Beyler 3-4 gün önce bursa korumaxdaki toyz shop a bir tane model fireblade almaya gittim ancak vitrindeki gsxr1000 i görünce ve uzaktan kumandalı olduğunu duyunca bir anda onu almaya karar verdim beyler çok tavsiye ederim gsxr1000 in bire bir kopyası 1:9 küçültülmüş sürmek o kadar keyifliki birde diğer uzaktan kumandalı motorsikletler gibi 4 tekerde gitmior resmen 2 tekerde gidior yandan destekleri var ve gazı köklediğinizde bi anda iki tekere çıkıyor sürmek zor ama bi o kadarda keyifli herkeze tavsiye ederim yakında resminide koyucam şu anda ilk motorsikletim olan gsxr1000 in
foto telefonda kablo babamın telefonuna uyuyor o gelince atıcam ama çok dehşet makina sadece sarı-siyah rengi var ama güzel fiyatta çok fazla değil sanırım 60 ytl gibi birşey ama pille çalışıyor o kötü şarjlı olsa çok ii olucakmış
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 08.11.2007 - 19:33 Mesaj konusu:
Kışın motor keyfi böyle oluyor demek ki
model motosiklet _________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız