Tarih: 08.11.2007 - 15:48 Mesaj konusu: bu gece 22.20 de ATV de motorcuların filmi var.
Motorsiklet camiasının seveceğini sandığım bir film bu gece 22.20 de ATv de ,dsaha iyi bir seçeneğiniz yoksa sizde bakıverin. _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Ben izledim bunu çok saçma bir film.Şu uzun saçlı adam motorun üzerinde 400 le gidiyor ama kafasında kask yok,birde şehir içinde bu hızı yapıyor.En sonunda da düşüyor ama bir şey olmuyor _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 08.11.2007 - 16:03 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ben izledim bunu çok saçma bir film.Şu uzun saçlı adam motorun üzerinde 400 le gidiyor ama kafasında kask yok,birde şehir içinde bu hızı yapıyor.En sonunda da düşüyor ama bir şey olmuyor
-Athos- abi,adamın saçı bozulursa karizması çizilir Hele birde racing makinalarla ormanın içinde kapışıyorlar adam dağda bayırda racinge 300 hız yaptırıyor.birde ellerini bırakıp iki eliyle önündeki motorcuya ateş ediyor.Trenlerin üstüne atlıyorlar.Olmadı trenin içine motorlarla giriyorlar _________________ BoZKuRT MD
HaYaBuSanında dediği gibi saçmalıklar çok fazla ama yinede sesler ve görüntüler hoş.. adam o hızda giderken arkasına dönüp ateş ediyor _________________
HaYaBuSa, o hızda o refleks adamı takdir ettim bende...
saçların bozulmaması da bı başka entresan konu..
son olarak o gözlük nasıl hala suratta duruyor.ben geçen 100 le giderken düşürüyodum azkalsın.. _________________ Büyüyünce Zx10r
+
Ama ondan önce Kum rengi 636
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
Tarih: 08.11.2007 - 16:14 Mesaj konusu:
HaYaBuSa, hakketten olacak iş değil bende izledim filmi ama yinede heyecan var.. aşk var ...
heleki şu fotoğrafta çok şey var _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 08.11.2007 - 16:20 Mesaj konusu:
HaYaBuSa demiş ki:
Ben izledim bunu çok saçma bir film.Şu uzun saçlı adam motorun üzerinde 400 le gidiyor ama kafasında kask yok,birde şehir içinde bu hızı yapıyor.En sonunda da düşüyor ama bir şey olmuyor
Aynen.İnsan bir motorcuya danışır çekiyorken.Buna yapsak saçma olurmu,bunu yapsak doğru olurmu diye.Ne zaman seyretsem gülüyorum bu filme Hele şehir içi drag yapıyorlar motorlar 5 vitesi bitiriyor hızları hala 120km
Finalde toprak yolda drag yapıyorlar.finişten 25 metre sonra orman var.finiştende top seeedle geçiyorlar.
Yolda yol lastiği toprağa girince lastikler croos lastiği oluyor birden motorlarda yükseltilmiş.Ofsayt heryeri filmin _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
HaYaBuSanında dediği gibi saçmalıklar çok fazla ama yinede sesler ve görüntüler hoş.. adam o hızda giderken arkasına dönüp ateş ediyor
Bu filan yine iyi be kardeşim,otrenin üstüne zıplama olayına bittim ben.Tarlanın içinde o demir ne geziyor.Tamda rayların yanına koymuşlarki birisi gelsin trenin üzerine uçsun
SnoopDogg, ne kadar refleks varsa hepsi bu adamda mevcut
GSXR-PRO, haklısın Ali abi _________________ BoZKuRT MD
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız