18 Kasım 2007 Pazar günü olarak programa aldığımız ve temsili fidan dikimi ve töreni için organize ettiğimiz etkinliğimiz,sağnak yağış nedeniyle bu hafta sonu yani 25 Kasım 2007 Pazar gününe ertenelenmiş olup, elimdeki son liste aşağıdaki gibidir. O gün bize katılmak, fidan dikmek isteyen yada listede ismi olup gelemeyecek olan arkadaşlarım buradan bildirsinlerki, isimlerini yazalım yada yazılı olanları çıkaralım
MotorDelisi olarak bugüne kadar olmamız gereken heryerde olduk ve olacağız da.Bu kez olmamız ve el atmamız gereken,kendi gücümüzle bu yola gönül vermiş insanların elinin üstüne el koyarak,bu amaç doğrultusunda ve bu yolda "bizde varız" demek için, bizim herşeyden önce insan, sonrasında motorcular olarak muhtaç olduğumuz ve hayat bulduğumuz tabiat için görevimizi yerine getirmek ti amaç.
Ve Temmuz ayının ortalarında Rabbit Aplamızın öncülüğünde başlattığımız, "Küresel Isınmaya El Koyun Ağaç Dikin" ( http://www.motordelisi.com/ftopict-50127-k.html%FCresel+%FDs%FDnmaya+kar%FE%FD+%E7%FDk%FDn+fidan+dikin ) kampanyasıyla harekete geçmiştik ve son noktaya gelmiş bulunmaktayız.Siz duyarlı üyelerimiz sayesinde 1000 adet olarak hedeflediğimiz kampanyada 1087 Adet fidana ulaşarak, hedefimize ulaşmış ve MotorDelisi Ormanını oluşturma projesini gerçekleştirmiş olduk.
Biraz öncede söylediğim gibi,duyarlılık gösteren bağışta bulunan tüm üyelerimize ve bu konuda büyük bir miktarını temin etme anlamında çalışma sarfeden Nihat arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim.
Belki motorcular olarak, yemyeşil ağaçların içinden geçen yollarda keyifli yolculuk etmekti bizi bu yola sokan, belkide insan olarak çektiğimiz oksijenin karşılığını ödeme iç güdüsüyle vicdanımızı rahatlatmaktı.Belki küresel ısınmaya karşı bir mücadele, belkide tabiatın dengesine katkıda bulunmaktı. Belkide hepsiydi.Amaç ne olursa olsun, sonuç güzeldi ve artık MD ORMANIMIZ için start verilmişti
Ve ormanımızın ilk fidanlarını Ege Orman Vakfı yetkilileri ile görüşmeler sonrasında, 18 KASIM 2007 pazar günü dikmeye karar verdik.Güne güzelbahçede Ballıkaymaklı,zeytinli peynirli,reçelli,tereyağlı,sucuklu yumurtalı ve kızarmış ekmekli güzel bir kahvaltı ile başlayıp,sonrasında URLA ÖZBEK KÖYÜ nde EGE ORMAN VAKFI yetkilileri ile buluşup, Köyün 4-5 km yakınında bulunan fidan dikim alanına gideceğiz.
Küçük bir plaket takdim törenine müteakip, temsilen fidanlarımızı dikeceğiz.Katılan her arkadaşım bir fidan dikebilir, bunun için mutlaka bana net gelecek olanlar kaç kişi geleceklerse bildirsinler.Mutlaka sayı bildireceğim ve ona göre fidan için çukurlar açılacak ve fidanlar hazırlanacak.
Sonrasında da zamanımıza göre, Balıklıova Mordoğan tarafına kısa bir gezi düşünebiliriz
O gün ilk fidanımızıda,bu kampanyamıza öncülük yapan Rabbit Aplamızdan dikmesini bekliyoruz.O şimdi biraz naza çeker gerçi ama,razı etmek için dikeceği fidana kadar kırmızı halı sereriz artık
Buna göre program:
Etkinlik: MD ORMANI için temsili fidan dikimi. kahvaltı ve mini gezi
Toplanma tarihi: 25 Kasım 2007 Pazar
Toplanma saati: 10:00
Hareket saati: 10:30
Toplanma Yeri:Kordon Gündoğdu Meydanı
Eeee kimler torunlarına bırakacakları ağaçları kendi elleriyle dikmek ister bakalım _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 26.11.2007 - 18:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Tarih: 09.11.2007 - 15:46 Mesaj konusu:
HalilRR, oleyyyyyy olllleeeyyyyyyy ollleeeyyyyyyyyyyyy olllleeeyyyyyyyyyyyyyy bende geliyorum.. Halil amcaaaaaa...... böyle bi organizasyonda bulunmuş olmaktan dolayıda çok mutluyum.. Başta Rabbit olmak üzere Çanakkaleden de hayatında motorla alakası olmamasına rağmen sözümüze inanarak destekte bulunan tüm kardeşlerime teşekkürlerimi sunarııımmmm _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.11.2007 - 16:50 Mesaj konusu:
10UR1, 18 Kasım kardeşim yani bir sonraki pazar oluyor. Ben bilgi aldım günlük güneşlik olacak. Bu lafından sonra hele bir gelme bak neler olacak _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.11.2007 - 16:58 Mesaj konusu:
Fidan Dikecek Olanlar
Rabbit
Hakan Dinçer
HalilRR
NofeaR6
Yıldız_27
Valla senin fidanın içinde çukur açtırtıyorum. Söz verdin ve gelmezsen seni gömeriz valla ona göre _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, benım fidanlarımı bir araya dikin ve manzaralı olsun tam ortasına mezar taşımı koyacam ben bir ara gelirken ilerdede beni oraya gömerler artık....
HalilRR, ağabey sözün var unutmadın değil mi? Bir fidancık benim için dikip fotoğrafını çekebilirsen çok sevinirim. Sanırım gelemeyeceğim _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 09.11.2007 - 20:41 Mesaj konusu:
freewing, ben diksem senin için 2 fidancık olmaz mı fotoğrafınıda çekerim freewing in fidancıkları diye.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız