Tarih: 09.11.2007 - 14:55 Mesaj konusu:
şart önceki topicten de biliyorum sen yetenekli ve saygılı bir arkadaşsın. azıcık daha sabret. ehliyetini al. doğrusunu yap ki yanlış yapanlara örnek ol. _________________
Tarih: 09.11.2007 - 14:55 Mesaj konusu:
arkadaşım yaptığın bi marifetmiş gibi anlatmışsın ama bence yanlışşşşş
2, olarak helal olsun yakalnmamışsın ama ehliyet şartttt
18 yaş sorunu değil 17 dolunca a2 alabiliyosun zaten dua etttt antalyada değilsin yunuslar polisler tekme atıyo anasını ağlatıyo adamın kaçan kaçabilirse kurtuluyo dikkat ettt _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Tarih: 09.11.2007 - 15:36 Mesaj konusu: Re: Motor kuLLanmak iLLa 18 Yaşmı qerekLı
RaKiPSiz_ demiş ki:
HerKese SeLam
Benım Yasım 17 :=) Buqun unıvestede cıkısta arkadaŞın Motoru ALdım Şehire qırerKen POLİs takıLdı peşimE 7 km FeLan kaçIŞtık poLisLe TELEfonun şarzı oLsa arkadas poLisi cekcektık Cok artis burdaKı poLisLer iLLa ehLıyet şartmı
Benim ki başka bir konu ile ilgili bir soru.
neden yazında "i" yerine "ı" ,"g" yerine "q" kullandın ve harflerin kimini büyük yazdın? Merak ediyorum karşıma çıkmışken sorayım dedim.
Ayrıca ehliyet konusuna da gelince; O oyunun kuralı. Oyunu kuralına göre oynarsan keyif alırsın...
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 09.11.2007 - 15:54 Mesaj konusu:
Zaten ehliyet 17 yaşında alınıyor. Umarım seni takip ederken o polisin ateş etme hakkı olduğunuda biliyorsundur. Görevini yapmaya çalışan bir memur sonuç olarak aynı zamanda Ghostrider cılık oynamaya gerek yok. Artis dediğin memurların motosiklete olan tepkisi senin gibi kullanan sürücüler yüzünden malesef _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 09.11.2007 - 16:55 Mesaj konusu: Re: Motor kuLLanmak iLLa 18 Yaşmı qerekLı
zardanadam demiş ki:
RaKiPSiz_ demiş ki:
HerKese SeLam
Benım Yasım 17 :=) Buqun unıvestede cıkısta arkadaŞın Motoru ALdım Şehire qırerKen POLİs takıLdı peşimE 7 km FeLan kaçIŞtık poLisLe TELEfonun şarzı oLsa arkadas poLisi cekcektık Cok artis burdaKı poLisLer iLLa ehLıyet şartmı
neden yazında "i" yerine "ı" ,"g" yerine "q" kullandın ve harflerin kimini büyük yazdın? Merak ediyorum karşıma çıkmışken sorayım dedim.
Ayrıca ehliyet konusuna da gelince; O oyunun kuralı. Oyunu kuralına göre oynarsan keyif alırsın...
Tarih: 09.11.2007 - 17:00 Mesaj konusu:
o polıslerın ıcınde benım sahsen tanıdıgım ss makına kullananlarıda var umarım denk gelmezsın sen ehlıyetını al gene kacmak ıstıyosan o senın bılcegın ıs sonuclarına katlanaraktan tabıı _________________
Tarih: 10.11.2007 - 12:18 Mesaj konusu: Re: Motor kuLLanmak iLLa 18 Yaşmı qerekLı
zardanadam demiş ki:
RaKiPSiz_ demiş ki:
HerKese SeLam
Ozur dıLerım arkadasLar ben forumdan onceler chat odaLarına takılIrdIm Yanı bakMadan yazma aLışkınıM bazı keLımeLer eL aLışkanLıqı oLduqundan oyLeyım yazıyom g herzaman q oLarak kuLLanırdım bı sorun yaşattaysam ozurrrr _________________ KAPILMA RUZGARIMA NEZLE OLURSUN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız