Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor kuLLanmak iLLa 18 Yaşmı qerekLı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor kuLLanmak iLLa 18 Yaşmı qerekLı

Motor kuLLanmak iLLa 18 Yaşmı qerekLı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RaKiPSiz_
Üye
Üye

Nereden: aFYONkARAHİSAR

MesajTarih: 09.11.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Motor kuLLanmak iLLa 18 Yaşmı qerekLı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HerKese SeLam

Benım Yasım 17 :=) Buqun unıvestede cıkısta arkadaŞın Motoru ALdım Şehire qırerKen POLİs takıLdı peşimE 7 km FeLan kaçIŞtık poLisLe TELEfonun şarzı oLsa arkadas poLisi cekcektık Cok artis burdaKı poLisLer iLLa ehLıyet şartmı Üzgünüm

http://www.youtube.com/watch?v=w5dIcTa8tfo
Başa dön
RaKiPSiz_ Çevrimdışı RaKiPSiz_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.11.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şart Çok gülüyorum önceki topicten de biliyorum sen yetenekli ve saygılı bir arkadaşsın. azıcık daha sabret. ehliyetini al. doğrusunu yap ki yanlış yapanlara örnek ol.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 09.11.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım yaptığın bi marifetmiş gibi anlatmışsın ama bence yanlışşşşş Beğenmedim
2, olarak helal olsun yakalnmamışsın ama ehliyet şartttt Bravo
18 yaş sorunu değil 17 dolunca a2 alabiliyosun zaten dua etttt antalyada değilsin yunuslar polisler tekme atıyo anasını ağlatıyo adamın kaçan kaçabilirse kurtuluyo dikkat ettt
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 09.11.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen 800 ytl yememişin herhalde,bi yede şart olup olmadığını öğrenirsin Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RaKiPSiz_
Üye
Üye

MesajTarih: 09.11.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla Şok oldum yemem kolay kolay Bravo

Başa dön
RaKiPSiz_ Çevrimdışı RaKiPSiz_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 09.11.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polis takıldı ektim şudur budur bence hoş değil gta oynamıyosun burda hem kendini hemde diğer insanları tehlikeye atıyosun Sinirlendim
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.11.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Re: Motor kuLLanmak iLLa 18 Yaşmı qerekLı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RaKiPSiz_ demiş ki:
HerKese SeLam

Benım Yasım 17 :=) Buqun unıvestede cıkısta arkadaŞın Motoru ALdım Şehire qırerKen POLİs takıLdı peşimE 7 km FeLan kaçIŞtık poLisLe TELEfonun şarzı oLsa arkadas poLisi cekcektık Cok artis burdaKı poLisLer iLLa ehLıyet şartmı Üzgünüm

Benim ki başka bir konu ile ilgili bir soru.
neden yazında "i" yerine "ı" ,"g" yerine "q" kullandın ve harflerin kimini büyük yazdın? Merak ediyorum karşıma çıkmışken sorayım dedim.

Ayrıca ehliyet konusuna da gelince; O oyunun kuralı. Oyunu kuralına göre oynarsan keyif alırsın...
Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 09.11.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten ehliyet 17 yaşında alınıyor. Umarım seni takip ederken o polisin ateş etme hakkı olduğunuda biliyorsundur. Görevini yapmaya çalışan bir memur sonuç olarak aynı zamanda Ghostrider cılık oynamaya gerek yok. Artis dediğin memurların motosiklete olan tepkisi senin gibi kullanan sürücüler yüzünden malesef Bravo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şart...!!! Beğenmedim

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 09.11.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
sen 800 ytl yememişin herhalde,bi yede şart olup olmadığını öğrenirsin Gülümsüyorum

cok guzel bı cvp Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.11.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Re: Motor kuLLanmak iLLa 18 Yaşmı qerekLı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zardanadam demiş ki:
RaKiPSiz_ demiş ki:
HerKese SeLam

neden yazında "i" yerine "ı" ,"g" yerine "q" kullandın ve harflerin kimini büyük yazdın? Merak ediyorum karşıma çıkmışken sorayım dedim.

Ayrıca ehliyet konusuna da gelince; O oyunun kuralı. Oyunu kuralına göre oynarsan keyif alırsın...

+ 100000 Kesinlikle Katılıyorum..
Başa dön
Gh0stRideR Çevrimdışı Gh0stRideR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.11.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o polıslerın ıcınde benım sahsen tanıdıgım ss makına kullananlarıda var umarım denk gelmezsın sen ehlıyetını al gene kacmak ıstıyosan o senın bılcegın ıs sonuclarına katlanaraktan tabıı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla

MesajTarih: 09.11.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kapılma rüzgarıma nezle olursun Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Göktan Konuralp
A Rh (+)
Başa dön
Göktan Çevrimdışı Göktan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deli_beygir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALIKESiR/EDREMiT

MesajTarih: 09.11.2007 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba katılıyorum kardesim sana Alkışlıyorum

bende 600 yemiştim ondan sonra aldım ehliyeti simdi rahat rahat dolasıyorum
bide sigortadan yiyecektik allahtan insaflı cıktı jandarma trafik Çok gülüyorum
Başa dön
deli_beygir Çevrimdışı deli_beygir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RaKiPSiz_
Üye
Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Re: Motor kuLLanmak iLLa 18 Yaşmı qerekLı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zardanadam demiş ki:
RaKiPSiz_ demiş ki:
HerKese SeLam

Ozur dıLerım arkadasLar ben forumdan onceler chat odaLarına takılIrdIm Yanı bakMadan yazma aLışkınıM bazı keLımeLer eL aLışkanLıqı oLduqundan oyLeyım yazıyom g herzaman q oLarak kuLLanırdım bı sorun yaşattaysam ozurrrr

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal