Tarih: 08.11.2007 - 20:18 Mesaj konusu: Konya MD Bu Cumartesi MADO Cafedeyiz 10/11/2007
Arkadaşlar bu Cumartesi MADO cafedeyiz.MADO Cafenin sahipleri 100 kişilik yerlerini Cumartesi günü sadece biz delilere ayırdı.Rahatça konuşup eğlenebileceğimiz güzel bir ortam ayarladılar.
HaYaBuSa, ahmet abiiiii ya kafayi yicem ben burda okulu birakip gelecem sonunda oraya costunuz iyicene sizden cok cafe sahipleride costu yarisa girdiler size hizmet edecekler diye pesssss valla pesss KONYA MD iyi eylenceler
Tarih: 08.11.2007 - 21:45 Mesaj konusu:
capodelcapo, Şükrü Abi bu yerinizi çok beğendim çok ışıklı konya md nin neşeli insanlarıyla daha da aydınlatırsınız ortamı abi bide bu sema gösterileri falan demiştik izlicem demiştik ama hala daha ne zaman olduğunu tam kestiremedik.. kaçırmadık inşallah dimi _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Cumartesi günü tüm delileri bekliyoruz.Mekan 100 kişilik ve sadece biz deliler için rezerve edildi _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
capodelcapo, HaYaBuSa, aha tamam simdi bir ay bunlar kafa dinler diyorum bi bakiyorum dügün bi bakiyorum eylence size yorum yazmaya yetisemiyorum siz masallah herseye yetisiyorsunuz dur MD nin kafasina vurayim nazar deymesin baskanlarima da KONYA MD yede
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız