Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - A2 ehilyet için sağlık raporu bedava

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

A2 ehilyet için sağlık raporu bedava

A2 ehilyet için sağlık raporu bedava

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
axoy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.11.2007 - 12:42    Mesaj konusu: A2 ehilyet için sağlık raporu bedava Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün cebime 30 ytl koyup sağlık ocagının yolunu tuttum
ehliyet için sağlık raporu alacagımı söyledim benden sağlık karnemi getirmemi istediler hemen verdim. kendilerindeki matbu sağlık raporunu iki nüsha doldurup dr lar muayene olup mühürlettim bir lira da vermeden kurumdan ayrıldım 15 dk kamı aldı.
nede olsa aylık ssk kesintisi maaşımızdan 150 ytl yi buluyor kurumun bu kıyağı olsun.
şimdi o 30 ytl ye neler alınır.
Başa dön
axoy Çevrimdışı axoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 06.11.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[img]http://[img=http://img159.imageshack.us/img159/4450/spa0094bf4.th.jpg][/img]

Son Mesajdan 39 saniye:

[img][/img]

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

[img][/img]
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 06.11.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

axoy, Adam gibi muayene bile yapılmıyor, kötü bir durum ama çoğu kişinin işine geliyor. Hatta bazı kurslar 10 ytl fazla para alıp kursiyerin kendisinin çıkartması gereken raporu bile çıkartıveriyorlar Gülümsüyorum

valeo, Fotoğrafların konu ile alakası nedir ?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 06.11.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

axoy, Arkadaşımız valeo,'nin koyduğu resimler 30 YTL'ye alabileceğin şeylerin resmi Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
axoy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.11.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo 30 ytl ye onar alınırmı?
Başa dön
axoy Çevrimdışı axoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.11.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

axoy, onların resımlerı duvara asmak ıcın tanısi 15ytl den 30 ytl
eueuhuehheuhueuheuh
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 19.11.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağlıık raporu kolay iş abi böyle olmaması gerek ama 10 dakka içinda bitiyor.adamlar hiçbirşey yapmıyor,2 saniye bakıp öteki doktora yolluyorlar........
resimleri bende anlamadım arkadaş resim eklemeyi yeni öğreniyor galiba deniyor.......yada 30ytl ye resimdekilerin maketinimi alabilirsin demek istiyor acaba....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 19.11.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç aklıma gelmemişti aslında...

Guzel fikir axoy ; teşekkurler...
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 19.11.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gectigimiz Cuma gunu ben de gittim saglik raporu almaya burada. 100 CAD tuttu... Şok oldum Ama adam tepeden tirnaga bakti vallaaa... Idrar ornegi bile aldi. Bir tek kan ornegi almadigi kaldi. Yine de 10 dak.'dan fazla surmedi. Ortada 100 CAD'lik bir sey yok yani. Ama saglik kartim olsaydi bedavaydi... Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal