Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benzine ZAM.3.13 ytl hayırlı olsun

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benzine ZAM.3.13 ytl hayırlı olsun

Benzine ZAM.3.13 ytl hayırlı olsun
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:16    Mesaj konusu: Benzine ZAM.3.13 ytl hayırlı olsun Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sabah yine benzine zam geldi.
Kaynak
www.skyturkonline.com/news.jsp?c=2&newsId=68071

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşasın yaşasın yuppiiiiiiiii Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

desene yine comolokko olduk Çok gülüyorum

gülün arkadaşlar bozmayın neşenizi üzülünce fazladan zammı geri almadıklarına göre zuhahaha

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM

En son nosscu tarafından 07.11.2007 - 16:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi tabi olmuşken olur.
5 Ytl oluncaya kadar devam. Yansın lambalar, yansın ampuller.
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Daha çok dış borç ödeyecez. Hadi pamuk eller cebe. Öyle arabaya, motora binmek kolay değil. Biz lüx adamlarız. Biz zengin adamlarız ödeyecez tabi.
Sigara 5 YTL mi az gelir 10 yapalım.
Bu türk milleti nelere layık nelere. Herşey Türkiye için. Hedef büyük koşmak gerek Çok gülüyorum vs. vs. Dil çıkarıyorum

Bugünleri mumla arayacağız daha. O benzin iki sene içinde 5 YTL olur bu seferde kimse binmeyince 10 YTL yaparlar fena mı Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dızel race cıksın duy bızı japonya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neye zam yokki??
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim yapacak başka birşey yok.
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E oha
Açık var diye vatandaşın cebine bu kadarda göz dikilmez! Eskiden 100 liraya dolan benzinli araba bugun 140 liraya doluyor. Bu kadar da yüzsüzlük olmaz!
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durmak yok yola devam... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elektriğe %31 zam onaylandı başbakanın imzasını bekliyor. imza ne ne zaman atılırsa atılsın zam 1 kasımda geçerli geriye dönük alınacak deniyor. ben daha ne diyim
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Koş Türkiyem koşşşşş

Ama nereye?
Tabiki banka şubelerine Çok gülüyorum
Vergi dairelerine Çok gülüyorum
Hükümetin güçlü kuvvetli haşin gövdesine Çok gülüyorum

Durmak yok, yola devam

Benzini protesto mu etsek diyecemde, faydasız olur. Ne de olsa bizim Türk milleti yani bizler yıllarca SEVİLMEYE alışık insanlarız. Bu da gelir, bu da geçer Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sürümden kazanma anlayışı yok ucuz olsun herkes alsın bizde sürümden vergimizi alalım mantığı yok. haydi bakalım en fazla vergiyi kim verecek sadece ondan alalım hesabı var. yaptıkları zaman zaten tam yapıyorlar 2 hafta önce 2,87 lerdeydi bugüne bakın Sinirlendim
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrekarasu
Üye
Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bagirmaya kizmaya gerek yok bu hukumeti bizler sectik cekin simdi cezasini Beğenmedim (ben deil)
Başa dön
emrekarasu Çevrimdışı emrekarasu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
fatura ödemekten yoruldum artık Sinirlendim
daha doğrusu harcadıklarımıi kullandıklarmı elbette ki ödeyeceğim ama yok ötv idi yok kdv idi yok ottu yok .oktu bunlar benim harcadıklarımından daha fazla tutuyor...
artık yeter ya cidden Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
kingdrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze-bayramoğlu

MesajTarih: 07.11.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
yaşasın yaşasın yuppiiiiiiiii Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

desene yine comolokko olduk Çok gülüyorum

gülün arkadaşlar bozmayın neşenizi üzülünce fazladan zammı geri almadıklarına göre zuhahaha

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
Başa dön
kingdrift Çevrimdışı kingdrift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrekarasu, belki yeri ve zmanı değil ama gerçekten bana çok büyük bi yararın dokundu belkide bi çok şeyden kurtardın saol dostum.. Çoook seviyorum

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal