A RH +
(arkadaşlar konu gereği tekrar bilgi vermek isterim okuyupta bu ne anlamsız ya hala kan bulunamadımı diye düşünenleriniz vardır top başındada yazdığım gibi tedavi süresince yani 3 ay kadar bu gurup kan lazım olacağından şimdiden hayır sever arkadaşlarımızdan telefonlarını alıp liste yapmaktayım şu ana kadar listemizde 4 kişi oldu ve daha diyer cevremdeki doslarımdan 9 ünite kullandım yani bu arkadaşlara daha sıra gelmedi ama dediğim gibi okadar zorki böyle bişiyle karşılaştığınızda bir yanda canınızdan çok sevdiğiniz anneniz diyer tarafta hayatın güçlü koşulları ve hayır sever arkadaşları aramak allah yardım etsin böyle insanlara ve kimseyide düşürmesin ?
arkadaşlar benim ara ma sürecim hala devam etmekte HEPİNİZİN BİLGİLERİNE ARZ EDERİM )
BİR DE BU İŞLEM KAN VERMEK TE DEĞİL HASTANIN KANA MA RİSKİNE KARŞI KANDAN PLT DENEN PİR MADDEYİ ALIP KANI GERİ VERİYORLAR YANİ VEREN KİŞİ NORMAL ŞARTLARDA 3 *5 GÜNDE BİR VEREBİLİYOR VERENE HİÇ BİR ZİYANIDA YOK SADECE 1-2 SAATİ BU HAYIRLI İŞ İÇİN GİDİYOR
ARKADAŞLARIM NE OLUR VERMEK İSTEYEN GÖNÜLLÜLERİN BANA ULAŞMALARI İÇİN YA BANA ÖZELDEN MESAJ YADA 0232 4840017 NOLU TELİ ARAYARAK HABERLEŞMELERİNİ RİCA EDERİM HEPİNİZE ÖNCE SAĞLIKLI SONRADA KAZASIZ GÜNLER DİLERİM
ERDAL ERALTIN. _________________ yamaha 600 f (erdal)
Tarih: 07.11.2007 - 12:09 Mesaj konusu:
kan gurubu uyan arkadaslar tlf numaralarını burdan verırse eyer zaman durumu uygunsa burdan arkadas araya bılır arayınca ulasılır dıye dusunuyorum (532 304 49 27 )342 06 27 )sımdıden acıl sıfalar gecmıs olsun gelmeye calısırım zaman uygun olursa _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Tarih: 07.11.2007 - 12:10 Mesaj konusu:
oceann, kan grubum Arh+.. ama gördüğüm kadarıyla İzmir'desin.. Kan vermekten acaip korkmama rağmen İzmir'e geldiğimde bi faydam olacaksa yardımcı olmak isterim.. ama yinede çok korkuyorum.. ama birilerine yardımcı olmak adına cesaretimi toplayabilirim.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 07.11.2007 - 12:11 Mesaj konusu:
Erdal sanırım İzmir'desin burdaysan yaz yardımcı olayım
Arkadaşın söylediği gibi kandan Tronbasit alıyorlar kan gerideb vücüda dönüyor ve normal kan vermekde olduğu gibi halsizlik baş dönmesi
mide bulanması gibi yan etkileride yok bilginize...
Allah acil şifalar versin... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
oceann, kan grubum Arh+.. ama gördüğüm kadarıyla İzmir'desin.. Kan vermekten acaip korkmama rağmen İzmir'e geldiğimde bi faydam olacaksa yardımcı olmak isterim.. ama yinede çok korkuyorum.. ama birilerine yardımcı olmak adına cesaretimi toplayabilirim..
sağol çok teşekkür ederim ama inan korktuğun gibi bişi değil bana özelden nonu yada sana ulaşa bileçeğim bir adres verirsen daha detaylı konuşuruz
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
HIZ-TUTKUNU demiş ki:
Erdal sanırım İzmir'desin burdaysan yaz yardımcı olayım
Arkadaşın söylediği gibi kandan Tronbasit alıyorlar kan gerideb vücüda dönüyor ve normal kan vermekde olduğu gibi halsizlik baş dönmesi
mide bulanması gibi yan etkileride yok bilginize...
Allah acil şifalar versin...
evet izmirdeyim .
tamamen senin dediğin gibi işte bu yüzden dahada katılım bekliyorum _________________ yamaha 600 f (erdal)
Tarih: 07.11.2007 - 16:01 Mesaj konusu:
Topik yukarı arkadaşlar bugün başkasının yarın bizim başımızda olabilir _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız