md standı olmasa dahi mdlileri illaki bulursun orda arkadaşım, bunun için hakan dinçer ile görüşsen daha net cvp alabilirsin sanırım _________________ Abdullah GÜRALP ^^04 GSX-R 1000^^
nereye gidionuz hangi şehir nerde oluo _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Tarih: 07.11.2007 - 18:43 Mesaj konusu:
Arkadaşlar şu fuar olayınını detaylı yazında herkes bilgi sahibi olsun .. _________________ Motosiklet kullanıyorum çünkü sadece onunla iken sağ bileğim adrenalin seviyemi ayarlayabiliyor.
Yer : Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
Zaman Aralığı : 15 -18 Kasım 2007
Adres : Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Harbiye
15 yıldır motorsiklet tutkunlarını buluşturan İstanbul Uluslararası Motorsiklet Fuarı, en yeni modellerle motorseverleri biraraya getiriyor.
Dünyanın önde gelen tüm markalarının katılımı ile gerçekleşen tek uluslararası Motorsiklet Fuarı, ABD, Avrupa ve Japonya'nın önde gelen şirketlerinin en yeni modellerini sergilemeye hazırlanıyor.
Mart 2007'de düzenlenen fuarda, 81 katılımcı marka, 29,356 nitelikli ziyaretçi ile buluşan fuar, heyecan ve coşku dolu bu sektörü İstanbul'da topluyor.
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 08.11.2007 - 12:15 Mesaj konusu:
ben de bu fuara davetliler arasındayım, ilk gün ziyaret edeceğim, yine de motoshow tadında olabileceğini malesef düşünmüyorum _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
karizmatik,daha önceki fuarlarda ücretler ortalama ne kadar oluyodu bende %50 indirim aldım ne kadara gelicek tahminen bir bilgin varmı yada bi,lgisi olan fuar ücretleri hakkında
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız