Videoyu direk açmasını bilmediğim için link halinde veriyorum, kusura bakmayın arkadaşlar... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 06.11.2007 - 03:37 Mesaj konusu:
Daha önce video olarak verilmedi diye ekledim ama verildi ise de özür... _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 06.11.2007 - 04:19 Mesaj konusu:
Ben bu videosunu bilmiyordum. Hep Jay Leno'nun kullandiklarini izlemistim. Bunu da favorites'ima ekledim. Paylasim icin tesekkur... _________________ R1 Hedef
Tarih: 06.11.2007 - 11:36 Mesaj konusu:
On7_li, evet yeniyim
slowokan, beğenmene sevindim ben teşekkür ederim.. _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
250 mil dior yaklaşık saatte 400 km demek elin oğlunda imkan var işte yapar neden yapmasın paylaşın için teşekkür _________________ KİM DEMİŞ SARHOŞLUK KÖTÜ DİYE BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN KAYIP ETTİM......
Tarih: 06.11.2007 - 15:22 Mesaj konusu:
PaRiS-Zx10R, videoyu göremedim bende mi açılmıyor yoksa senin ki aynı konu üzerinde farklı bir topic mi Hatta resimler bile açılmıyor.. _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Tarih: 06.11.2007 - 15:51 Mesaj konusu:
The_Reason, sana yollarken baktım resimler açılmıyor..Önceden açılıyordu bilmiyorum belkide silmişlerdir..Y2K aynı motor birkaç teknik detayı ve fiyatıda vardı o yüzden yolladım sana benim Topic'i..Videolar filan yollamıştık birbirimize ama emin olamadım neden açılmadığı konusunda _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 06.11.2007 - 15:58 Mesaj konusu:
PaRiS-Zx10R, resimler olmasa da içeriğinde konuyla ilgili bilgiler var, teşekkür ederim anlayışın için _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız