Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaskın rengini değiştirebilirmiyim??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaskın rengini değiştirebilirmiyim??

kaskın rengini değiştirebilirmiyim??
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
spawnem
Üye
Üye

Nereden: avcılar

MesajTarih: 08.11.2007 - 10:45    Mesaj konusu: kaskın rengini değiştirebilirmiyim?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkdaslar.kaskımın rengi motoruma uymuyor (varsın olsun uymasın kafanı korusun yeter diyebilirsiniz ama gorsel güzellikte onemli be)onun içinde rengini değiştirmek istiyorum.oyle resimli can canlı bişi değil sadece 3 renkten olusan basit bişi..yapabilirmiyim diye sorucaktım boyle bişi mumkunmu??konuyu bi kac arkdasa danıstım tabelacılarda reklamcılarda yapabilirsin dediler ama onlarda pek emin değilklerdi.
Başa dön
spawnem Çevrimdışı spawnem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy, nickli arkadaşımız kaskını ay yıldız yaptırdı, kenan sofuoğlu modeli dehşet güzel oldu Gülümsüyorum sor ona yardımcı olur sana Bravo
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.11.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak bılen bırısı cıktı bıle Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airbrush yaptırabilirsin
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.11.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airbrush olabilir kesinlikle sitede tanıtımı vardı
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 08.11.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama bu link sana ardımcı olabilir diye düşündüm.. http://www.motordelisi.com/ftopict-39988-a.html%DDrbrush
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede airbrush mantıklı istediğin sgibi yaptırasilirsin madem görselliğe düşkünsün. Bravo
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.11.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

extreme nıcklı uyede yapıo
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 08.11.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi ki değiştirebilirsin benim bildiğim kadarıylada extreme yapıyor Bravo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 08.11.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet airbrush BENCE de mantıklı
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 08.11.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam airbrush mantıklı onu anladıkta.. airbrush ne anlama gelior onu çözemedim Çok gülüyorum
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.11.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WagranT, kasın ustunu temızleyım ıstedıgın resım şekil vs resımlerı eklemeye denıyo tanı sadee kask degıl
aklına ne gelıyosa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.11.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 boyutlu resim çiziyo havalı kalemle
dövmenin değişik versiyonu gibi düşünebilirsin çook orginal duruyo
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 08.11.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81

tsk.ler güzel biseymis.
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 08.11.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airbrush bencede mantıklı olur...... Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal