arkadaşlar bu iki kask arasında kararsız kaldım gibi.sizce hangisini tercih etmeliyim,eksileri artıları nelerdir.şimdiden teşekkürler. _________________ Kawasaki er6-f
I feel my luck could change
Tarih: 09.11.2007 - 21:33 Mesaj konusu:
X-lite kullanmadığım için bilmiyorum ama şu anda shoei xr-1000 kullanıyorum ve çok memnunum. Sana da tavsiye ederim, aldığına pişman olmayacağın bi kask.
Tarih: 10.11.2007 - 09:39 Mesaj konusu:
Bu kenan kaskinin fiyati ne olacak bilen varmi? Yani 500-600 €'mu olacak Bi de arkasinda Osmanli amblemli olan cikacakmi? _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Herikisede güzel x-lite 100 gr daha hafif ama shoei daha tok ve sağlam gibi duruyor.Herikisede bende var uzun yolda shoei şehir içinde x-lite kullanıyorum.Shoei daha pahalı.Karar senin
Tarih: 12.11.2007 - 12:40 Mesaj konusu:
sağlamlık konusunda farkları olmadığına emin olabilirsin, konfor farkları olabilir. biri 300 ise diğeri 500 euro ve aralarında bu kadar farkı mantıklı gösterecek bişey yok bence, yani x801r alırsan seni shoei kadar koruyacağından emin olabilirsin. her ikisinide tak ve hangisi ile daha rahat ettiysen, hangisi tam çepeçevre, heryerden eşit oturduysa onu al, belirli bir yerden rahatsızlık vermemeli. markadan modelden çok senin kafana tam oturması daha önemli, her markanın şekli farklıdır. aradaki 200 euro'luk farka deyermi deymezmi kaskları eline alıp sen karar vermelisin, burda kullanan kullanmayan herkes shoei diyecek tabi. ne alırsan al doğru beden al... kask sıkmalı ama rahatsızlık verecek kadar değil, bunu anlamak için 5-10 dk kafanda kalmalı. _________________ meleklerinizin uçabileceginden hizli gitmeyin
http://www.youtube.com/watch?v=RphuWXv3t2k http://www.youtube.com/watch?v=8EtejsGn5WI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız