Tabi tabi olmuşken olur.
5 Ytl oluncaya kadar devam. Yansın lambalar, yansın ampuller.
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Daha çok dış borç ödeyecez. Hadi pamuk eller cebe. Öyle arabaya, motora binmek kolay değil. Biz lüx adamlarız. Biz zengin adamlarız ödeyecez tabi.
Sigara 5 YTL mi az gelir 10 yapalım.
Bu türk milleti nelere layık nelere. Herşey Türkiye için. Hedef büyük koşmak gerek vs. vs.
Bugünleri mumla arayacağız daha. O benzin iki sene içinde 5 YTL olur bu seferde kimse binmeyince 10 YTL yaparlar fena mı
E oha
Açık var diye vatandaşın cebine bu kadarda göz dikilmez! Eskiden 100 liraya dolan benzinli araba bugun 140 liraya doluyor. Bu kadar da yüzsüzlük olmaz!
Tarih: 07.11.2007 - 16:34 Mesaj konusu:
elektriğe %31 zam onaylandı başbakanın imzasını bekliyor. imza ne ne zaman atılırsa atılsın zam 1 kasımda geçerli geriye dönük alınacak deniyor. ben daha ne diyim _________________
Ama nereye?
Tabiki banka şubelerine
Vergi dairelerine
Hükümetin güçlü kuvvetli haşin gövdesine
Durmak yok, yola devam
Benzini protesto mu etsek diyecemde, faydasız olur. Ne de olsa bizim Türk milleti yani bizler yıllarca SEVİLMEYE alışık insanlarız. Bu da gelir, bu da geçer
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 07.11.2007 - 16:45 Mesaj konusu:
sürümden kazanma anlayışı yok ucuz olsun herkes alsın bizde sürümden vergimizi alalım mantığı yok. haydi bakalım en fazla vergiyi kim verecek sadece ondan alalım hesabı var. yaptıkları zaman zaten tam yapıyorlar 2 hafta önce 2,87 lerdeydi bugüne bakın _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 07.11.2007 - 16:59 Mesaj konusu:
fatura ödemekten yoruldum artık
daha doğrusu harcadıklarımıi kullandıklarmı elbette ki ödeyeceğim ama yok ötv idi yok kdv idi yok ottu yok .oktu bunlar benim harcadıklarımından daha fazla tutuyor...
artık yeter ya cidden _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
emrekarasu, belki yeri ve zmanı değil ama gerçekten bana çok büyük bi yararın dokundu belkide bi çok şeyden kurtardın saol dostum.. _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız