Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu gece 22.20 de ATV de motorcuların filmi var.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu gece 22.20 de ATV de motorcuların filmi var.

bu gece 22.20 de ATV de motorcuların filmi var.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 08.11.2007 - 15:48    Mesaj konusu: bu gece 22.20 de ATV de motorcuların filmi var. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorsiklet camiasının seveceğini sandığım bir film bu gece 22.20 de ATv de ,dsaha iyi bir seçeneğiniz yoksa sizde bakıverin.
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 08.11.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skyhawk,
Alıntı:

sizde bakıverin.

Tamam hadi,bizde bakıverelim Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.11.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flımın adı nedır ??

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

HaYaBuSa, dalga gecme Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.11.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Filmin adı TORQUE. Türkçeye Hız Tutkunları diye çevirmişler. Filmden iki kare.

Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben izledim bunu çok saçma bir film.Şu uzun saçlı adam motorun üzerinde 400 le gidiyor ama kafasında kask yok,birde şehir içinde bu hızı yapıyor.En sonunda da düşüyor ama bir şey olmuyor Çok gülüyorum

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ben izledim bunu çok saçma bir film.Şu uzun saçlı adam motorun üzerinde 400 le gidiyor ama kafasında kask yok,birde şehir içinde bu hızı yapıyor.En sonunda da düşüyor ama bir şey olmuyor

saçı da bozulmuyordur tahminen Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu filmde y2k da var
çok heyecanlı bi film
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-Athos- abi,adamın saçı bozulursa karizması çizilir Çok gülüyorum Hele birde racing makinalarla ormanın içinde kapışıyorlar adam dağda bayırda racinge 300 hız yaptırıyor.birde ellerini bırakıp iki eliyle önündeki motorcuya ateş ediyor.Trenlerin üstüne atlıyorlar.Olmadı trenin içine motorlarla giriyorlar Çok gülüyorum

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yvz demiş ki:
bu filmde y2k da var
çok heyecanlı bi film

En son Arthas tarafından 08.11.2007 - 16:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt geyik ama yinede efsaneeeeee zaten topu topu kaç tane motosiklet e dair film varki sahip çıkalım filmlerimizeee Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSanında dediği gibi saçmalıklar çok fazla ama yinede sesler ve görüntüler hoş.. adam o hızda giderken arkasına dönüp ateş ediyor Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, o hızda o refleks adamı takdir ettim bende...
saçların bozulmaması da bı başka entresan konu.. Dil çıkarıyorum

son olarak o gözlük nasıl hala suratta duruyor.ben geçen 100 le giderken düşürüyodum azkalsın..
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Çok gülüyorum Çok gülüyorum hakketten olacak iş değil bende izledim filmi ama yinede heyecan var.. aşk var Çoook seviyorum Çoook seviyorum ...
heleki şu fotoğrafta çok şey var Dil çıkarıyorum

pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa demiş ki:
Ben izledim bunu çok saçma bir film.Şu uzun saçlı adam motorun üzerinde 400 le gidiyor ama kafasında kask yok,birde şehir içinde bu hızı yapıyor.En sonunda da düşüyor ama bir şey olmuyor Çok gülüyorum

Aynen.İnsan bir motorcuya danışır çekiyorken.Buna yapsak saçma olurmu,bunu yapsak doğru olurmu diye.Ne zaman seyretsem gülüyorum bu filme Gülümsüyorum Hele şehir içi drag yapıyorlar motorlar 5 vitesi bitiriyor hızları hala 120km Beğenmedim
Finalde toprak yolda drag yapıyorlar.finişten 25 metre sonra orman var.finiştende top seeedle geçiyorlar. Beğenmedim
Yolda yol lastiği toprağa girince lastikler croos lastiği oluyor birden motorlarda yükseltilmiş.Ofsayt heryeri filmin Beğenmedim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.11.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sTaRt,
Alıntı:

HaYaBuSanında dediği gibi saçmalıklar çok fazla ama yinede sesler ve görüntüler hoş.. adam o hızda giderken arkasına dönüp ateş ediyor

Bu filan yine iyi be kardeşim,otrenin üstüne zıplama olayına bittim ben.Tarlanın içinde o demir ne geziyor.Tamda rayların yanına koymuşlarki birisi gelsin trenin üzerine uçsun Çok gülüyorum

SnoopDogg, ne kadar refleks varsa hepsi bu adamda mevcut Çok gülüyorum

GSXR-PRO, haklısın Ali abi Çok gülüyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal