Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD ORMANI FİDAN DİKİMİ 25 KASIMDA YAPILACAKTIR.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD ORMANI FİDAN DİKİMİ 25 KASIMDA YAPILACAKTIR.

MD ORMANI FİDAN DİKİMİ 25 KASIMDA YAPILACAKTIR.
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 09.11.2007 - 15:19    Mesaj konusu: MD ORMANI FİDAN DİKİMİ 25 KASIMDA YAPILACAKTIR. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

18 Kasım 2007 Pazar günü olarak programa aldığımız ve temsili fidan dikimi ve töreni için organize ettiğimiz etkinliğimiz,sağnak yağış nedeniyle bu hafta sonu yani 25 Kasım 2007 Pazar gününe ertenelenmiş olup, elimdeki son liste aşağıdaki gibidir. O gün bize katılmak, fidan dikmek isteyen yada listede ismi olup gelemeyecek olan arkadaşlarım buradan bildirsinlerki, isimlerini yazalım yada yazılı olanları çıkaralım Bravo

Fidan Dikecek Olanlar

Rabbit
Hakan Dinçer
HalilRR
NofeaR6
Yıldız_27
İbRRahim
Bekr + 1
ArapKadri
SeyyahKedi
10UR1
Hondabros
Yakubi
Gsr_Serter
Ege 2004 +2
Bikehoper
KaRRdelen
Korhan +1
Volkan
Hasan
Polat +1

Sevgili Arkadaşlarım ;

MotorDelisi olarak bugüne kadar olmamız gereken heryerde olduk ve olacağız da.Bu kez olmamız ve el atmamız gereken,kendi gücümüzle bu yola gönül vermiş insanların elinin üstüne el koyarak,bu amaç doğrultusunda ve bu yolda "bizde varız" demek için, bizim herşeyden önce insan, sonrasında motorcular olarak muhtaç olduğumuz ve hayat bulduğumuz tabiat için görevimizi yerine getirmek ti amaç.

Ve Temmuz ayının ortalarında Rabbit Aplamızın öncülüğünde başlattığımız, "Küresel Isınmaya El Koyun Ağaç Dikin" ( http://www.motordelisi.com/ftopict-50127-k.html%FCresel+%FDs%FDnmaya+kar%FE%FD+%E7%FDk%FDn+fidan+dikin ) kampanyasıyla harekete geçmiştik ve son noktaya gelmiş bulunmaktayız.Siz duyarlı üyelerimiz sayesinde 1000 adet olarak hedeflediğimiz kampanyada 1087 Adet fidana ulaşarak, hedefimize ulaşmış ve MotorDelisi Ormanını oluşturma projesini gerçekleştirmiş olduk.

Biraz öncede söylediğim gibi,duyarlılık gösteren bağışta bulunan tüm üyelerimize ve bu konuda büyük bir miktarını temin etme anlamında çalışma sarfeden Nihat arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim.

Belki motorcular olarak, yemyeşil ağaçların içinden geçen yollarda keyifli yolculuk etmekti bizi bu yola sokan, belkide insan olarak çektiğimiz oksijenin karşılığını ödeme iç güdüsüyle vicdanımızı rahatlatmaktı.Belki küresel ısınmaya karşı bir mücadele, belkide tabiatın dengesine katkıda bulunmaktı. Belkide hepsiydi.Amaç ne olursa olsun, sonuç güzeldi ve artık MD ORMANIMIZ için start verilmişti Gülümsüyorum

Ve ormanımızın ilk fidanlarını Ege Orman Vakfı yetkilileri ile görüşmeler sonrasında, 18 KASIM 2007 pazar günü dikmeye karar verdik.Güne güzelbahçede Ballıkaymaklı,zeytinli peynirli,reçelli,tereyağlı,sucuklu yumurtalı ve kızarmış ekmekli güzel bir kahvaltı ile başlayıp,sonrasında URLA ÖZBEK KÖYÜ nde EGE ORMAN VAKFI yetkilileri ile buluşup, Köyün 4-5 km yakınında bulunan fidan dikim alanına gideceğiz.

Küçük bir plaket takdim törenine müteakip, temsilen fidanlarımızı dikeceğiz.Katılan her arkadaşım bir fidan dikebilir, bunun için mutlaka bana net gelecek olanlar kaç kişi geleceklerse bildirsinler.Mutlaka sayı bildireceğim ve ona göre fidan için çukurlar açılacak ve fidanlar hazırlanacak.

Sonrasında da zamanımıza göre, Balıklıova Mordoğan tarafına kısa bir gezi düşünebiliriz Bravo

O gün ilk fidanımızıda,bu kampanyamıza öncülük yapan Rabbit Aplamızdan dikmesini bekliyoruz.O şimdi biraz naza çeker gerçi ama,razı etmek için dikeceği fidana kadar kırmızı halı sereriz artık Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Buna göre program:

Etkinlik: MD ORMANI için temsili fidan dikimi. kahvaltı ve mini gezi
Toplanma tarihi: 25 Kasım 2007 Pazar
Toplanma saati: 10:00
Hareket saati: 10:30
Toplanma Yeri:Kordon Gündoğdu Meydanı

Eeee kimler torunlarına bırakacakları ağaçları kendi elleriyle dikmek ister bakalım Gülümsüyorum

En son HalilRR tarafından 26.11.2007 - 18:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ladyR1
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 09.11.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ladyR1 Çevrimdışı ladyR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 09.11.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim oleyyyyyy olllleeeyyyyyyy ollleeeyyyyyyyyyyyy olllleeeyyyyyyyyyyyyyy bende geliyorum.. Halil amcaaaaaa...... böyle bi organizasyonda bulunmuş olmaktan dolayıda çok mutluyum.. Başta Rabbit olmak üzere Çanakkaleden de hayatında motorla alakası olmamasına rağmen sözümüze inanarak destekte bulunan tüm kardeşlerime teşekkürlerimi sunarııımmmm
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Jiggy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: München/

MesajTarih: 09.11.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, helal olsun yazacak söz bulamiyorum emegi gecen herkese tesekkur bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Jiggy Çevrimdışı Jiggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 09.11.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fidan Dikecek Olanlar

Rabbit
Hakan Dinçer
HalilRR
NofeaR6
????????????????????

En son HalilRR tarafından 09.11.2007 - 16:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 09.11.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, brader hava yagmurlu gosterıyo nasıl olacak Üzgünüm Üzgünüm
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=IZMIR
yagmurlu olmasaydı gelıcektım neyse bıdakı sefere...

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 09.11.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, 18 Kasım kardeşim yani bir sonraki pazar oluyor. Ben bilgi aldım günlük güneşlik olacak. Bu lafından sonra hele bir gelme bak neler olacak Gülümsüyorum
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 09.11.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onemlı bısı cıkmadıkca fena bısekılde yagmur yagmassa orda olmak ısterım maddı manevı emeyı gecen herkese tesekkurlerr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 09.11.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydı md ileriiii Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 09.11.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fidan Dikecek Olanlar

Rabbit
Hakan Dinçer
HalilRR
NofeaR6
Yıldız_27

Valla senin fidanın içinde çukur açtırtıyorum. Söz verdin ve gelmezsen seni gömeriz valla ona göre Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.11.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, benım fidanlarımı bir araya dikin ve manzaralı olsun tam ortasına mezar taşımı koyacam ben bir ara gelirken ilerdede beni oraya gömerler artık....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.11.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, telefon açtık bizide yaz dedikya Öfkeliyim Öfkeliyim buradamı yazmamız gerekiyor.istemiyorsan gelmem Öfkeliyim Öfkeliyim

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.11.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, ağabey sözün var unutmadın değil mi? Bir fidancık benim için dikip fotoğrafını çekebilirsen çok sevinirim. Sanırım gelemeyeceğim Üzgünüm

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 09.11.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, ben diksem senin için 2 fidancık olmaz mı fotoğrafınıda çekerim freewing in fidancıkları diye.. Ağlıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo md camiasına yakışacak bir davranış Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.56 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal