Tarih: 06.11.2007 - 12:42 Mesaj konusu: A2 ehilyet için sağlık raporu bedava
bugün cebime 30 ytl koyup sağlık ocagının yolunu tuttum
ehliyet için sağlık raporu alacagımı söyledim benden sağlık karnemi getirmemi istediler hemen verdim. kendilerindeki matbu sağlık raporunu iki nüsha doldurup dr lar muayene olup mühürlettim bir lira da vermeden kurumdan ayrıldım 15 dk kamı aldı.
nede olsa aylık ssk kesintisi maaşımızdan 150 ytl yi buluyor kurumun bu kıyağı olsun.
şimdi o 30 ytl ye neler alınır.
Tarih: 06.11.2007 - 13:15 Mesaj konusu:
axoy, Adam gibi muayene bile yapılmıyor, kötü bir durum ama çoğu kişinin işine geliyor. Hatta bazı kurslar 10 ytl fazla para alıp kursiyerin kendisinin çıkartması gereken raporu bile çıkartıveriyorlar
valeo, Fotoğrafların konu ile alakası nedir _________________
sağlıık raporu kolay iş abi böyle olmaması gerek ama 10 dakka içinda bitiyor.adamlar hiçbirşey yapmıyor,2 saniye bakıp öteki doktora yolluyorlar........
resimleri bende anlamadım arkadaş resim eklemeyi yeni öğreniyor galiba deniyor.......yada 30ytl ye resimdekilerin maketinimi alabilirsin demek istiyor acaba.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 19.11.2007 - 12:50 Mesaj konusu:
Hiç aklıma gelmemişti aslında...
Guzel fikir axoy ; teşekkurler... _________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 19.11.2007 - 14:04 Mesaj konusu:
Gectigimiz Cuma gunu ben de gittim saglik raporu almaya burada. 100 CAD tuttu... Ama adam tepeden tirnaga bakti vallaaa... Idrar ornegi bile aldi. Bir tek kan ornegi almadigi kaldi. Yine de 10 dak.'dan fazla surmedi. Ortada 100 CAD'lik bir sey yok yani. Ama saglik kartim olsaydi bedavaydi... _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız