Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - şaka gibi ama gerçek !!! Hyosung GT 650 R

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

şaka gibi ama gerçek !!! Hyosung GT 650 R

şaka gibi ama gerçek !!! Hyosung GT 650 R
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
acemi_couk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 08.11.2007 - 17:23    Mesaj konusu: şaka gibi ama gerçek !!! Hyosung GT 650 R Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Hazır Hyosung yorumları hızlanmışken Gülümsüyorum motor almayı düşünüyorum çevremdeki arkadaşlarımada söylemiştim bu gün bir arkadaşım aradı tanıdığı birisi acil olarak paraya sıkışmış ve motorunu satıyomuş ilgilenirsen 2007 Hyosung GT 650 R'yi 6000(ALTIBİN)YTL'ye satıyo dedi ben 250'liklerine bakıyodum onların başlangıç fiyatına denk geliyo neredeyse...Daha bakmaya gitmedim işlerimi ayarlayıp yarın bakmaya çalışcam.Motor hakkında çokta ayrıntılı bilgi sahibi değilim bildiğim kadarıyla hasarı yada kazası yok acil ihtiyaçtan dolayı bu fiyata satıyo nakitim olmadığı için bir hafta süre istedim motoru alıp bir kaç ay kullandıktan sonra satıp R6 almayı düşünüyorum.Hyosung almayı düşündüğüm için daha önce açılan topicleri okudum motoru servise göstermeyi düşünüyorum İzmir'den gerek servis için gerekse alım için önerilerde bana yardım edebilecek arkadaşlar varmı?(pm'denveya msn'den ulaşabilirler) İçten yardımlarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden teşşekkürler.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 08.11.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne diyelim abi hayırlısı olsun.Ama iyi ucuz demiş 2. elleri 9.000 & 11.000 YTL arası diye biliyorum.Şimdiden hayırlı olsun OK OK OK
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 08.11.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2007 Hyosung GT 650 R'yi 6000(ALTIBİN)YTL

fıyatı normal..hayırlısı olsun
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 08.11.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karar senin fiyat normal
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 08.11.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normal mi?
gt650r dio yav benmi yanlış okudum?
bence bu fiyat çok uygun.hatta korkulur bu fiyattan.aman kardeşim dikkat et bi katekülle olmasın.8-9bin ytl en uygunu bence 6bin çok iyi.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 08.11.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yapmayın ya slayer2694 kardeş doğru söylemiş bende o civarda biliyorum 6.000 YTL'de HYOSUNG GT 650R bulmak bu zamanda çok zor. OK OK
Dostum sen iyice baktır motora. İyi fikir İyi fikir İyi fikir
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 08.11.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acemi_couk, o işte bi ip... yoksa fiyat güsel Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 08.11.2007 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet o paralara 250 veriyorlar fiyat normal felan demeyin şimdi
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puahhah ben 6.500ytl ye gt250r satmıştım 1.5 yıl önce... o motorda bişi vardır mutlaka yada ölüm kalım meselesi filan vardır acil bi olaydan dolayı para filan gerekmiştir ama düşük bi ihtimal...
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynen piyasayı bilmeden bencede anormal ki 250likler 6 dan başlıyor.Nakite sıkışılırda yarı fiyatına satılırmı bilmiyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemen al kardeş bence kaçmaz fırsat. Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

iyice baktır harcı borcu kazası çalıntı olabilir şasi numarasına motor numarasına bak sonra temiz kağıdına bak herşey tamam mı o zamanustana git motora baksın tavsiyem yetkili servisi git baksın oda tamamsa fiyatı çok iyi içine sindiyse bastır parayı ewe motorla git Gülümsüyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

var bu işte bi bit yenği Üzgünüm

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
acemi_couk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hani kelepir derler ya tam o tarzda bende kaçırmak istemiyorum.Sadece motoru göstermek için burda Hyosung servisi olan götürebileceğim danışabileceğim yardım edebilecek birisi varmı onu öğrenmek istiyorum teşşekkürler şimdiden

highbrow Bravo
icha
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen ALAMAYACAK GİBİ OLURSAN KARDEŞ BEN ALAYIM. O PARAYA ÇOK İYİYMİŞ YAW:) AMA SEN GENE DE SAĞINA SOLUNA İİ BAKTIR:)
icha Çevrimdışı icha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal