Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - I.Köprü yolunda polis -motorcu yumruk yumruga..İNANILMAZ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

I.Köprü yolunda polis -motorcu yumruk yumruga..İNANILMAZ

I.Köprü yolunda polis -motorcu yumruk yumruga..İNANILMAZ
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 09.11.2007 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kestelli, valla mevzu çok ilginç birader acaba nasıl bi diyalog geçti buda çok önemli ama keske yasanmasaymıs ıyyyyy polis duydummu içim bi berbat oluyo zatenn kanımız uyusmuycak biz bu motor sevdasında yüzerken onlarla hiçbizaman bunun baska ifadesi yokk Öfkeliyim

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.11.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Polise mukavemetten kamu davası açılır o arkadaşa... Polisler sahte sağlık raporu alıp kendilerini gazi gösterirler.. Aynısı başıma geldi..2006 mayıs ayında olmuştu 2007 aralık ayına mahkeme verdiler.. Uğraş dur işin yoksa...

Savcılığa çıkarsa tutuklanma riski var,ben çıktığım serbest bırakmışlardı ama açılan kamu davasına bir çözüm yok çıkıp yargılancaz. Polis dedinmi huyuna gitmek zorundasın,adam hıyarağalığı bile yapsa yapacak bişi yok...Huyuna gitmekten başka çare yok...

O arkadaş şimdi nezarettedir,esrarkeşi,gaspçısı,hırsızıyla aynı koğuşu paylaşıyodur.Kötü bir duygu,arkadaşa geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin.Her genç nezarete girebilir,çok sorun teşkil eden bir şey değil ama hiç hoş bir duygu değil.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 09.11.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polis demekki dokundurucu konuşmuşki eleman da geçirmiş hiç birşeyi düşünmeden. ilginç bir olay ?
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 09.11.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, abi haklısın tabi bi yerde ben her zaman çok saygılı yaklaşmışımdır her camiada oldğu gbi onların arasında da harbiden çok kendini bilmez adamlar var insan kendni zor tutuyo bazen patlamamak için ben kendi adıma askeri bi personel olarak alttan alıyorum ama işin cılkı çıktımı onlardan fazla veriyorum kalayı baba napçan onlarda insanlara afedersn it muamelesi yapıyo (bazıları için sözüm hepsi değl)özellkle motorcu ya karsı hiç değşmeyen bi antipati var adamlarda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.11.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu polislerin yetkilerini ve pskolojilerini yapılandırmak gerekir.gerekli yerde pısırık kalırlar gereksiz yerlerde mafya olurlar bu işe bir dur demek lazım ayrıca benimde silivride e-5 den gidiyorum arabamla polis hız kontrolu diye 120 ile giderken önüme atlıyo ya bu ne biçim iştir Sinirlendim Sinirlendim çarpıyodum adamlara, önümdekiler kapışıyodu onları durdurmak için tüm yola atladılar çarpsak sonra suçlu oluruz Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 09.11.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acaba polis ne dedi ? ? inan başıma geldiğini hayal bile edemiyom çok şükür eksik evrakım yok Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhtemelen polis küfür etti kız arkadaşının yanında adamda haklı olarak daldı polise..
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asphaltkowboy
Üye
Üye

MesajTarih: 09.11.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

..bizim motorcu arkadaşlarımızda yüzde yüz masum değiller.. emniyet şeridinden vali geçiyor,emniyet müdürü,vs . ama üzülerek söylüyorum bizim motorcular hiç tınlamıyorlar hatta yol bile wermiyorlar makam aracına aracın içindeki zevat da haliyle sinirleniyor alıyor eline telsizi yolunun üzerinde ne kadar trafik memuru warsa basıyor fırçayı onlarda emirkulu neyapsın emri uyguluyor bence emniyet şeridinde giderken biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor çevremizdeki araçlara özellikle sivil tepe lambası yanan araçlara yoksa bu gidişle emniyet şeridine ayak basamıyacaz..
Başa dön
asphaltkowboy Çevrimdışı asphaltkowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 09.11.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polise kafa atacak kadar gözü karardıysa adamın bilmiyorum yani polis ne dediyse artık bide kız arkadaşı var adamın yanında ? ? ? ? İstemiyorum tuhaf valla
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
honda-cin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.11.2007 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamın motrculara bakış açısı önemli kesin argo yada ters birşey söylediki motorcu ona vurdu neden diyerleriğle münakaşası olmamış.... Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 09.11.2007 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyisi plakasız motor abi böyle durumlarda gaza devam Sinirlendim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oguzbatu43_5
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kütahya/simav

MesajTarih: 09.11.2007 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence suçlu polistir biz her zaman yaşıyoruz sivilken halledecen abi hakediyolar
Başa dön
oguzbatu43_5 Çevrimdışı oguzbatu43_5 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2007 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla üstad yazdıklarını okudum,gelen cevapları okumadım..10 dakka önce başımdan gecen şu.Sahilde bira içiyoruz,motor falan yok,ayaktayız,sarhoş değiliz..Ortada bi konu var yüksek sesle bişeyler konuşuyoruz,karakol yanımızda.Bir araba geldi ne oldugu belli değil,içinden serseri tipli,kolları kapanmayan dayımıdır nedir biri indi (3 yıldız komsermiş ben tanımam)gençler hadi evinize lan dedi,diyen dallama benden kaç yaş ufak.Sonrası karıştı,ne diyosunlan sen,sen kimsin lan,falan filan..Gerisi ne oldu polisin aklı gitti,ben evde bu mesajı yazıyorum..
Anlatmak istediğim şu ,polis kime ne şekil davranacagını bilmiyo,cevreniz varsa kafasını gözğünü kırın.Bitanesi adamsa serefsizim...

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Polis bu ülkedeki en büyük mafyadır.
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.11.2007 - 04:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Stronger: abi yazdıkların suç teşkil edebilir.Editle istersen.Sen bilirsin tabi.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 09.11.2007 - 04:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük şehirlerde nasıldır bilmiyorum ama küçük yerleşim birimlerinde, nüfusu az olupta az çok herkesin birbirini tanıdığı yerlerde polisler tamamen adamına göre muamele yapıyor...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal