Tarih: 08.11.2007 - 17:23 Mesaj konusu: şaka gibi ama gerçek !!! Hyosung GT 650 R
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Hazır Hyosung yorumları hızlanmışken motor almayı düşünüyorum çevremdeki arkadaşlarımada söylemiştim bu gün bir arkadaşım aradı tanıdığı birisi acil olarak paraya sıkışmış ve motorunu satıyomuş ilgilenirsen 2007 Hyosung GT 650 R'yi 6000(ALTIBİN)YTL'ye satıyo dedi ben 250'liklerine bakıyodum onların başlangıç fiyatına denk geliyo neredeyse...Daha bakmaya gitmedim işlerimi ayarlayıp yarın bakmaya çalışcam.Motor hakkında çokta ayrıntılı bilgi sahibi değilim bildiğim kadarıyla hasarı yada kazası yok acil ihtiyaçtan dolayı bu fiyata satıyo nakitim olmadığı için bir hafta süre istedim motoru alıp bir kaç ay kullandıktan sonra satıp R6 almayı düşünüyorum.Hyosung almayı düşündüğüm için daha önce açılan topicleri okudum motoru servise göstermeyi düşünüyorum İzmir'den gerek servis için gerekse alım için önerilerde bana yardım edebilecek arkadaşlar varmı?(pm'denveya msn'den ulaşabilirler) İçten yardımlarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden teşşekkürler. _________________ SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFFERRUATTIR.VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERK EDİLEMEZ
Tarih: 08.11.2007 - 17:40 Mesaj konusu:
Ne diyelim abi hayırlısı olsun.Ama iyi ucuz demiş 2. elleri 9.000 & 11.000 YTL arası diye biliyorum.Şimdiden hayırlı olsun _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Tarih: 08.11.2007 - 20:21 Mesaj konusu:
normal mi?
gt650r dio yav benmi yanlış okudum?
bence bu fiyat çok uygun.hatta korkulur bu fiyattan.aman kardeşim dikkat et bi katekülle olmasın.8-9bin ytl en uygunu bence 6bin çok iyi.
Tarih: 08.11.2007 - 20:25 Mesaj konusu:
Arkadaşlar yapmayın ya slayer2694 kardeş doğru söylemiş bende o civarda biliyorum 6.000 YTL'de HYOSUNG GT 650R bulmak bu zamanda çok zor.
Dostum sen iyice baktır motora. _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
puahhah ben 6.500ytl ye gt250r satmıştım 1.5 yıl önce... o motorda bişi vardır mutlaka yada ölüm kalım meselesi filan vardır acil bi olaydan dolayı para filan gerekmiştir ama düşük bi ihtimal... _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 549 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 08.11.2007 - 21:16 Mesaj konusu:
iyice baktır harcı borcu kazası çalıntı olabilir şasi numarasına motor numarasına bak sonra temiz kağıdına bak herşey tamam mı o zamanustana git motora baksın tavsiyem yetkili servisi git baksın oda tamamsa fiyatı çok iyi içine sindiyse bastır parayı ewe motorla git
Arkadaşlar hani kelepir derler ya tam o tarzda bende kaçırmak istemiyorum.Sadece motoru göstermek için burda Hyosung servisi olan götürebileceğim danışabileceğim yardım edebilecek birisi varmı onu öğrenmek istiyorum teşşekkürler şimdiden
highbrow _________________ SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFFERRUATTIR.VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERK EDİLEMEZ
sen ALAMAYACAK GİBİ OLURSAN KARDEŞ BEN ALAYIM. O PARAYA ÇOK İYİYMİŞ YAW:) AMA SEN GENE DE SAĞINA SOLUNA İİ BAKTIR:) _________________ Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız