Tarih: 09.11.2007 - 00:20 Mesaj konusu:
kestelli, valla mevzu çok ilginç birader acaba nasıl bi diyalog geçti buda çok önemli ama keske yasanmasaymıs ıyyyyy polis duydummu içim bi berbat oluyo zatenn kanımız uyusmuycak biz bu motor sevdasında yüzerken onlarla hiçbizaman bunun baska ifadesi yokk _________________
Polise mukavemetten kamu davası açılır o arkadaşa... Polisler sahte sağlık raporu alıp kendilerini gazi gösterirler.. Aynısı başıma geldi..2006 mayıs ayında olmuştu 2007 aralık ayına mahkeme verdiler.. Uğraş dur işin yoksa...
Savcılığa çıkarsa tutuklanma riski var,ben çıktığım serbest bırakmışlardı ama açılan kamu davasına bir çözüm yok çıkıp yargılancaz. Polis dedinmi huyuna gitmek zorundasın,adam hıyarağalığı bile yapsa yapacak bişi yok...Huyuna gitmekten başka çare yok...
O arkadaş şimdi nezarettedir,esrarkeşi,gaspçısı,hırsızıyla aynı koğuşu paylaşıyodur.Kötü bir duygu,arkadaşa geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin.Her genç nezarete girebilir,çok sorun teşkil eden bir şey değil ama hiç hoş bir duygu değil. _________________
Tarih: 09.11.2007 - 00:28 Mesaj konusu:
ryangt, abi haklısın tabi bi yerde ben her zaman çok saygılı yaklaşmışımdır her camiada oldğu gbi onların arasında da harbiden çok kendini bilmez adamlar var insan kendni zor tutuyo bazen patlamamak için ben kendi adıma askeri bi personel olarak alttan alıyorum ama işin cılkı çıktımı onlardan fazla veriyorum kalayı baba napçan onlarda insanlara afedersn it muamelesi yapıyo (bazıları için sözüm hepsi değl)özellkle motorcu ya karsı hiç değşmeyen bi antipati var adamlarda _________________
Tarih: 09.11.2007 - 00:31 Mesaj konusu:
bu polislerin yetkilerini ve pskolojilerini yapılandırmak gerekir.gerekli yerde pısırık kalırlar gereksiz yerlerde mafya olurlar bu işe bir dur demek lazım ayrıca benimde silivride e-5 den gidiyorum arabamla polis hız kontrolu diye 120 ile giderken önüme atlıyo ya bu ne biçim iştir çarpıyodum adamlara, önümdekiler kapışıyodu onları durdurmak için tüm yola atladılar çarpsak sonra suçlu oluruz _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 09.11.2007 - 00:33 Mesaj konusu:
acaba polis ne dedi inan başıma geldiğini hayal bile edemiyom çok şükür eksik evrakım yok _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 09.11.2007 - 01:26 Mesaj konusu:
..bizim motorcu arkadaşlarımızda yüzde yüz masum değiller.. emniyet şeridinden vali geçiyor,emniyet müdürü,vs . ama üzülerek söylüyorum bizim motorcular hiç tınlamıyorlar hatta yol bile wermiyorlar makam aracına aracın içindeki zevat da haliyle sinirleniyor alıyor eline telsizi yolunun üzerinde ne kadar trafik memuru warsa basıyor fırçayı onlarda emirkulu neyapsın emri uyguluyor bence emniyet şeridinde giderken biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor çevremizdeki araçlara özellikle sivil tepe lambası yanan araçlara yoksa bu gidişle emniyet şeridine ayak basamıyacaz..
Tarih: 09.11.2007 - 03:34 Mesaj konusu:
Valla üstad yazdıklarını okudum,gelen cevapları okumadım..10 dakka önce başımdan gecen şu.Sahilde bira içiyoruz,motor falan yok,ayaktayız,sarhoş değiliz..Ortada bi konu var yüksek sesle bişeyler konuşuyoruz,karakol yanımızda.Bir araba geldi ne oldugu belli değil,içinden serseri tipli,kolları kapanmayan dayımıdır nedir biri indi (3 yıldız komsermiş ben tanımam)gençler hadi evinize lan dedi,diyen dallama benden kaç yaş ufak.Sonrası karıştı,ne diyosunlan sen,sen kimsin lan,falan filan..Gerisi ne oldu polisin aklı gitti,ben evde bu mesajı yazıyorum..
Anlatmak istediğim şu ,polis kime ne şekil davranacagını bilmiyo,cevreniz varsa kafasını gözğünü kırın.Bitanesi adamsa serefsizim...
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Polis bu ülkedeki en büyük mafyadır. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Tarih: 09.11.2007 - 04:57 Mesaj konusu:
Büyük şehirlerde nasıldır bilmiyorum ama küçük yerleşim birimlerinde, nüfusu az olupta az çok herkesin birbirini tanıdığı yerlerde polisler tamamen adamına göre muamele yapıyor... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız