Kadirli motor sporları kulübünün davetlisi olarak Osmaniyenin Kadirli ilçesine davet edildiğimizde ilk defa biryere davet edildiğimiz için bu kadar üzülmüştüm Allah kahretsin dedim kendi kendime tamda benim misafirim olduğu birgüne denk gelmişti,neyse sağlık olsun bu seferde gitmeyiz ne diyelim diye kendi kendimi teselli ediyordum .
Ama nafile misafirimde geldi ama ne çare zırrrr telefonum çaldı Nizipli motorculardan Sabri ağabeyim yahu sen nerdesin kardeşim buraya gelen bir gelmeyen bin pişmannnn... Abi neyapayım misafirim var bi başka sefere muhabbetleri falan kapattık telefonu.
Zırrrrr bu sefer Antepli motorcu arkadaşlarımdan Ayıntaplı Ali abi nerdesin yavvvv kambersiz düğün olurmu burayı bir görsen bir şenlik bir şenlik sorma gitsin eyvallah Ali gardaş sende at bakayım havanı ne diyelim sağlık olsun deyip telefonu kapattık.
Misafirim yeni bacanağım adam yeni evli ilkdefa evimize davet etmişiz nasıl onu evde bırakıpta gideyim ben,derken bizim hanımın harika fikri çok sıkılıyorsan Hüseyinide al birlikte gidin ne diyelim... ALLLAAAHHHH..
Geç kaldık ama olsun be yollar bizim için var hani değilmi bacanak ne dersin daha adamın olurmu demesine fırsat vermeden atla bacanak 160 170 bir saat 10 dak sonra Osmaniye Kadirlideyiz gerçi offf of Kadirlide börekler yenmiş ayranlar içilmiş datlılar(tatlı)tükenmiş ne diyelim sağlık olsun Kadirlilerin bana beş on tane börek bir fıçı ayran beş on tenede datlı borçları olsun alacağımızdan vazmı geçeceğiz.
Kadirli Karataş Aslantaş antik kentindeyiz motorlar sıra sıra dizilmiş günün açlığı ve yorgunluğu motorları görmemizle birlikte bittiiii...
Bu bayrak için değilmi bütün verilen bedeller Bu bayrak için değilmi bütün dökülen kanlar Bu bayrak için değilmi bizi biz eden değerler...
Ve Urfa ekibi ile kucaklaşma hasret giderme
İlginç bir çalışma ...
Sabri ustamla birlikte doğanın ve eşsiz manzarının tadını çıkarıyoruz
Buda misafirim bacanağım Hüseyin
Eeeee kim demiş motorcudan Turist Ömer halleri olmaz diye
Ve buda milattan önce bilmem kaçyüz kaçıncı yılının BEREKET TANRISI imiş kırk yılda bir tanrı yakalamışken bari bir hatıra fotoğrafı çektirelim dedik
Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
Ve eve dönüş zamanı Adanalı Kadirli'li ve Osmaniyeli arkadaşlara bu organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler saygılar sevgiler sunuyoruz her ne kadar ben yetişemesemde harika bir misafirperverlik örneği gösterdiler sonsuz saygılarımı sevgilerimi iletiyorum
Ve Türkiyemizin en yüksek viyadüğünde ŞEHİTLER viyadüğünde günbatımı
Ve sevgili Urfalı dostlarımızı Gaziantep girişinde Urfaya uğurladıktan sonra bizde evimize dönüyoruz... sağlıcakla kalınız
Herzamanki gibi yine resimleri yolladıktan sonra birşeyleri unuttum Kadirlideki şenliğe
ADANA
GAZİANTEP
ŞANLIURFA
OSMANİYE
MERSİN
VE HATAY
İllerimizden toplam altı ilimizden motorcu arkadaşlarımız iştirak etmişlerdir... _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
En son Alperence tarafından 06.11.2007 - 04:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hayali abi süpersin vallaha emegine saglık geç olsun güç olmasın agam börekleri çörekleri biz yedik sana bişey kalmadı herşey için teşekkürler _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
manzaraya bak beeee ben boyle motorda ömür boyu yolculuk yaparım
Bu geziye katılamadık çok güzel bir gezi olmuş gerçekten arkadaşlar yusuf abicim(kılıçbalığı) motorun meşhur oldu valla _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Tarih: 06.11.2007 - 14:57 Mesaj konusu: slm
FrhtSNMZ demiş ki:
Bu yaşta bitmek bilmeyen enerji mükemmelsiniz abi
Aaaaaa aaaaa Abisi sen neler diyorsun ya kalbimi kırdın bak bu genç kardeşin henüz 17 yi bitirip 18 inden gün alacak bak vallahi kırıldım şimdi: _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Tarih: 06.11.2007 - 17:07 Mesaj konusu:
hayali abim ellerine saglik gercekten de cok güzel bir gezi oldu biraz gec kaldın börekleri kacırdın neler kacırdın neler Gaziantep motor severler olarak inşallah nice gezilerde beraber olacagiz...
Tarih: 07.11.2007 - 20:00 Mesaj konusu:
.Süper olmuş Alperence tanıdık simalar görmek güzel oldu.Son resimdeki kot montlu abimiz Urfalı KADİR abi değil mi .Valla 600RR'ını göremedim ama kendi orada _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız