Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sevgili dostum aytekin nur içinde yat :((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sevgili dostum aytekin nur içinde yat :((

sevgili dostum aytekin nur içinde yat :((
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:22    Mesaj konusu: sevgili dostum aytekin nur içinde yat :(( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değerli md dostlarım bu sezon tanıştığım pırlanta gibi bir motor tutkunu arkadaşımızı daha toprağa verdik İstemiyorum başımız sağolsun..olay bu cumartesi olmuş yeni öğrendim telefonuna kardeşi çıktı acı haberi ondan aldım Ağlıyorum kaza yaptığı motor honda 954rr yer yenikapı köprü kavşakta...lütfen soğuk havada fazla hız yapmayın Üzgünüm birde 4tekerli kasaplara dikkat edin Sinirlendim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesiin Üzgünüm
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, basınız sagolsun Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin kardesim basınız sağolsun Üzgünüm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: s virajından ---- İSTANBUL M.D

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin abi o abi yi tanıyorum aynı piyasada çalışıyoduk şişhanede dükkanları vardı bildiğim kadarıyla başımız sağolsun Üzgünüm
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, kardeşim Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Ağlıyorum Üzgünüm

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, kardeşim allah rahmet eylesin Üzgünüm
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sağolsun, allah rahmet eylesin... Üzgünüm
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, başınız sağolsun Üzgünüm
ALLAH rahmet eylesin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin cok uzuldum... Motorunu da satilik yapmis rahmetli ama satamamis heralde 3 tane ilani vardi. Kader iste... Ağlıyorum

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 07.11.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecen burda bir topıkte vardı motorun kaza yapmıs fotosu
allah rahmet eylesın geride kalanlara da sabır versin Ağlıyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 07.11.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri Aynı piyasada çalışıyoduk. Çok üzüldüm. Nur içinde yatsın Allah mekanını cennet, günahlarını affeylesin.
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 07.11.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.11.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sağolsun, allah rahmet eylesin... Üzgünüm
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 07.11.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, senin, sevenlerinin, ailesinin başı sağ olsun...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal