Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 15-18 kasım fuar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

15-18 kasım fuar

15-18 kasım fuar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.11.2007 - 15:22    Mesaj konusu: 15-18 kasım fuar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 15-18 kasımdaki fuarda m.d standı olucakmı yada daha önceki fuarlarda oluyomuydu?yardımcı olursanız sevinirim :deli
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcu2003
Üye
Üye

Nereden: Elazig

MesajTarih: 07.11.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md standı olmasa dahi mdlileri illaki bulursun orda arkadaşım, bunun için hakan dinçer ile görüşsen daha net cvp alabilirsin sanırım
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

illaki olacak arkadaşlar... Bravo

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bir M.D li olarak orada olacağım Bravo
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 07.11.2007 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilet ücretleri ne acaba arkadaşlar???
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caner22
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 07.11.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nerde olucak fuar ben edirne de öğrenciyim.hafta sonu ist. da falan ise seve seve bende gelirim Çok gülüyorum
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısmetse orda olucaz
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nereye gidionuz hangi şehir nerde oluo Sinirlendim Öfkeliyim
Racer50
Üye
Üye

Nereden: Marmara Bölg.

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar şu fuar olayınını detaylı yazında herkes bilgi sahibi olsun ..

Başa dön
Racer50 Çevrimdışı Racer50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MasterBoy
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 07.11.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15. İstanbul, Uluslararası Motorsiklet Fuarı

Yer : Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
Zaman Aralığı : 15 -18 Kasım 2007
Adres : Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Harbiye

15 yıldır motorsiklet tutkunlarını buluşturan İstanbul Uluslararası Motorsiklet Fuarı, en yeni modellerle motorseverleri biraraya getiriyor.

Dünyanın önde gelen tüm markalarının katılımı ile gerçekleşen tek uluslararası Motorsiklet Fuarı, ABD, Avrupa ve Japonya'nın önde gelen şirketlerinin en yeni modellerini sergilemeye hazırlanıyor.

Mart 2007'de düzenlenen fuarda, 81 katılımcı marka, 29,356 nitelikli ziyaretçi ile buluşan fuar, heyecan ve coşku dolu bu sektörü İstanbul'da topluyor.

En detaylı bu galiba... Gülümsüyorum

www.bursamd.com
masterboy@bursamd.com
Başa dön
MasterBoy Çevrimdışı MasterBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 07.11.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motoshow değil demi bu fuar ?
2move
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nıe boyle erken?? nısanda daha bı hos oluyor ama
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
karizmabrk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu küçük fuar Gülümsüyorum asıl motoshow (büyük fuar) nisan ya da mayıs ayında CNR da oluyor...

Bu fuara %50 indirimle davetiye aldım.Sizde almak isterseniz www.interteks.com sitesinden online davetiyeye girin... Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Büyüğünde oluyordu ama bu fuarda da MD standı olacak mı?

.......:::::::Kazasız sürüşler dilerim:::::::.......
Başa dön
karizmabrk Çevrimdışı karizmabrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 08.11.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de bu fuara davetliler arasındayım, ilk gün ziyaret edeceğim, yine de motoshow tadında olabileceğini malesef düşünmüyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karizmatik,daha önceki fuarlarda ücretler ortalama ne kadar oluyodu bende %50 indirim aldım ne kadara gelicek tahminen bir bilgin varmı yada bi,lgisi olan fuar ücretleri hakkında ? ? ? ? ?
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal