin bile ben hobi amaçlı kullanıyorum haftada 1 2 gün biniyorum bazen araziye çıkıyoruz arkadaşlarımla çok zevkli oluyo(aileniz izin vermiyo kaçak aldıysanız çok da zevk veriyo:) ) ama şehir içinde günlük kullanılcaksa dediniz gibi uygun araç değiller
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
canas nickli arkadaşıda tebrik ediyorum şehirler arası yola ATVle çıkmak kolay değil ben evden okula gitmeye acizleniyorum
SERTANNN, şehir için neden uygun olmadığını düşünüyorsun ben plakalı çok atv gördüm şehirde kullanan bence her tür amaca hitap ediyor bu konuda çok araştırdım ben araştırma yaparken de bu siteye üye oldum motorlar zaten eskiden beri ilgi alanıma girer ama son zamanlarda atvlerin yaptıkları gerçekten dikkatimi çekti yüksek özelliklere sahip olanları motorlarla yarışıyor ve onları bile geçiyor bunla ilgili de çeşitli videolar var youtubeda zaten 4x4 olanların aşamayacağı arazi şehirde de aşamayacağı hiçbir engel yok valla biz peugeot 206 sedan 2007 model ile şehir yollarında bile sıkıntı yaşıyoruz ben bu konuda eski topiclerde de yazdım ordan da bakabilirsiniz _________________ ____hard rock halelujah___09-08-1986
SERT KALIN TAVİZ VERMEYİN__yüxexes__
çatlak ç olabilirim belki hafiften s sallanıyorsam işte bu yüzden... (MALT_Deprem)
ASABİYİM AGRESİFİM
Tarih: 24.11.2007 - 01:01 Mesaj konusu:
atv kullanıyorum, ş.içi&dışı, plakan takılıysa, ehliyetin var kime ne? kimi ilgilendirir... istediğim yere arabamla, istediğim yere atv'mle giderim... millet meraklı bakıyor, büyük araçlara dikkat edip, tedbirli olunca birşey yok...
tabii en zevklisi şehir dışı, ama benimki tam arazi değil (4x2), girilecek yerler kısıtlı... şilede falan gayet güzel oluyor yazın
beni belki arada bir boğaz köprüsünden geçerken bile görebilirsiniz...
(aeon cobra 220)
Kayıt: Mar 20, 2008 Mesajlar: 14 Nereden: istanbull/kadıköii
Tarih: 23.03.2008 - 19:38 Mesaj konusu:
arkadaşlar bende atv sahibiyim istanbul kozyatagında oturuyorum.günlük hayatta atv kullanmak gerçekten sıkıntı vermiyor.hatta ağaoğlu my worldde şantiye sahasında güvenkiklerve girdiğim kovalamaca acaip zevklı olmuştu
ama sanırım şehir içinde atv binecek arkadaşlar kendine güvenemior sanırım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız