Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 yılımı geride böyle bıraktım.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 yılımı geride böyle bıraktım.....

2007 yılımı geride böyle bıraktım.....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 07.11.2007 - 00:41    Mesaj konusu: 2007 yılımı geride böyle bıraktım..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet md dostları
bir sezonu kapatırken 2007 yılında ölümsüztürdüğüm
ve beraberlikten keyif aldığım zmn ların ve geçtiğimiz
2007 yılının en hoş anlarını sizlerle paylaşmak istedim.
ve sezonu kapayıp 2008 yazını beklemeye başladım Üzgünüm
md ile paylaştığım,sizlerle paylaştığım hoş vakitler için
herbirinize tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar
ve şimdi unutamadığım ve bende çok hoş bırakan o ölümsüz anların
fotolarını koyarak sizlerle paylaşmak istiyorum.
iyi seyirler arkadaşlar
saygılar
süleyman yıldız 27 Gülümsüyorum

ekamba,erbilssssssssss seni çok seviyorum bitanecik abimmmmm benimmmmmmm Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

ve md ailesiiii

şimdilik bukadar arkadaşlar,daha 10 larca var fakat inanın üşendim uğraşmaya Gülümsüyorum
sevgili canciğer abim dostum ekambaya ayrıcana bana yardımcı olduğu için ayrıyetten
teşekkürlerimi borç bilirim Dil çıkarıyorum bişiiiicikdeğil dediğini duyar gibi oldum ya neyse Gülümsüyorum

md ailesiyle daha nice nice güzel yıllar dilerim.
hepinizi çok seviyorum arkadaşlar.
sarıların yıldızından hepinize kocaman yürek dolusu sevgiler. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.11.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ana ilk defa süleyman abi seni sarı haricinde bir renkli t-shirt ile gördüm Delirdim allah allah Çok gülüyorum nasıl bıraktın sen o sarıları Çok gülüyorum Çok gülüyorum
deniz şortun bile sarı yaw... hehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 07.11.2007 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gusel fotolar ya kış geldi mi benmde içine bi sıkıntı girer motorumu özlerm ahh nerde o güzel havalar geride kaldı kısmet 2008 yaza İstemiyorum
paylaşım için tesekkurler Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 07.11.2007 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende seni sewiyorum sarılarınnnnn süloooooooooo Çok gülüyorum
2008 yazında seni pert etmek dileğiyle kardeş
çok hoş bir sezon geçirdik iyisi ve kötüsüyle
ama sen gibi bir dostum kardeşim olduğu için ayrıca seviniyorum dostum. Bravo
nice güzel kazasız belasız bol gazlı güzel günler yaşamanı dilerim Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 07.11.2007 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim..yıldızım...
her zaman gülen yüzünle ve alayımıza sıkma fantazinle,
hep neşe getirdin bize...hiperaktif dostum benim..
içi de dışı gibi olan nadir insanlardan birisin sen..
hep güzellikler seninle olsun...koca antepli seni...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MooNLighTT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 07.11.2007 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, hepsi birbirinden güzel kareler 2008'in bir önceki seneden daha güzel geçmesini dilerim Bravo Kazasız belasız bol sürüşler, yüzünden gülümsemen hiç eksik olmasın Gülümsüyorum Sarıların sülo'su her zaman sarı kalman dileğiyle Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 07.11.2007 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anaaa bende varım fotoğraflarda....canım benim sarıların yıldızımssss çok saol hemşerim Gülümsüyorum
hakikaten ya 2007 süper geçti....
hepinizi çok özledim...
hepinizi tümkalbimle seviyorum...
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 07.11.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcuman035, he he ınsan azıcık bıracık buyuk kazayapıpta platınlı olunca cıkarmıyo tulumları Bravo sesginn, kardesım bızler yıne yenıden hep burda olmayı ısterız sızlerle bırlıkte sıkı sohbetler ıcın ekamba, sarıların erbılıssss sen olmasan somanın adını harıtadakı yerını unutcaklen mıllet kal saglıcakla Dil çıkarıyorum emrerr, sagol arkadasım Alkışlıyorum Alkışlıyorum coach2003, hanı ısın dogrusu md aılesınde bırcok arkadasım oldu sızlerde buldum sıkı dostluklarıda ama sen hepsın den fenasın tas atıcıcı senııııııı Dil çıkarıyorum ıyısıyle kotusuyle bır sezon bıttı gorusmek dıleklerımle tum md Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 07.11.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, SARIm YILDIZım 23,5 kum Gülümsüyorum

yaw sen sevilmezmisin be Gülümsüyorum
SENİ SEVMEYEN ÖLENE KADAR GAZLAYAMASIN Çok gülüyorum KARDEŞİM Çoook seviyorum

bu akşamki msn muhabbetinden sonra sen

MERAKLI SARI YILDIZ oldun bilesin Gülümsüyorum

2008 de daha çok gazlıcaz unutma TATLI SU MOTORCUSU SENİİİİİİ Çok gülüyorum
olm kış geldi diye sezonu kapattın ya bittin sen Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 07.11.2007 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çpk güzel geçmiş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.11.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27, abi bizede bir nostalji yaptırmış oldun,misal Şükrü abinin gençliğini gördüm Çok gülüyorum 2008 sezonuna bomba gibi girmen dileğiyle Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 07.11.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoların görünce İzmir gözümün önünden geçti resmen ooooff off.Çok özledim güzelim memleketimi yaa.Orda olmak vardıııı, O karelerde olmak vardıııı
İstemiyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 07.11.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27 abi saol valla çok güzel fotolar Bravo kazasız daha nice sezonlara Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.11.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok hoş Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal