Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Thunder Star TDI (dizel motor)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Thunder Star TDI (dizel motor)

Thunder Star TDI (dizel motor)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 01:17    Mesaj konusu: Thunder Star TDI (dizel motor) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motorun ozelligi ilk dizel motor kullanan motosiklet olmasi. Volkswagen Lupo nun 3 silindirli 1200cm3 motoru kullanilmis. 120hp 5000rpmde ve 205kg(bos halde) Teoride 230km ve uzerine cikmasi bekleniyor ancak halen bu hiza ulasilamamis. Fiyati 150.000 euro

Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 10.11.2007 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Fiyati 150.000 euro

Başka ne isterler acaba. Tapu, banka hesabı, referans, daha önce bu marka araç kullandığının kanıtlanması falan... Bir fiyatta bu kadar yüksek olmaz ki...
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100km de kaç litre yakıyormuş acaba?
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
omurdemir
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.11.2007 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nette gezinirken denk geldim 100km.de 2.5 lt yakıyo...
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 10.11.2007 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şekil ok ama aşırı rahatsız bi makine gibi geldi bana.
Bir de üstüne dizel motorun vuruntusunu eklerseniz.Böbrek taşını dökmek için bire bir bi alet heralde.

Ayrıca ilk dizel değil bu makina. Yıllar önce BMW de yapmıştı ama tutmadı üretilmedi sonra bilgilerinize Göz kırpıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deli_beygir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALIKESiR/EDREMiT

MesajTarih: 10.11.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Re: Thunder Star TDI (dizel motor) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmwf800s demiş ki:
Fiyati 150.000 euro

o kadar zengin olsam bi o kadar daha koyar dodge tomahawk alırım Beğenmedim
Başa dön
deli_beygir Çevrimdışı deli_beygir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.11.2007 - 02:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

150000 euro Gülümsüyorum yav gider bikaç çeşit racing alırım,motordan da inmem o kadar param olsa Çok gülüyorum isterse benzin 5 ytl olsun Dil çıkarıyorum
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.11.2007 - 02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar param olsa race dükyanı açar benzin istasyonu kurarım be Çok gülüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 11.11.2007 - 02:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayatta vermem o parayı o motora o kadar param olmaz ki zaten Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 11.11.2007 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok param olsada wermem abi o ne ya düşünsene lambalarda durdum tar tar tar çalışcak adam dicek yatak wuruyo abi motor bende dicemki yok abi dizel bu Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 11.11.2007 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haldır haldır ses çıkaran bi makinaya motor denirse,denilipde bu para verilirse,bu para verilip de o makina 230lara bile çıkmazsa o parayı verenin aklından şüphe ederim.bu ne len o paraya en kral arabayı + en kral motoru alırım yaa.kalanınla da 1 sene full depo gezerim.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 11.11.2007 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yok param olsada wermem abi o ne ya düşünsene lambalarda durdum tar tar tar çalışcak adam dicek yatak wuruyo abi motor bende dicemki yok abi dizel bu

Hehheheheehe bittim ya süpersin vallaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Delirdim Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.11.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tiiz bunu yapana 40 altın verile 40 da sopa vurula
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 11.11.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAdi canım 150.000 avrocukmu Şok oldum bedava he he he. Bune abi motor altı üstü zaten motor fiyatlarındaki yükseklikten şikayetçiyim iyi değil heralde bunlar Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 11.11.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okadar para ona verılmez Beğenmedim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal