Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 07 Kasım 2007 / BROTHERS Cafe FOTOLARI....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 07 Kasım 2007 / BROTHERS Cafe FOTOLARI....

Ankara MD / 07 Kasım 2007 / BROTHERS Cafe FOTOLARI....
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.11.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Ankara MD / 07 Kasım 2007 / BROTHERS Cafe FOTOLARI.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükemmel muhteşem ve en üst seviyede eğlenceli bir Çarşamba buluşmasını yine geride bıraktık.
Ay başı olması ve maaşların yeni yatmış olması sebebi ile sanırım herkezin neşesi herzamankinden biraz daha fazlaydı.
Dün akşamın yıldızı bence kesinlikle Mevlütdür adam tam formundaydı. Mevlütcüm sen bizi güldürdün allahda seni güldürsün.
Gecenin tek sıkıntı yaratan durumu fotoğraf makinesini getirmeyi unutan saygıdeğer arkadaşlarımdır.
Bu sebepten dün geceye ait sadece elimizde birkaç foto var ve bunlarda cep telefonu ile çekilmiştir.
Görüntü kalitesi ve bu durumdan dolayı affoluna.
Madem fotomuz az ve görüntü kalitesi düşük o zaman bu geceyi biz anlatalım.
Haydi bakalım millet ne kadar yaratıcısınız görelim.
Anlatın bakalın dün neler yaptıklarınızı.

Parlak çocuk Emre ve Ben

Sevgili dedemiz Ziya abi (Dedem elimde çok yaratıcı fotolar var bilgin olsun Gülümsüyorum )

Fatih

Terbiyesiz Caner

Volkan (Emrenin sana takdığı isim halen aklıma geldikçe karnıma ağrılar giriyor.)

Volkan ve Mevlüt

Beniz

Emre ve Nihat
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 08.11.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah neşeniziher daim böyle yapsın. Yüzünüzden gülücükleriniz hiç eksik olmasın.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 08.11.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, ALLAH keyfinizi daim etsin Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 08.11.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taylan cım ellerine sağlık. güzel bi geceydi Delirdim
gelen ve eğlencemize ortak olup, neşemizin katlanarak artmasına sebep olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

görüşmek üzere OK OK

En son canerdemir79 tarafından 08.11.2007 - 12:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.11.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep mutlu olun inşallahh Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 08.11.2007 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ohh ne güzel siz orda biz burda bir çarşamba günü geçirdik yani Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nnc77
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.11.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar .Evet çarşamba çok eğlenceli geçti kahkaların ardı arkası kesilmedi Delirdim Mevlüt dün akşam oldukça formundaydı esprilerin ardı kesilmedi Göz kırpıyorumEmrem sakalsız baya bi parlamışın hani bir de şu şapkanın sahibinden nerede satıldığını öğrenmek istiyorum Emreye dart oynarken uğur getirsin die takacam. Delirdim Delirdim Delirdim bu arada Taylanım şu yandan dik karşıdan motora binme hikaayesi müthişti hele mevlütün uyarlaması kaşı takıma Göz kırpıyorum sorması kopardı beni hala düşündükçe gülüyorum.Geceye emeği geçen ve bizimle ortamda olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bravo
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende herkeze teşekkür ediyorum. elimden geldiğince ortamı neşelendirmeye çalıştım. bilmeden bi hatamız kusurumuz varsa affola..

gelelim geceye...

emre abi sakalsız hakkaten çok parlak olmuş cıbıl cıbıl Çok gülüyorum Çok gülüyorum 5 yıl birden gençleşmiş
caner abi neşeli görünsede biraz durgun gibiydi sanki ama sonradan açıldı (süzme muhabbetinden olsa gerek)
taylana sölicek bişey yok zaten ama dün akşam çok önemli şeyler öğrendim kendisinden keşke daha önce söleseydi.bide ben skorları hatırlayamadım biri bana tekrar anlatırsa iyi olur.
beniz dün akşam çok şıktı maaşallah diyelimde nazar değmesin.
taylan ve emre abinin havuca benzeyen şapkalı resimleri müthiş çıkmış bu arada
kısacası son derce süper bi geceydi.. daha çok şey anlatırdımda şimdi bunun yeri değil Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum anlatamadığım bi çok şey oldu... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ayrıca fenerbahçemizede bizi gururlandırdığı için burdan teşekkürlerimi sunuyorum akşam maç izlememiz başka nedenlerden dolayı zor oldu ama en azından golleri görebildik Dil çıkarıyorum

NOT: arkadaşlar dün akşam gösterdiğim (telefon) kılıftan isteyen olursa temin edebilirim ben denedim çok işe yarıyo süzme müzme idare edin ardık... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
extradark
Üye
Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok eğlenceli bir buluşmaydı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

gerçi fazla duramdım Ağlıyorum

tekrar görüşmek üzere Bravo
Başa dön
extradark Çevrimdışı extradark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mjaft
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii diyelim ii olsun bakalım Çok gülüyorum yok yok ii bi geceydi yaw baya ii oluyomuş böle takılmak hoş bana motor satmaya kalktınızda olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum artık parayı biriktirince inş o da olacak
Başa dön
mjaft Çevrimdışı mjaft Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm gece çok güzeldi uzun bi aradan sonra yine hep birlikte idik.Bu arada gün geçtikçe ankara md.nin sayısının hızla artığına görmekde çok güzel.o kadar çok gelen oluyorki artık isimleri karıştırır olduk. Bravo
haa bu arada ihsan abiyi gören oldumu yahu..yoksa malum mekana yatay geçişmi yaptı??
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, öncelikle sana çok teşekkür ederim bu ne len fotoya bak gülmekten yazamıyom.mewlut_06, lan mevlüt oglum bi süzme çıkardın bittim valla bendemi kulansam yok o olmaz len sonra süzme olr ugraşırız.leopoldo, yaw dede.sendede ne kasa varmış bi pantolon olduramadık yaw hepsini dednedin mankenmi olacan ne.nnc77, ya sendemi şu elottronik işine başladın olmuyoyaw.canerdemir79, senin neyin var kardeşin neden biraz durgun gibiydin gerçi son anlarda biraz aştın ama yinede anlayamadıgım bi durum var sanki.neyse hayırlısı olsun inşallah.valla ne geceydi ama herkez full kadro ordaydı gelmeyen BENİZVEESİN HANIMda geldi.güzel keyfli bi gece oldu ve tanı madıgım kişilerde vardı onlarada burdan tekrar hoşgeldiniz diyorum.ya HOTMETAL kardeşim kızmadın degilmi dünden ben sana küçük oldugun için şaka yapıyor dum hani espiri olsun babında.seviyoruz seni ondan.İHSAN ABİYEDE BUEDAN HÖRMETLER diyelimde.saygılar abi.biraz erken kaçtın gibi sanki.CADDE ŞEYTANI hayırlı olsun araban gördüm çok şekilmiş.ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin.gelen ve neşemize katılan tüm arkadaşlarımıza burdan teşekkürler. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafacbr600f, yahu türkçenin anasını bellemişsin yine. Çok gülüyorum
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafacbr600f, abi naptın ya okurken bile yoruldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo, yaw dede biliyonya ben türkçe canavarıyım Çok gülüyorum mewlut_06, lan ayda yılda bi yazdık onuda okuyamadınızmı tabi benim yazıma alışkın degilmisinizhehehe Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal