arkadaşlar aranıza yeni geldim ama motorsuzum.ve yardımlarınıza ihtiyacım var.inş yakın zamanda motoruma kavuşuceğün.şimdi tercihlerimde şunlar var;
1)mondial mct 250
2)kanuni seyhan250c
3)cbr 125r
arkadaşlar bunlardan birini tavsiye yapacaksınız.ikinci el alıcam durumum anca bu kadarla kısıtlı.lütfen başka marka tavsiye yapmayınız.rica ediyorum yardım edin
cbr125 japon digerleri cin mali yani sakin japondan sasma derim pisman olursun fiyata aldanma (JAPON AL) _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
cbr 125 zaten diğerlerinide tavsiye eden çıkmaz herhalde yok arkadaş ben beklerim diosan benden sonraki yorumlardada aynısı olacaktır şimdiden hayırlı olsun _________________ SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFFERRUATTIR.VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERK EDİLEMEZ
arkadaşım bence sen önce tarzına karar ver. yani yazdıklarına göre 2 grup var.orada cbr 125 diğer 2 sine göre apayrı bi motor.oturuş pozisyonundan sürüş tarzına kadar farklı.ama yinde soracak olursan cbr derim. _________________ (Saldırgan Kişilik) Motordelisi, bünyeye aykırı kuruluş...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız