Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Bu Cumartesi MADO Cafedeyiz 10/11/2007

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Bu Cumartesi MADO Cafedeyiz 10/11/2007

Konya MD Bu Cumartesi MADO Cafedeyiz 10/11/2007
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.11.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Konya MD Bu Cumartesi MADO Cafedeyiz 10/11/2007 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu Cumartesi MADO cafedeyiz.MADO Cafenin sahipleri 100 kişilik yerlerini Cumartesi günü sadece biz delilere ayırdı.Rahatça konuşup eğlenebileceğimiz güzel bir ortam ayarladılar.

Saat 19:30'da MADO da buluşmak dileğiyle

Mado cafe Anıt'ta

Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 08.11.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi Ailecek ordayız Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 08.11.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ins ordayız mudurum saolasın iyi ki varsın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mtmrtmuho
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: qonya

MesajTarih: 08.11.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ordayım inş Göz kırpıyorum
Başa dön
mtmrtmuho Çevrimdışı mtmrtmuho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: München/

MesajTarih: 08.11.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, ahmet abiiiii ya kafayi yicem ben burda okulu birakip gelecem sonunda oraya Delirdim Delirdim costunuz iyicene sizden cok cafe sahipleride costu yarisa girdiler size hizmet edecekler diye pesssss valla pesss Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum KONYA MD iyi eylenceler
Başa dön
Jiggy Çevrimdışı Jiggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ReHa, sesini duydum çok mutlu oldum gardaşııımmmm Delirdim Delirdim

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr750, Eyvallah Gülümsüyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr750, senin orayıda ziyarete geleceğiz Çok gülüyorum

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, Şükrü Abi bu yerinizi çok beğendim çok ışıklı Gülümsüyorum konya md nin neşeli insanlarıyla daha da aydınlatırsınız ortamı Bravo abi bide bu sema gösterileri falan demiştik izlicem demiştik ama hala daha ne zaman olduğunu tam kestiremedik.. kaçırmadık inşallah dimi ?
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ReHa, sesini duydum çok mutlu oldum gardaşııımmmm

HaYaBuSa, ahmet abimmm bende :kalp:burda olmuyor öyle yazmayala sesini alinca telefonda ancak ozaman doyuyorum sana

En son Jiggy tarafından 08.11.2007 - 22:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.11.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi günü tüm delileri bekliyoruz.Mekan 100 kişilik ve sadece biz deliler için rezerve edildi Delirdim Delirdim

Başa dön
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, Aşagı ayrancı yukarı ayrancı ışıklı kazinolar falan Dil çıkarıyorum Delirdim

Kaçırmadın Pınarcıgım bizi izlemeye devam et Çok gülüyorum
Başa dön
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 08.11.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEKAN güzel şehir güzel herşeyi geçelim KONYA MD bambaşka bir güzel hadi bakalım fotoğrafları bekliyoruz Bravo Bravo
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, HaYaBuSa, aha tamam simdi bir ay bunlar kafa dinler diyorum bi bakiyorum dügün bi bakiyorum eylence size yorum yazmaya yetisemiyorum siz masallah herseye yetisiyorsunuz dur MD nin kafasina vurayim nazar deymesin baskanlarima da KONYA MD yede Delirdim Delirdim Dil çıkarıyorum
Başa dön
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23, Sende gel çaglarım

ReHa, Teşekkürler Rehacım özledik seni gelmeni bekliyoruz
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal